Σοφία Μαυρίδου: Συνεχίζουμε τις  τεχνικές παρεμβάσεις για αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας.

224

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει τις τεχνικές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των καταστροφών και των βλαβών καταστρώματος οδού στον Άγιο Δημήτριο του Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο του έργου “”Επείγουσες εργασίες για αποκατάσταση βλαβών καταστρώματος οδού σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας στα όρια του Νομού Πιερίας”, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) στη ΣΑΕΠ 808 του έργου με κωδικό 2020ΕΠ80800000.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται αφορούν σε ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες που σημειώνονται στην περιοχή μας και  περιλαμβάνουν σωστικές ενέργειες, όπως αποκατάσταση του οδοστρώματος, και ποικίλα τεχνικά έργα αποκατάστασης πρανών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θεωρεί υψίστης σημασίας προτεραιότητα την ασφαλή διέλευση των οχημάτων του οδικού δικτύου της αρμοδιότητάς της με γνώμονα της ασφάλεια όλων των πολιτών της Πιερίας, αλλά και των διερχομένων οχημάτων της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετούνται από το οδικό μας δίκτυο.