Ορεστιάδα: Κατέρρευσε και πέθανε 63χρονος χορευτής στο τέλος της παράστασης

152

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 26 Αυγούστου, στην Ορεστιάδα, κατά την διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Φανούρεια 2022», χορευτής κατέρρευσε και τελικά πέθανε μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνιση του με το χορευτικό συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα Evros-news.gr, ο άτυχος χορευτής 63 χρόνων συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του «Πολιτιστικύ Συλλόγου Ανατολικωρομυλιωτών Κομοτηνής» στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης «To Κρασοχώρι».

Ωστόσο, μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε. Αμέσως έτρεξαν κοντά του γιατρός, νοσηλευτής και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού που είχαν φροντίσει οι διοργανωτές να βρίσκονται συνέχεια στο χώρο των εκδηλώσεων και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες για να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Επιτόπου έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, αλλά οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Δίπλα του βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του, η οποία είναι και αυτή χορεύτρια στον ίδιο σύλλογο της Κομοτηνής και παρακολουθούσε σοκαρισμένη την τραγική εξέλιξη, όπως και οι υπόλοιποι συνάδερφοι του από το Σύλλογο Ανατολικωρομυλιωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά αγαπούσε πολύ τον χορό και συνέχισε να χορεύει και να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του συλλόγου της Κομοτηνής.

Το τραγικό αυτό γεγονός επισκίασε τις εκδηλώσεις και οι διοργανωτές πρότειναν να διακοπούν. Ωστόσο, οι άνθρωποι από τον σύλλογο της Κομοτηνής ζήτησαν να συνεχιστούν κανονικά, ενώ οι ίδιοι φυσικά αποχώρησαν σοκαρισμένοι από την απώλεια του φίλου και συναδέρφου τους.