51ο Φεστιβάλ Ολύμπου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ακύρωσης της Συναυλίας με τον Γιώργο Νταλάρα

216

Εκ μέρους του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου και των υπευθύνων παραγωγής της συναυλίας του Γιώργου Νταλάρα, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 27 Αυγούστου, στο αρχαίο θέατρο Δίου, στα πλαίσια του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου, ανακοινώνεται, ότι λόγω των έκτακτων δελτίων για συνεχιζόμενες και ισχυρές βροχοπτώσεις, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η συναυλία αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με τον Γιώργο Νταλάρα καθώς και τους Κώστα Τριανταφυλλίδη, Ασπασία Στρατηγού, Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας.

«Ζητούμε την κατανόηση και εκφράζουμε τη λύπη μας που οι πολυάριθμοι φίλοι του Φεστιβάλ Ολύμπου και του δημοφιλούς καλλιτέχνη Γιώργου Νταλάρα, δεν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες συναυλίες του καλοκαιριού. Σας διαβεβαιώνουμε πως αυτό θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Ωστόσο, όσοι προμηθευτήκατε ήδη τα εισιτήριά σας, μπορείτε να τα εξαργυρώσετε. Για όσα εισιτήρια έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά, η επιστροφή στην κάρτα θα γίνει αυτόματα. Εισιτήρια που αγοράστηκαν από φυσικά σημεία προπώλησης επιστρέφονται εκεί όπου αγοράστηκαν»

Από το Δ.Σ

Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου