Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (24/08)

160

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και από αυτή τη θέση θα δημιουργήσει εξωστρέφεια, καλή διάθεση και όρεξη για διασκέδαση! Η ημέρα είναι πολύ καλή για να κανονίσεις μία συνάντηση με φίλους ή μία έξοδο και να περάσεις πάρα πολύ όμορφα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η όψη της ημέρας θα σου ενισχύσει και την θέληση και την επιμονή, δίνοντας σου τις δυνάμεις να κατορθώσεις να φέρεις σε πέρας κάθε τι που χρειάζεται. Η ένταση που θα νοιώσεις, σε συνδυασμό με την ορμητικότητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις τις δουλειές σου, φέρνουν νεύρα, και ξυπνούν την Κριαρίσια διάθεση σου να επιβληθείς σε όλους όσους έχουν κάποια εμπλοκή μαζί σου, ή και με τις δουλειές σου. Για να αποφορτιστείς από την ένταση και να ηρεμίσεις, αφιέρωσε κάποιο χρόνο και στο ταίρι σου, καθώς φαίνεται ότι σήμερα έχεις ανάγκη κάποιαν ανάπαυλα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα εμφανιστείτε μπερδεμένοι, αναποφάσιστοι, ίσως και κάπως αιωρούμενοι συναισθηματικά. Στις συζητήσεις με το ταίρι σας ενδεχομένως να υπάρχει αστάθεια στις απόψεις και στις επιθυμίες σας,  δεν θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συνεννοήσιμοι. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε συνάντηση με το πρώην ταίρι σας, ωστόσο για να μπορέσετε να λύσετε τα ζητήματα που σας χώρισαν θα πρέπει πρώτα να κάνετε μια εσωτερική εκκαθάριση, αν δεν σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά δεν θα καταφέρετε να δώσετε ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η όψη της ημέρας βοηθά στην προβολή σου, ώστε δεν περνάς απαρατήρητος/η. Η διάθεση σου να ταράξεις να νερά της ρουτίνας σου, θα σε κάνει να θελήσεις να αρχίσεις κάποια νέα ψυχαγωγική δραστηριότητα, που θα σε αναζωογονήσει, κάποιο σπορ κάποιο νέο χόμπι. Τα σπορ και ο αθλητισμός, ίσως σου ξυπνήσουν ανταγωνιστικές διαθέσεις, επειδή θέλεις να διακριθείς σ’ αυτόν τον τομέα. Η ημέρα επίσης σε ευνοεί  να επιδιώξεις την παρέα με το ταίρι σου, επειδή η κτητικότατα σου σε κάνει να θέλεις να κατασιγάσεις την ανασφάλεια σου κατά πόσον το ελέγχεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ίσως να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, θα δοθούν λάθος ερμηνείες στα λόγια που θα ειπωθούν. Εσάς τους χωρισμένους, ένα γεγονός θα σας ωθήσει στο να ξανασκεφτείτε την εκδοχή της επανασύνδεσης, θα υπάρξουν έντονοι διάλογοι στην επικοινωνία με το πρώην ταίρι σας, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να στραφείτε προς καινούργιο πρόσωπο. Διατηρείστε συγκρατημένη στάση καλό θα είναι να αποφύγετε τις ανατρεπτικές αποφάσεις, θα ελλοχεύει κίνδυνος να μετανιώσετε λίγο αργότερα για τις επιλογές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Επειδή το να αναβάλλεις να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται είτε με την οικογένεια σου, είτε με τα εργασιακά σου, δεν σε απαλλάσσει από το να αναγκαστείς να το κάνεις κάποτε, αυτά κάποια στιγμή απαιτούν την φροντίδα από μέρους σου, ώστε να επιλυθούν. Η όψη της ημέρας σε καλεί να δράξεις την ευκαιρία που σου δίνεται και να προχωρήσεις στην τακτοποίηση των εκκρεμών ζητημάτων την λύση των οποίων θα θεωρήσεις σαν επιβεβαίωση των ικανοτήτων σου. Η κεκτημένη ταχύτητα που έχεις πάρει, και η διάθεση σου να δράσεις, σε κάνει να έχεις την ικανότητα να τακτοποίησης, λύσεις, διευθετήσεις κάθε είδους ζήτημα, που είτε προέκυψε τώρα, είτε εκκρεμούσε από παλιά. Προγραμμάτισε καλά, θέσε σε εφαρμογή το πρόγραμμα σου, αλλά έλεγξε λιγάκι και την κεκτημένη ταχύτητα που πήρες. Θα σε κατέχει και κάποια μυστικοπάθεια και δεν θα πεις ούτε στο ταίρι σου τι σε απασχολεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σας δίνω τη συμβουλή στις συζητήσεις με το ταίρι σας να αποφύγετε τις συγχύσεις και τους εκνευρισμούς. Σήμερα καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε ισορροπημένο χαρακτήρα, διατηρήσετε υπό τον έλεγχος σας τάσεις κυκλοθυμίας ή αντιδραστικότητας. Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, σας φέρνει τυχερά ανοίγματα σε θέματα νέων γνωριμιών. Γοητεία και δυναμισμό θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού ατόμου. Η πρόταση που θα σας κάνει θα σας δημιουργήσει αρχικά αγχωμένες σκέψεις, όμως σας φανερώνω πως η θετική σας απάντηση θα έχει θερμό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι ανησυχίες και οι αγωνίες που σε έχουν καταλάβει, σε κάνουν να θέλεις να τις επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στον στενό σου κύκλο, με τους όποιους και τις μοιράζεσαι, ίσως για να νοιώσεις ότι σε βαραίνουν λιγότερο. Η όψη της ημέρας αυξάνει την ζωτικότητα σου, σε κάνει να είσαι πιο δραστήριος/α. Αυτό είναι ιδιαιτέρα ευδιάκριτο στους γύρω σου, και αν παρ’ ελπίδα κάποιος διαφωνήσει μαζί σου, έχεις ιδιαίτερα πειστικά επιχειρήματα που τα αναπτύσσεις με επιδεξιότητα και ορμή, και αποσπάς τις επιδοκιμασίες και τον θαυμασμό των πάντων στον κύκλο σου. Αυτή σου η ορμή στον λόγο, σε κάνει να μην αφήνεις και πολύ χώρο σε οποιονδήποτε άλλον να μιλήσει, αφού για σένα μόνο ο υποκειμενισμός σου μετράει και κλείνεις τα αυτιά σου στις απόψεις των άλλων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως άστατη ίσως και ελαφρώς μπερδεμένη θα είναι η στάση σας, εσείς που είστε μέσα σε σταθερή σχέση προσοχή στα καβγαδάκια, μην αδιαφορήσετε για τα παράπονα που θα σας εκφράσει το ταίρι σας. Θα αναζητήσετε ανατροπές, κάπως ασυνήθιστη θα είναι η συμπεριφορά σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα αποτελέσει κίνητρο για να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας  προς τα πού ακριβώς βαδίζει η σχέση σας. Θα προκύψει έντονη συζήτηση, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εκρήξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν ριζικές αλλαγές. Έρχονται αποκαλύψεις, μην αφήσετε τις ψευδαισθήσεις σας να σας παγιδέψουν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τα οικονομικά είναι αυτά που σε ¨καίνε¨ σήμερα, είτε είναι το να τακτοποίησης αυτά τα ζητήματα που έχουν μείνει εκκρεμή, είτε να πετύχεις στην διεκδίκηση μιας αύξησης μισθού στην δουλεία σου, και αναζητάς με ποιον τρόπο να τα πραγματοποιήσεις. Η όψη της ημέρας σου αυξάνει την επιθυμία σου να επιτύχεις στην διεκδίκηση σου αυτή, πράγμα που ενισχύει την μαχητικότητα σου. Χρειάζεται προσεκτικός και μεθοδικός προγραμματισμός, προκειμένου με ψυχραιμία να το κατορθώσεις, με τον σωστό και ήρεμο τρόπο, χωρίς εξάρσεις και επιθετικότητα, ώστε να μην χάσεις το παιχνίδι από λάθος τακτική. Η ενεργητικότητα που σε διακατέχει, αφού είναι τόσο ευδιάκριτη, έχει αποτέλεσμα να τραβάς επάνω σου βλέμματα με ενδιαφέρον από το άλλο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ενδέχεται να υπάρξει έλλειψη ψυχραιμίας, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, προσοχή στον τρόπο που διεκδικήσετε το πάνω χέρι. Τυχαία συνομιλία με πρόσωπο ελκυστικής παρουσίας θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει και να σας βγάλει από την έκρυθμη εσωτερική σας κατάσταση. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην προσωπική σας ζωή. Κίνηση επανασύνδεσης θα γίνει από το πρώην ταίρι σας, καλό θα είναι να δείξετε συγκαταβατική διάθεση, το τηλεφώνημα που θα σας κάνει στόχο θα έχει να φέρει αποκατάσταση επαφών. Θα ανοιχτεί αναλυτική συζήτηση με αποκαλύψεις και έντονες εξομολογήσεις, θα καταφέρετε να βελτιώσετε τις συνθήκες, το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τα συναισθήματα σου εναλλάσσονται συνεχώς, από το ένα άκρο στο άλλο, με αποτέλεσμα οι πρώτοι που θα υποστούν αυτήν κυκλοθυμική αστάθεια είναι οι πλησιέστεροι σου άνθρωποι που βρίσκονται είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είτε ακόμη και αυτό το ίδιο το ταίρι σου. Με το ταίρι σου, οποία ζητήματα υπάρχουν και ζητείται η λύση τους, είναι ευκαιρία με την πειθώ που διαθέτεις να τα διευθετήσεις. Η όψη της ημέρας θα σε κάνει ιδιαιτέρα επίμονο στο να χρησιμοποιήσεις όλα σου τα επιχειρήματα και την πειθώ, ώστε να σου χρησιμεύσουν να αποσπάσεις την συναίνεση και την αποδοχή από τους άλλους αυτών που σχεδιάζεις και στα οποία αποσκοπείς. Είναι τόσο μεγάλη η θέληση σου για την πλήρη συμφωνία και ευθυγράμμιση με τις θέσεις σου, που αντί να έχεις την υπομονή να τους πείσεις, ασκείς πιέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα υπάρξει κίνδυνος να εστιάσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες δημιουργώντας ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας εντάσεις. Μπερδέματα θα υπάρξουν στη σκέψη και στην καρδιά σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις εγωιστικές ενέργειες. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε ακόμα για το πρώην ταίρι σας καλό θα είναι να κινηθείτε άμεσα και με ειλικρίνεια, αν προσποιηθείτε αδιαφορία δεν θα έχετε να κερδίσετε κάτι το ουσιαστικό. Εσείς οι ελεύθεροι θα την έχετε την κατάκτηση σας, στα μάτια ενός συγκεκριμένου ατόμου θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Ένα τυχερό συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείτε συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η απαισιοδοξία που νοιώθεις σήμερα σε ταλαιπωρεί και σε κάνει να βλέπεις μόνο τις δυσάρεστες πλευρές των πραγμάτων, γεγονός που σε κάνει να νοιώθεις φόβο για την επιτυχία της έκβασης των σχεδίων σου, και να αισθάνεσαι  ανασφαλής. Η όψη της ημέρας σε κάνει να αναθαρρήσεις, να ανυψωθεί το ηθικό σου και να επανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση, θεωρώντας την αλλαγή προς το καλλίτερο της ψυχικής σου κατάστασης σαν μια πρόκληση. Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες προκλήσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με πείσμα και αποφασιστικότητα, ιδίως αν πρόκειται για την αυτοβελτίωση μας και θεώρησε το ζήτημα τιμής να τα καταφέρεις. Η σχέση σου με το ταίρι σου δεν πρέπει να επηρεαστεί αρνητικά, ούτε από την απαισιοδοξία σου, ούτε από το πείσμα σου, που δεν πρέπει να την αγγίξουν, λόγω της κυκλοθυμίας σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, οι συνομιλίες σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως να είναι προβληματικές, ενδέχεται η αντίληψη σας να μην έχει ορθολογική κρίση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Προσοχή στις απόψεις σας και στον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις. Αποφύγετε αιχμηρά θέματα συζητήσεων που ξέρετε πως δυσκολεύουν την επικοινωνία σας. Εσείς που θέλετε να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε πράξεις, θα προσεγγίσετε και θα φλερτάρετε με επιτυχία. Θα σας ανοιχτεί δίοδος επικοινωνίας με πρόσωπο που θα κερδίσει τον ενδιαφέρον σας από την πρώτη στιγμή που θα συνομιλήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα ξυπνά η κοινωνικότητα σου και νοιώθεις την ανάγκη για συναναστροφές, παρέες, συναντήσεις με τους φίλους σου, που κατέχουν άλλωστε την πρώτη θέση στις προτεραιότητες σου. Τα όσα ζητήματα έχουν οι φίλοι σου και τους απασχολούν, σήμερα έχουν για σένα μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα από τα δικά σου, την προσωπική ζωή σου γενικότερα και από το ταίρι σου, αλλά και από όσα το απασχολούν. Η όψη της ημέρας αυξάνει την έμφυτη διαισθητική ικανότητα σου να πιάνουν οι κεραίες σου το είδος της ατμόσφαιρας που επικρατεί και τα συναισθήματα και τις διαθέσεις των παρευρισκομένων. Παρ’ όλα αυτά εσύ θα πρέπει να είσαι ευέλικτος σε ότι αφορά διαστάσεις απόψεων και να αναγνωρίζεις το δικαίωμα της διαφωνίας, παραβλέποντας τα επουσιώδη διαχωρίζοντας τα από τα σημαντικά ζητήματα στα οποία και να δώσεις προσοχή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία σας, σήμερα ενδέχεται να μην είστε σε θέση να συγκρατήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Αν περάσετε σε ειλικρινείς συναισθηματικές συζητήσεις χωρίς κακεντρεχή διάθεση τότε όλα θα μπουν στον σωστό δρόμο. Ενδεχομένως να εμφανιστεί εντελώς τυχαία πρόσωπο από τα παλιά, στο χέρι σας θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης. Κάτι που σας προβληματίζει θα αποδειχτεί άτοπο, καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε παγίδες που δεν υπάρχουν απλά τις υποθέτετε. Κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, ωστόσο η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να βάλει σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η όψη της ημέρας σε κάνει να νοιώθεις την ανάγκη να προβληθείς κοινωνικά, και σου υποβάλλει την ιδέα, ότι η παρουσία σου θα πρέπει να μην περνά απαρατήρητη στους κοινωνικούς κύκλους. Εκμεταλλεύου αυτήν την εύνοια, και με καθαρό μυαλό πάρε τις σωστές αποφάσεις, κάνε τις σωστές ενέργειες, στον σωστό χρόνο και στο σωστό έδαφος. Μια που διαθέτεις σήμερα αυτές τις χρήσιμες ιδιότητες της διαίσθησης, της οξύνοιας και της ευθυκρισίας, αν το ταίρι σου χρειάζεται καθοδήγηση, δώσε τις συμβουλές σου, αλλά θυμήσου, το δικαίωμα της επιλογής είναι δικό του!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα ίσως να εμφανιστούν διλλήματα και συναισθηματικά μπερδέματα, προσοχή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, σαν δίνω τη συμβουλή να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων και όχι στη σκοτεινή τους όψη. Θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε και να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, τα γεγονότα θα απαιτούν ξεκάθαρη στάση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορείτε να αποκαλύψετε αυτό ακριβώς που θα νιώθετε γι αυτό για την ώρα αποφύγετε τις τελεσίδικες συζητήσεις με το ταίρι σας κυρίως για θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Για τους ελεύθερους και μόνους νέα γνωριμία θα υπάρξει από τυχαίο γεγονός, δείξτε ενδιαφέρον θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να καμουφλάρετε την έλξη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η όψη της ημέρας σε ευνοεί να ασχοληθείς με γνωστικά θέματα, σε κάνει να θέλεις να αποκτήσεις νέες γνώσεις, να αντλήσεις νέες πληροφορίες, είτε για χρηστικούς λόγους, είτε για επιμόρφωση και απόκτηση επί πλέον εφοδίων. Η μέρα σε βοηθά να προσεγγίσεις το αντικείμενο της ισχυρής επιθυμίας σου, μέσα από κύκλους διαλέξεων, σεμιναρίων επιμορφωτικών, μετεκπαιδεύσεων ή πιστοποιήσεων. Η αύξηση των γνώσεων σου και η περαιτέρω βελτίωση του βιογραφικού σου με τα επί πλέον προσόντα, θα σου ανεβάσει, όχι μόνο τις μετοχές σου σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε αύξηση της αυτοεκτίμησης, του αυτοσεβασμού και της αυτοπεποίθησης σου, μια που θα μπορείς να προβάλλεις επάξια τις γνώσεις σου παντού και να εντυπωσιάζεις ακόμη και το ταίρι σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αντιδράσεις και πείσματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ωστόσο αν αποβάλετε τις εγωκεντρικές διαθέσεις τότε θα καταφέρετε  να ισορροπήσετε τις επαφές με το ταίρι σας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση δείξτε ενδιαφέρον στα καινούργια άτομα που θα σας πιάσουν την κουβέντα, κάποιο από αυτά θα έχει βλέψεις για σχέση. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο ικανό να αλλάξει τη ζωή σας, το νου σας να μη το αφήσετε να σας προσπεράσει. Τα συμβάντα θα σας ανοίξουν καινούργια πορεία, η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σας, η κατάληξη θα εξαρτηθεί από εσάς. Σας δίνω τη συμβουλή να δημιουργήστε πρόσφορο έδαφος για προσεγγίσεις, δεν θα απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάπως στενόχωρη μέρα στην αρχή σήμερα, με μια δυσθυμία που προέρχεται από τα οικονομικά σου και σου δημιουργεί κάποια αναστάτωση εξ αίτιας της κατάστασης τους και της συναισθηματικής ανασφάλειας που νοιώθεις. Η όψη της ημέρας είναι βοηθητικη και θα συμβάλλει να πάρεις τα πάνω σου πάλι, υποδεικνύοντας σου τους τρόπους να βελτιώσεις την κατάσταση σου. Έχεις πιθανότητες για νέες συνεργασίες που θα προκύψουν μέσω μιας νέας γνωριμίας, ή μια νέα αισθηματικής φύσεως, που θα χαρακτηρίζεται από πάθος και ένταση και θα είναι η αίτια να ανορθωθεί το ηθικό σου και να βγεις από το καβούκι σου. Αν έχεις ταίρι, το μυστήριο που κρύβεις και στο οποίο δεν μπορεί να διεισδύσει μπορεί να του εξιτάρει το πάθος, ενώ αν δεν έχεις ταίρι, πάλι το πάθος θα πρωταγωνιστεί στις συναντήσεις σου με το άλλο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στις διαθέσεις σας, οι κινήσεις σας θα είναι σπασμωδικές, οι σκέψεις και οι πράξεις σας θα είναι αόριστες. Εσείς που είστε σε σχέση, σε περίπτωση που νιώσετε ένα είδος ψυχολογικής πίεσης προσοχή να μην οδηγηθείτε σε παρορμητικές αντιδράσεις. Καλό θα είναι να κρατήσετε τον έλεγχο των εξάρσεων σας, πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα σας βγάλει από την ανία, θα υπάρξει δυνατή απρόβλεπτη έκπληξη που θα σας ωθήσει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες. Για εσάς τους ελεύθερους θα προκύψει ευκαιρία νέας γνωριμίας, τα συμβάντα θα σας αναζωογονήσουν.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα τον πρώτο λόγο έχουν και σε απασχολούν οι σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους, καθώς προβάλλουν επιτακτικά και διεκδικούν να αναλώσουν σχεδόν το σύνολο του χρόνου σου. Η όψη της ημέρας τονώνει την αυτοπεποίθηση σου, την αυτοεκτίμηση σου και σε παροτρύνει σε αυτοσυντήρηση για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τα θέλω του και τις ανάγκες του. Σήμερα ο αλτρουισμός για σένα δεν θα έχει την τιμητική του, καθώς θα αναγκαστείς να βάλεις να αναμετρηθούν τα δικά σου θέλω με τα θέλω των άλλων, και επί τέλους, θα πάρεις την απόφαση να δώσεις προτεραιότητα και στον εαυτό σου. Πρέπει να αποφασίσεις να ¨κόψεις την φόρα¨ κάποιων που είχαν συνηθίσει να υποχωρείς προς όφελος τους. Αυτό ισχύει ακόμη και για το ταίρι σου, το οποίο πρέπει να καταλάβει ότι μπορείς να έχεις και συ παράπονα και τα οποία να του εκφράζεις ευθαρσώς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα είστε κάπως αγχωμένοι, θα εμφανιστούν αβάσιμες φοβίες. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε την συναισθηματική σας κυκλοθυμία, μην αφήσετε υποσυνείδητες αδυναμίες να σας παγιδέψουν σε τάσεις ηττοπάθειας. Ίσως να εμφανιστεί κάπως σκοτεινή ή θολή η καρδιά σας ωστόσο θα βρεθεί το πρόσωπο που θα σας κάνει τη σωστή πρόταση. Ξαφνικά συμβάντα θα φέρουν έντονες συναισθηματικές αλλαγές, σας συμβουλεύω να αποφύγετε την επίμονη ή ανυπόμονη συμπεριφορά. Γι’ εσάς που αναζητάτε κάτι νέο και διαφορετικό, απρόσμενες συμπτώσεις θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, η κατάληξη των επαφών σας θα εξαρτηθεί από τη δική σας στάση.