Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (29/08)

192

Σήμερα ​η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού.

Η Σελήνη περνά το ζώδιο του Ζυγού και η ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Η επικοινωνία και η επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διευθέτηση ζητημάτων μεταξύ σας αλλά και θεμάτων που σας απασχολούν από κοινού. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα φέρνει ανατροπές στα σχέδια σου. Αλλιώς τα υπολογίζεις και αλλιώς έρχονται. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν καθυστερήσεις και ένα άτομο ανώτερο από εσένα δείχνει να σου φέρνει εμπόδια. Όσον αφορά τα αισθηματικά μπορεί να προσελκύσει ένα άτομο τελείως διαφορετικό από εσένα που θα δείχνει περίεργη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Προσπάθησε να καταλάβεις τι κρύβει και κυρίως τις αληθινές προθέσεις του για να μην απογοητευτείς στο τέλος. Οι φίλοι σου είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν σε ότι χρειαστείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, οι σημερινές πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να αντισταθείτε πεισματικά σε ό,τι σας περιορίζει ή δυσανασχετεί. Σήμερα δεν αποκλείεται εντελώς παρορμητικά να διακόψετε επαφές με πρόσωπο που έχει πάψει πλέον να σας εκλύει ερωτικά, στόχος σας θα είναι οι νέες γνωριμίες. Περνάτε αποφασιστικά σε μαχητική δράση, θα είστε εφοδιασμένοι με ισχυρή θέληση και όρεξη για ανατροπές. Θα βρεθεί το άτομο που θα σας εξιτάρει ερωτικά, στο χέρι σας θα είναι η περεταίρω εξέλιξη σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα η αντιδράσεις σου είναι απότομες και ξαφνικές. Εκεί που είσαι ήρεμος θα ξεσπάς και κυρίως οι γύρω σου δεν θα καταλαβαίνουν το λόγο. Μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα από το πουθενά. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα λες γιατί οι άλλοι θα έχουν την τάση να μην καταλαβαίνουν αυτό που εννοείς και να παρεξηγούνται. Συναισθηματικά, υπάρχουν εξελίξεις με άτομο από το παρελθόν. Θα νιώσεις συναισθήματα που νόμιζες ότι έχεις ξεχάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα υπάρξουν μέσα σας έντονες συναισθηματικές αλλαγές. Η υπομονή σας μάλλον θα είναι περιορισμένη με αποτέλεσμα να μην είστε πλέον σε θέση να ανεχτείτε κουραστικές ερωτικές καταστάσεις και πρόσωπα που δεν μπορούν να σας προσφέρουν ισορροπία ή ηρεμία. Θα εμφανιστείτε επιλεκτικοί ως προς τα θέματα συζητήσεων σας, τολμηρή κουβέντα με άτομο που διεκδικεί μερίδιο στην ερωτική σας ζωή θα βάλει τα πράγματα σε τάξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αναπάντεχες εξελίξεις στα επαγγελματικά σήμερα. Μια νέα πρόταση προκύπτει και σου δίνει ενθουσιασμό. Το πνεύμα συνεργασίας κυριαρχεί και κάνει τη δουλειά ευχάριστη. Μια λύση σε ένα θέμα που σε απασχολεί δείχνει να εμφανίζεται από το πουθενά αφαιρώντας άγχος από πάνω σου. Στα οικονομικά μόνο  χρειάζεται προσοχή ώστε μην παρασυρθείς σήμερα και κάνεις περιττά έξοδα. Σιγά σιγά βλέπεις ότι και εκεί μπαίνει μια σειρά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, απρόοπτα συμβάντα θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή σκοπών και επιθυμιών. Με δικές σας κινήσεις θα ανατραπούν τα δεδομένα, η πίεση που θα νιώσετε θα σας οδηγήσει σε αντιδραστικές ενέργειες. Πεισματική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, προσοχή στις λεκτικές κόντρες. Ένα πρόσωπο θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αν δεν θέλετε να βάλετε σε κίνδυνο την ερωτική σχέση που ήδη έχετε, τότε πράξτε προνοητικά και όχι σπασμωδικά ή επιπόλαια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Απορυθμίζεσαι αλλά με τη προσαρμοστικότητα σου και μέσα από αρκετή προσπάθεια τα καταφέρνεις. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχεις. Σήμερα θα νιώσεις αρκετές φορές ότι όλοι σου οι κόποι μέχρι τώρα πήγαν χαμένοι και πρέπει να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή. Φίλοι αι συνεργάτες είναι μαζί σου και σε στηρίζουν όποτε το χρειαστείς. Συναισθηματικά, υπάρχουν κάποιες γνωριμίες τον τελευταίο καιρό που αξίζει να ασχοληθείς, αρκεί βέβαια να έχεις όρεξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, άστατο θα είναι το κλίμα στη σχέση σας, θα υπάρξουν αναστατώσεις και αναθεωρήσεις, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε απρόοπτα διλλήματα. Ένα πρόσωπο ερωτικό θα καταφέρει να σας βάλει σε σκέψεις, προσοχή στις τελικές σας επιλογές. Σήμερα αν καταφέρετε να μείνετε μακριά από λεκτικές διαμάχες, τότε ο διάλογος σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα έχει θετική κατάληξη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γνωρίζεις άτομα ξαφνικά που κινούν το ενδιαφέρον σου και δείχνουν ότι μπορείς να μάθεις από αυτά. Ίσως ο έρωτας σου χτυπήσει πόρτα με ένα τέτοιο άτομο, που όμως η συμπεριφορά του θα ανακαλύψεις ότι δεν είναι και τόσο σταθερή. Μην μπλεχτείς σε μια ιστορία που θα σε κουράσει ψυχολογικά γιατί ήδη έχεις υποστεί πολλά. Οι φίλοι σου είναι δίπλα σου και σε χαλαρώνουν. Ακόμα μπορεί σήμερα να σου εμπιστευτεί κάποιος κοντινός σου άνθρωπος ένα μυστικό που αγνοούσες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σας δίνω τη συμβουλή πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, πρώτα να έχετε ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας που στοχεύετε και σε ποιο ακριβώς σημείο επιθυμείτε να φτάσετε. Αν αφήσετε την κουβέντα στην τύχη και καθοδηγηθεί από παρορμητικές αντιδράσεις, τότε αλλού θα κατευθύνεστε, αλλού θα πορευτείτε, και αλλού θα φτάσετε. Προσοχή στα ξαφνικά καβγαδάκια και στις αιφνιδιαστικές συγκρούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα ασχολείσαι αποκλειστικά με τα συναισθηματικά σου που έχουν πάρει καινούργια τροπή. Αν είσαι σε σχέση έχεις αρχίσει να απομυθοποιείς το άτομο με το οποίο βρίσκεσαι και νιώθεις ότι η σχέση έχει ανάγκη από ανανέωση. Είναι ευκαιρία να ετοιμάσεις μια έκπληξη στο σύντροφό σου και να μοιραστείτε στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον που όμως σου έχει δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό αμφιβολίες για τα συναισθήματά του. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ασάφειες και αντιφάσεις θα παρατηρηθούν στην σκέψη σας, δεν θα είναι ξεκάθαρος ο τρόπος έκφρασης σας. Μάλλον δεν θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι, στις ερωτικές σας κουβέντες θα υπάρξει αντιδραστικότητα. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας δεν θα σας βοηθήσει να ταχτοποιήσετε υποθέσεις ή να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Εστιάστε στην ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, δώστε σημασία στα πραγματικά αισθήματα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις την επανάστασή σου, ότι δεν μπορείς να ανέχεσαι άλλο συμπεριφορές που σε κουράζουν και δεν σου ταιριάζουν. Δείξε προσοχή γιατί μέσα σε μια στιγμή μπορεί να τα τινάξεις όλα στον αέρα και να χαλάσεις φιλίες και σχέσεις ετών. Στο κάτω κάτω δεν πιέζεσαι και τόσο όσο νομίζεις και με τη δική σου συμπεριφορά έχεις αφήσει χώρο στους άλλους να παρεμβαίνουν στη ζωή σου. Συναισθηματικά, υπάρχουν κάποια συννεφάκια στη σχέση σου που όμως προς το απόγευμα διαλύονται και έρχονται οι ισορροπίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε αόριστες ανασφάλειες να σας ρίξουν σε αδράνεια. Σήμερα θα εμφανιστούν καινούργιες ευκαιρίες, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από αποτυχημένες σχέσεις τώρα θα είναι η σωστή στιγμή να κάνετε το απαιτούμενο βήμα. Μια πρόταση και μια συνάντηση θα φέρουν αλλαγές στα ερωτικά σας δεδομένα, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα ανοίξουν νέο ορίζοντα στη ζωή σας. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα ευχάριστο και ανατρεπτικό ραντεβού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα είσαι δημιουργικός και έχεις διάθεση να θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου. Βρίσκεις συμμάχους στα σχέδια σου και άτομα που είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις και θα επαναπροσδιορίσεις πολλές φορές μέσα στην ημέρα τα πλάνα σου. Ένα αντρικό πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Συναισθηματικά, υπάρχουν υποθέσεις που χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Αυτό σου δημιουργεί  συναισθηματικό μπέρδεμα. Η μόνη λύση είναι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να μιλήσεις με ειλικρίνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε σύγχυση, δεν θα λείψουν αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις. Η καρδιά σας από την μια θα αναζητά το περιπετειώδες, από την άλλη θα έχει ανάγκη την ασφάλεια, καλό θα είναι η παρορμητικότητα σας να μην ξεφύγει από τον έλεγχο σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει, αν το προσεγγίσετε με προσγειωμένη στάση δεν θα υπάρξει κατάληξη απογοήτευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή ημέρα πλαισιώνεται από ραντεβού και υποθέσεις που πρέπει να βάλεις σε σειρά. Όλα αυτά τα κάνεις με μεγάλο κέφι και ενθουσιασμό. Είσαι στη φάση της ζωής σου που δεν θέλεις να αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Οι φίλοι και οι συνεργάτες βοηθούν στην εξέλιξη μιας δύσκολης προσωπικής σου υπόθεσης. Οικονομικά υπάρχουν άγχη που όμως ξεπερνιούνται αφού οι λύσεις έρχονται σχεδόν ουρανοκατέβατες. Το οικογενειακό σου περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο αυτήν την περίοδο στη ζωή σου. Στρέφεις την προσοχή σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι η με μια κληρονομιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, οι σημερινές πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας ωθήσουν πέραν των συναισθηματικών σας ορίων, θα υπάρξει ένταση, ίσως να φτάσετε κάποιες καταστάσεις στα άκρα. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε το πείσμα σας, κυνηγήστε την κυριαρχία εφόσον το θέλετε, όχι όμως με τρόπο επίμονο ή εξουσιαστικό. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση, αν προσχωρήσετε με σταθερά βήματα σε πράξεις προσέγγισης ή διεκδίκησης, τότε θα καταφέρετε να επαναφέρετε στη ζωή σας το πρώην ερωτικό σας ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θέτεις πολύ υψηλούς στόχους και προσπαθείς να τους πετύχεις. Επειδή είσαι διατεθειμένος να κάνεις ότι χρειαστεί υπάρχει κίνδυνος να υπερβάλεις εις βάρος της υγείας σου και της προσωπικής σου ελευθερίας. Από την άλλη οι γύρω σου αντιλαμβάνονται την υπερβολική σου συμπεριφορά σε όλους τους τομείς και αντιδρούν. Είναι εύκολο σήμερα να έρθεις σε σύγκρουση. Δοκίμασε να μην φανερώσεις τα σχέδια σου για λίγο ώστε να αποφευχθούν οι διαμάχες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οι παρορμητικές σας αντιδράσεις θα φέρουν ανατροπές που θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας ως έχει, και δεν επιθυμείτε εκτροχιασμούς ή αλλαγή κατεύθυνσης, τότε χαλιναγωγείστε τις παρορμήσεις σας, προσοχή στα λόγια που κατά λάθος θα σας ξεφύγουν. Ατίθαση και απρόβλεπτη θα είναι η καρδιά σας προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, κινηθείτε σε συνετά πλαίσια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Νιώθεις αρκετά κουρασμένος και σωματικά και ψυχολογικά. Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθά. Σήμερα καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σου ή τα οικονομικά σου. Χρειάζεται προσοχή και επιμονή. Πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Φίλοι και οικογενειακό περιβάλλον σε στηρίζουν. Συναισθηματικά, βιώνεις κάποιες αλλαγές. Αν είσαι δεσμευμένος βλέπεις ότι ο σύντροφός σου δεν είναι προσκολλημένος πάνω σου και αυτό σε ξενίζει. Αν είσαι ελεύθερος ένα άτομο που θεωρούσες δεδομένο πλέον  έχει αρχίσει να προβάλλει αντιστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανήσυχη ίσως και οξύθυμη θα είναι η στάση σας ως προς το ερωτικό ταίρι, μάλλον θα ψάχνετε ευκαιρία να αρπαχτείτε ή να αποδείξετε πως το πάνω χέρι το διατηρείτε εσείς. Αν φανείτε ασυμβίβαστοι ή απαιτητικοί τότε θα βρείτε δυσκολίες στην επικοινωνίας σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μετριάσετε την αντιδραστικότητα σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός ερωτικού προσώπου θα φέρει τα πάνω κάτω στην καρδιά σας, δεν θα λείψουν αισθήματα έλξης και πάθους.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Δοκιμάζεις σήμερα να ασχοληθείς καινούργια θέματα ή πράγματα που ήθελες να κάνεις καιρό. Νιώθεις αισιοδοξία και η τύχη είναι με το μέρος σου. Ένα πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο σε βοηθά να εξελιχθείς. Υπάρχουν κάποιες υποθέσεις βέβαια που δεν κυλούν όπως περίμενες. Ίσως να έχει να κάνει με οικονομικά θέματα που παρουσιάζουν καθυστερήσεις. Παρόλαυτά, σήμερα, μια υπόθεση που σε είχε βασανίσει καιρό κλείνει. Η διαίσθηση σου είναι αυξημένη και σε βοηθάει ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις όταν χρειάζεται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει ανατροπές στο σκεπτικό σας, τώρα θα διεκδικήσετε αλλαγές. Θα είστε σε θέση να εκτοπίσετε τα πρόσωπα που φράζουν την ερωτική σας πορεία ή που σας εμποδίζουν να ζήσετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, η επιλογή σας να απορρίψετε τον επιφυλακτικό τρόπο δράσης θα σας οδηγήσει στο να πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε νέα ερωτική σχέση με εντελώς καινούργιο πρόσωπο.