Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (25/08)

180

Σήμερα το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη στους Διδύμους.

Το τετράγωνο Ηλίου-Άρη καταδεικνύει  πως το πρόγραμμα σήμερα θα είναι απαιτητικό, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κόπωση αλλά και εκνευρισμό. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και να μην αφήσεις την κούραση να ανοίξει ένα φαύλο κύκλο αντιπαραθέσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μπορείς να αλλάξεις την καθημερινότητα σου, αρχίζοντας με κάποια δίαιτα, και γυμναστήριο, με την συμπαράσταση και την συμμέτοχη του ταιριού σου για να απαλλαγείτε από τις συνέπειες που προκληθήκαν από τον ¨εκτροχιασμό¨ της διατροφής σας. Παράλληλα μπορείς και να διαμορφώσεις νέα δεδομένα στις καθημερινές σου ασχολίες. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις μεγάλα βήματα ξεκινώντας, ή να θέσεις ουτοπικούς ή υπερβολικούς στόχους, που ενέχουν κίνδυνους αποτυχίας, που θα σε απογοητεύσουν και θα σου ρίξουν το ηθικό, κάνε τις επιλογές σου ρεαλιστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, συναισθηματισμό, συμπόνια και ρομαντισμό θα έχουν οι ενέργειες σας. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, η κρίση σας θα είναι σωστή, θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση με το ταίρι σας, δεν θα υπάρξουν κόντρες για ανούσιους λογούς. Για εσάς τους ελεύθερους ένα απρόοπτο τηλεφώνημα θα είναι η έκπληξη της μέρας, χαρά και ενθουσιασμό θα νιώσετε, η πρόταση για ραντεβού που θα λάβετε θα διαφοροποιήσει το τρόπο σκέψης σας κατά συνέπεια και τις προσδοκίες σας. Το πρόσωπο που θα συναντήσετε θα περάσει σε εξομολογήσεις καταφέρνοντας να τονώσει τα μεταξύ σας αισθήματα. Τώρα θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσετε σχέση με σταθερά αισθήματα, ειλικρίνεια, και ξεκάθαρες βλέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να είναι ευχάριστη η μέρα σου, και να σε ευνοεί ώστε να έχεις επιτυχημένες προσπάθειες με ότι και να καταπιαστείς. Είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να ασχοληθείς με κάτι νέο και  δημιουργικό που θα σε ευχαριστήσει ιδιαιτέρα, αφού μπορεί να είναι και επιτυχημένο, ενώ με το ταίρι σου μπορείτε να περάσετε μια ονειρεμένη ημέρα. Ίσως αυτή η υπεραισιοδοξία που θα σε καταλάβει, σε παρασύρει σε υπερεκτίμηση των όσων θα ακούσεις, με αποτέλεσμα, να μην δεις την ρεαλιστική πλευρά πραγμάτων που θα σου πουν και να τα δεις με ροζ γυαλιά και που θα σε παραπλανήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, εύστοχη θα είναι η επικοινωνιακή σας τακτική, θα λυθούν προβλήματα που έχετε μέσα στη σχέση σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία μιας συνάντησης με πρώην ταίρι σας, ο ειλικρινής διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα μετατρέψει την απόσταση σε ένωση. Η μέρα σας θα κλείσει δίνοντας οριστική κατάληξη σε ζήτημα που εδώ και καιρό βαραίνει την ψυχολογία σας. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, σήμερα θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη που θα δώσει νέες διαστάσεις στην πορεία σας. Εσείς οι ελεύθεροι σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα αναστατωθείτε, θα προκύψει συμβάν νέας γνωριμίας. Απελευθερώστε τον αυθορμητισμό και τη γοητεία σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συμπτώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το βάρος της προσπάθειας σου επιβάλλεται να πέσει στα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον και ιδίως όσα αφορούν τις σχέσεις με τα μέλη του, με τα οποία πρέπει να αναζητηθεί και να βρεθεί τρόπος να τεθούν σε νέες βάσεις. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να αποφύγεις την αμετροέπεια, τις υπερβολές και τις ακρότητες, που μπορούν να οδηγήσουν σε διαμάχες από δυσάρεστες εκφράσεις που θα ειπωθούν, ενώ ο σωστός τρόπος είναι η έμπρακτη εκδήλωση των διαθέσεων σου. Το ίδιο θα πρέπει να επιδιώξεις να κάνεις και στην σχέση σου, αποδεικνύοντας έμπρακτα και όχι με λόγια τα αισθήματα σου προς αυτό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε την ευθύνη κάποιων επιπόλαιων κινήσεων σας. Τώρα θα αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα το πρώην ταίρι σας, παίρνει την απόφαση να ζητήσει ξεκάθαρες εξηγήσεις, οι συζητήσεις σας θα απαιτούν ειλικρίνεια. Θα αναγνωριστούν τα λάθη, περνάτε σε αναθεωρήσεις, ανατρέποντα τα αρνητικά δεδομένα. Ουσιαστικά θα έχετε ευκαιρία επανόρθωσης και επανένωσης, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε τις τοποθετήσεις σας, οι εξομολογήσεις θα σας φέρουν ευχάριστα γυρίσματα. Για εσάς που διατηρείτε σταθερή σχέση, για το θέμα της δέσμευσης αποφύγετε τις πιέσεις, σας δίνω τη συμβουλή να μην επιβαρύνετε τη σκέψη σας με αρνητικές εικασίες, αποβάλλετε το άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι βοηθός στην παρόρμηση και την επιθυμία σου να έλθεις ακόμη πιο κοντά στους ανθρώπους που απαρτίζουν τον στενό οικογενειακό και φιλικό σου κύκλο, καθώς και να κάνεις και νέες γνωριμίες. Παράλληλα, οι συνθήκες ευνοούν την επίλυση τυχόν θεμάτων τα οποία είχαν προκύψει ανάμεσα σε σένα και κάποιον ή κάποιους από τους συγγενείς ή τους φίλους σου, και τα οποία μπορούν να τεθούν επί τάπητος, να επιλυθούν με γνώμονα την καλή πίστη και να αρχίσουν πάλι από μηδενική βάση. Σε ότι άφορα τις νέες γνωριμίες, ευνοείται η δημοφιλία σου η οποία είναι σε υψηλό επίπεδο και το ταίρι σου, θα βρίσκεται στη σκιά σου αφού εσύ συγκεντρώνεις επάνω σου όλα τα φωτά και την προσοχή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα φανείτε αισιόδοξοι, επικοινωνιακοί και δραστήριοι, ωστόσο προσοχή στις άτοπες ανασφάλειες, μείνετε προσηλωμένοι στα πραγματικά γεγονότα και όχι στις φανταστικές εικασίες. Καταφθάνει πρόταση συνάντησης, ετοιμαστείτε για επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας. Εσείς οι τελείως ελεύθεροι δεχτικοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα, οι διαθέσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για νέα αρχή. Μην κάνετε πίσω στις διεκδικήσεις σας, προχωρήστε ελεύθερα και άφοβα τα γεγονότα θα υποστηρίξουν τις επιθυμίες σας. Καταστάσεις που σας έφεραν προβληματισμό και ανησυχία μπαίνουν σε τάξη, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους, απεγκλωβίζεστε από παρελθοντικές απογοητεύσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θα είναι μια καλή αρχή να προσπαθήσεις να έχεις υπό έλεγχο τα όσα εισπράττεις και όσα ξοδεύεις, ώστε να μην υπερβαίνουν τα έξοδα τα έσοδα σου και βγεις έκτος προϋπολογισμού. Δεν είναι κακή ιδέα να αρχίσεις να αποταμιεύεις τα χρήματα της διαφοράς εσόδων εξόδων για μια δύσκολη ώρα, πράγμα που θα σου διώξει τυχόν ανασφάλειες που έχεις και που οφείλονται σ’ αυτόν τον τομέα. Οι όποιες τυχόν ανασφάλειες που έχεις και σε ταλαιπωρούν και στον αισθηματικό τομέα, μπορούν να καθησυχαστούν μετά από μια ειλικρινή και ξεκάθαρη συζήτηση με το ταίρι σου, οπότε θα κατανοήσεις τα αισθήματα που τρέφει για σένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για συναισθηματικές ενέργειες. Σας συμβουλεύω να προχωρήσετε άμεσα στις κινήσεις που ήδη έχετε σκεφτεί ή σχεδιάσει, εκφραστείτε και προσεγγίστε με αμεσότητα όλα θα πάνε μια χαρά. Μέσα στη σχέση σας επιτυχία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, ακόμα και αν εκφραστούν αντιθέσεις ή διχογνωμίες θα καταφέρετε να βρείτε την χρυσό οδό, με το ταίρι σας καταλήγετε σε κοινές αποφάσεις. Σε ξαφνική απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί άτομο που θα καταφέρει να αλλάξει τη μελλοντική σας πορεία. Ανταποκριθείτε στο γοητευτικό πρόσωπο που με εμφανή τρόπο θα προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εσύ βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής, κυρίως επειδή το επιδιώκεις και αυτή σου η προσπάθεια είναι επιτυχής. Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει νέες γνωριμίες που μπορεί να γίνουν η αφορμή για νέες επωφελείς συνεργασίες ή και ακόμη μιας προσωπικής ή αισθηματικής σχέσης. Αυτό ισχύει και για την σχέση σου με το ταίρι σου, καθώς, η σιγουριά σου ότι είναι σταθερή και εξασφαλισμένη, ίσως η εξέλιξη των πραγμάτων σε διαψεύσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, τυχερά θα είναι τα γεγονότα, θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις και εκπλήξεις, ανατρεπτικός θα αποδειχτεί ο διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο από το παρελθόν. Ένα συγκεκριμένο άτομο ελκυστικής εμφάνισης θα κερδίσει την προσοχή σας, θα έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να κλέψει την καρδιά σας. Έρχονται χαρούμενες και αισιόδοξες καταστάσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα που σας έχουν απογοητεύσει ή απορρίψει. Προσιτή θα είναι η στάση σας, διατηρήστε την ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση που θα έχετε, σήμερα σε συνάντηση που θα γίνει με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσει μεταξύ σας ιδιαιτέρως θερμή ατμόσφαιρα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει την ευχέρεια να αναζητήσεις το που οφείλονται οι ανασφάλειες σου και ποιές είναι οι αιτίες που νοιώθεις άγχος και φόβο. Το να αντιληφθείς την αιτία, ισοδυναμεί με την σωστή διάγνωση μιας ασθένειας που πρέπει να τύχει της σωστής θεραπείας, και όχι όπως στην αντίθετη περίπτωση να δοθεί κάποιο λάθος φάρμακο. Έτσι λοιπόν προχώρησε στην αναγνώριση του προβλήματος, διευθέτησε τα ζητήματα που έχεις και σε αγχώνουν, αρχίζοντας από αυτά της καθημερινότητας που είναι πιο απλά και προσβάσιμο και αφού απαλλαγείς από αυτά, συνέχισε με τα δυσκολότερα και πιο πολυσύνθετα. Η αντιμετώπιση της δύσκολης ψυχοσύνθεσης σου, απαιτεί να είσαι σε καλή κατάσταση υγείας, οπότε, φρόντισε τον εαυτό σου αφ’ ενός, και αφ’ ετέρου, μην αφήσεις να περάσει αυτό το κλίμα και στην σχέση σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα φρενάρετε τις αναβολές και τις καθυστερήσεις, τώρα θα θελήσετε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με αμεσότητα και πρακτική δράση. Η συνομιλία που θα έχετε με το πρώην ταίρι σας θα σας ανανεώσει συναισθηματικά και ψυχολογικά, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τον ανασφαλή τρόπο σκέψης. Για εσάς τους ελεύθερους, ένα καινούργιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να περάσει στην καθημερινότητα σας, τυχαία θα είναι η γνωριμία σας, ωστόσο ο χώρος στον οποίο και οι δυο θα κινήστε, θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε στενές επαφές που πολύ γρήγορα θα γίνουν προσωπικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μετά από σκέψη, κάνεις ανακατατάξεις και προσδιορίζεις  ποιοί από αυτούς ανήκουν πλέον στην κατηγορία των γνωστών και μόνο για μια απλή παρέα, ποιοί διαγράφονται τελείως, ποιοι είναι αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία των επιστήθιων φίλων και ποιοι είναι αυτοί που ακόμη και αν η ζωή χώρισε τους δρόμους σας τους νοιώθεις πάντα κοντά σου ψυχικά. Μακάρι να έχεις την διαύγεια, την ευθυκρισία και την αμεροληψία σε αυτήν σου την διαδικασία, ώστε οι κρίσεις σου να είναι αντικειμενικές και δίκαιες, ώστε να μην υπερτιμήσεις αλλά και ούτε να υποτιμήσεις καμία από τις φιλικές σου σχέσεις. Αυτή η διάθεση σου σήμερα θα σε οδηγήσει σε αυτοκριτική σχετικά με την σχέση σου και θα θελήσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που οφείλονται σε σένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα ενισχυθεί η μεθοδικότητα σας, ο πρακτικός τρόπος σκέψης σας θα σας δημιουργήσει την διάθεση να δράσετε γρήγορα και αποφασιστικά. Λύση θα βρείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που έχετε με το ταίρι σας, θα εκφραστούν ξεκάθαρα επιθυμίες και παράπονα, έρχονται ξεκαθαρίσματα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, απαλλάσσεστε από ανασφάλειες και ηττοπάθειες. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, η δεκτικότητα που θα εκπέμπετε θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα καταφέρει να βάλει την καρδιά σας σε νέες δοκιμασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το σημαντικό για σένα είναι η βελτίωση του επαγγελματικού σου προφίλ που προβάλλεις προς τα έξω, και ιδίως προς το δικό σου περιβάλλον. Αυτό μπορεί να εμπεριέχει κίνδυνους λαθών ως προς το χειρισμό του ώστε να οδηγήσει σε και λάθος αποφάσεις. Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις, κάποιος πιο έμπειρος που τον εμπιστεύεσαι θα υπάρχει για να σου δώσει μια σωστή συμβουλή, αντί να κάνεις του κεφαλιού σου. Η τόση προσπάθεια για τα επαγγελματικά σου, καταναλώνει τον χρόνο σου, και παρ’ όλες τις καλές προθέσεις και τις υποσχέσεις προς το ταίρι σου αδυνατείς να είσαι συνεπής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε καταστάσεις που χρήζουν αλλαγές, η διάθεση σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις, σήμερα θα καταφέρετε να τερματίσετε και να οδηγηθείτε σε νέα αρχή. Ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί σε οικείο περιβάλλον, η δεχτική σας στάση σε συνδυασμό με τον αυθορμητισμό σας θα ανοίξουν δίοδο νέας σχέσης. Δεν αποκλείεται να ακούσετε λόγια συγγνώμης από το πρώην ταίρι σας, καταφθάνει άμεση πρόταση επανασύνδεσης. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τον αρνητικό τρόπο σκέψης, τα γεγονότα θα διαψεύσουν τις ανησυχίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα ευνοούνται τα νέα σου ξεκινήματα στον γνωστικό και μορφωτικό τομέα, πράγμα που θα συντελέσει στον εμπλουτισμό του βιογραφικού σου, αύξηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων σου ή και απλώς στην επιμόρφωση σου και την άνοδο του γνωστικού σου επιπέδου. Αυτά μπορείς να τα επιτύχεις μέσα από σεμινάρια, κύκλους διαλέξεων, μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες, πιστοποιήσεις. Έχεις τις προϋποθέσεις αν ξεκινήσεις τώρα, το εγχείρημα σου να είναι επιτυχές, αρκεί η απόφαση που θα πάρεις να είναι συνειδητή και να την υποστηρίξεις με συνέπεια. Στο κάτω κάτω, Αιγόκερως δεν είσαι; Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά, αφού το αποφάσισες, ζήτησε βοήθεια από το ταίρι σου και αυτό θα σε στηρίξει αφού είναι για καλό σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, λύνεται συναισθηματικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε ή σας μπέρδευε, μπαίνουν σε μια σειρά οι επιθυμίες σας. Σήμερα μην αρνηθείτε προτάσεις που θα λάβετε, αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει ανατροπές. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει ομαλή έκβαση στην επικοινωνίας σας. Θετική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση, εσείς οι χωρισμένοι ετοιμαστείτε για ραντεβού επανασύνδεσης. Ελκυστικοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν, προμηνύεται νέα γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η αστρολογική όψη της ημέρας  σε παροτρύνει να τακτοποίησης ζητήματα που εκκρεμούν στον  αισθηματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα σου ώστε να τους ανασυγκροτήσεις. Λογω της νοοτροπίας σου, και του ιδεολογικού σου προσανατολισμού, μπορεί οι απόψεις σου να μην είναι ρεαλιστικές και να μην είναι συμβατές με τη πραγματική κατάσταση και το ποιές είναι αντικειμενικά οι ενδεδειγμένες λύσεις. Σε όλες σου τις ενέργειες στις όποιες θα προχωρήσεις σήμερα, πρέπει να έχεις γνώμονα και να σε καθοδηγεί η λογική, η σύνεση και ο ρεαλισμός, όσο ξένος και αν σου είναι, και όχι οι ιδεολογικές αγκυλώσεις που έχεις και που θα σε φέρουν σε λάθος επιλογές με δυσάρεστες συνέπειες. Το μόνο φως στον ορίζοντα είναι η δυνατότητα της ακόμα μεγαλύτερης προσεγγίσεως με το ταίρι σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα νιώσετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε, ζωηρή και αρκετά κεφάτη θα είναι η συμπεριφορά σας. Η επιλογή σας να συμμετέχετε σε διαφόρων ειδών συναναστροφές θα διευρύνουν τις γνωριμίες σας ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες. Ποικιλία θα υπάρξει στις διαθέσεις σας, η καρδιά σας δε θα μείνει κλειστή, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική. Με απρόοπτη πρόταση ανοίγεται ευκαιρία σχέσης, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε δυναμικά, θα υπάρξει μελλοντική συνέχεια. Ξεκάθαρα λόγια που θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας φέρουν συναισθηματικά πιο κοντά. Καταφθάνουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα ενισχύσουν τη μεταξύ σας έλξη. Σήμερα θα αποκτήσει καινούργιο νόημα η προσωπική σας ζωή, έρχονται απρόοπτες εξελίξεις.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η αστρολογική όψη της ημέρας αυξάνει υπέρμετρα τον συναισθηματισμό σου προς το ταίρι σου, τους κοντινούς σου και τους συνεργάτες σου. Είναι ευκαιρία να διαγράψεις και να αγνοήσεις ότι σε έχει πληγώσει, γεγονότα, ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις. Κράτησε μόνο το δίδαγμα, ότι σε κάθε εμπειρία, είτε είναι καλή, είτε είναι κακή, κάτι αφήνει το οποίο μπορούμε να το μετατρέψουμε σε όφελος και να μας βελτιώνει, είτε σαν ¨παράδειγμα προς μίμησιν, είτε προς αποφυγήν¨. Απαλλάξου από τα δυσάρεστα που σου φέρνει στο μυαλό η ημέρα και διατήρησε μόνο την γνώση που σου έφεραν και δες την μόνο σαν βελτίωση του εαυτού σου. Προσοχή! Η συναισθηματική σου υπερχείλιση να μη επηρεάσει την σχέση σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει  να αναθεωρήσετε, να αλλάξετε τη συναισθηματική σας τοποθέτηση. Θα καταφέρετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, μιλήστε ανοιχτά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρύψετε σκέψεις και αισθήματα, φανείτε ειλικρινείς στις συζητήσεις σας. Τηλεφώνημα που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, για εσάς τους χωρισμένους η μέρα σας θα κλείσει με συνάντηση ξεκαθαρίσματος.