Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (23/08)

148

Σήμερα το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Ο Ερμής θα συναντήσει μέσω μιας αρμονικής όψης τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω και η συνάντηση τους θα βοηθήσει την επικοινωνία και τις συζητήσεις που θα υπάρξουν μέσα στην ημέρα. Η διαίσθησή σου θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη σήμερα και θα αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο στις αποφάσεις σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η καθημερινότητα σου γεμίζει χαρά, δημιουργικότητα και έντονες επαφές. Σήμερα είναι ευκαιρία να εκφράσεις τα ρομαντικά σου συναισθήματα σε αυτούς που αγαπάς και να κάνεις μια τολμηρή εκδήλωση ενδιαφέροντος. Οι γύρω σου αντιδρούν θετικά απέναντί σου. Δίνεις και λαμβάνεις αγάπη. Είναι ευκαιρία να δεις φίλους και να διασκεδάσεις αποβάλλοντας το άγχος και ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα. Πολύ καλή ημέρα να ασχοληθείς και με το σπίτι ανανεώνοντας τη διακόσμηση η διοργανώνοντας κάποια εκδήλωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα εστιάσετε στο όμορφο και το ελκυστικό, θα ρισκάρετε στις προσεγγίσεις σας. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να αξιοποιήσετε την ερωτική σας ενέργεια, θα φέρει θερμά αποτελέσματα, ίσως και έναρξη νέας ερωτικής σχέσης. Με έντονο το αίσθημα της έλξης θα υπάρξει πάθος στις κινήσεις σας. Αφήστε ελεύθερη την ερωτική σας αύρα, σήμερα θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή ημέρα είναι έντονη με πολλές εναλλαγές. Από τη μια υπάρχει ρουτίνα στον εργασιακό τομέα με πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Η συνεργασία με συναδέλφους ευνοείται και έτσι η δουλειά γίνεται πιο ευχάριστη και πιο εύκολη. Δείχνεις να είσαι ευέλικτος και να ελίσσεσαι σε θέματα που προκύπτουν. Όσον αφορά τα αισθηματικά, θέλεις να έρθεις ακόμα πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Δεν μπορείς να σαγηνεύεις τα συναισθήματα σου και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνεις. Μόνο η βαθιά και ουσιαστική σύνδεση σε ικανοποιεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τη ζωή από τη χαρούμενη όψη της, η στάση σας θα είναι αισιόδοξη, θα απολαύσετε τις ανέμελες στιγμές που θα προκύψουν. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και πιέσεις, σήμερα θα ονειρευτείτε και θα απελευθερωθείτε. Σχετικά με μια συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο θερμός χειρισμός σας θα φέρει ευχάριστη κατάληξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η τύχη σήμερα είναι με το μέρος σου. Νιώθεις την ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ να κάνεις πράξη τα σχέδιά σου. Υπάρχει βέβαια ο φόβος να αναλάβεις πολλές ευθύνες και στο τέλος να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις. Έτσι λειτουργείς και με τους ανθρώπους. Νιώθεις ότι δεν θέλεις να χαλάσεις χατίρι σε κανέναν, με αποτέλεσμα να σκορπίζεσαι εδώ κι εκεί για να ικανοποιήσεις τους άλλους. Στα συναισθηματικά υπάρχουν απροσδόκητες εκπλήξεις. Μέσα από αλλαγές που γίνονται ξαφνικά, μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου και τη γεμίζουν χρώμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, χαλαρότητα θα ζητήσετε από το ταίρι σας, επιθυμία σας θα είναι να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις και αποκαλύψεις, προμηνύεται νέα ερωτική αρχή. Σε τελείως απρόοπτη στιγμή κάποιο πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει, δε θα έχετε καμία διάθεση να κρύψετε το ενδιαφέρον σας, εκδηλωθείτε, θα σας βγει σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι μεγάλοι στόχοι ευνοούνται. Έχεις αυτό πειθαρχία και δεν φοβάσαι να ρισκάρεις. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι επιτυχία που θα έρθει στο μέλλον. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου γι΄ αυτό. Μην πέσεις όμως στην παγίδα και αναλάβεις επιπλέον ευθύνες από αυτές που μπορείς. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς. Όσον αφορά τα αισθηματικά, η διαίσθησή σου είναι αυξημένη, ξέρεις με ποιο πρόσωπο πρέπει να ασχοληθείς και με ποιο όχι. Δεν θέλεις πια να χάνεις το χρόνο σου σε ανούσιες σχέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα ανανεωθείτε ψυχικά, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος σε παλιές πικρές ιστορίες. Με ευχαρίστηση θα δεχτείτε προτάσεις για συναντήσεις, σήμερα και εσείς οι ίδιοι θα είστε σε θέση να ζητήσετε ραντεβού. Ευχάριστες συνομιλίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα δοθεί συνέχεια σε υπόθεση που είχε παραμείνει στάσιμη. Μια βραδινή συνάντηση θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή, ετοιμαστείτε θα ειπωθούν εξομολογητικά λόγια πως ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη δεσμού.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα υπάρχει διάθεση για διασκέδαση και επικοινωνία. Σχεδιάζεις ένα ταξίδι ή μια μικρή απόδραση. Νιώθεις την ανάγκη να ανοιχτείς στους δικούς σου ανθρώπους και να μιλήσεις για θέματα που δεν μοιραζόσουν με κανέναν μέχρι τώρα. Συναισθηματικά υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές που μετατρέπουν τη ζωή σου σε μια όμορφη περιπέτεια. Συναντάς ανθρώπους με μυστήριο και μαγνητισμό και παρασύρεσαι. Θα πρέπει να είσαι ανοιχτός στις νέες προκλήσεις που φέρνει η ζωή στο δρόμο σου και να μη φοβάσαι να ζήσεις το άγνωστο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, μια συνάντηση θα προκύψει με πρόσωπο που από καιρό έχετε ερωτευτεί. Αν διατηρήσετε τη θερμή σας διάθεση ως τις νυχτερινές ώρες, τότε θα σημειωθούν εξομολογήσεις που θα οδηγήσουν σε ξεκίνημα σταθερής σχέσης. Η γοητεία σας θα αποτελέσει πόλο έλξης, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει. Θα υπάρξουν ραντεβού και συνομιλίες που θα διαφοροποιήσουν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι μια καλή ημέρα να δουλέψεις με πάθος για αυτά που θέλεις να κατακτήσεις. Έχεις φιλοδοξίες και μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να τις ικανοποιήσεις. Κάποια γραφειοκρατικά επείγοντα θέματα θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα και θα σε αγχώσουν ενδεχομένως, γρήγορα όμως θα καταφέρεις να τα επιλύσεις. Συναισθηματικά οι πιθανότητες να προκύψει ένα καινούργιο ειδύλλιο είναι πολλές. Νέες γνωριμίες και αυξημένη κοινωνικότητα. Ξέρεις ότι αξίζεις το καλύτερο και γι αυτό είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός στα αισθηματικά σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, έντονη θερμότητα θα φέρει στην καρδιά σας πρόσωπο, που η απόφαση του να σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Θα υπάρξουν απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισάγετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, ωστόσο μην αγνοήσετε την προσπάθεια επανασύνδεσης που θα κάνει πρώην ταίρι σας. Η μέρα σας ενδέχεται να κλείσει με ευχάριστη συνάντηση θερμής κατάληξης, αποκαλύψτε τα αισθήματά σας χωρίς δισταγμούς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Έχεις μία έντονη τάση σήμερα, να απελευθερωθείς από ό,τι αισθάνεσαι πως σε δεσμεύει και από υποχρεώσεις που έχουν αρχίσει να σου φαίνονται βουνό. Δεν αρκείσαι πια σε όσα είχες μέχρι τώρα στα επαγγελματικά σου αλλά θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να ανακαλύψεις και άλλα πεδία δραστηριότητας… Σε μία άβολη συναισθηματικά κατάσταση ίσως βρεθείς σήμερα, καθώς ένα φλερτ ή μία ερωτική ιστορία που τώρα πάει να ξεκινήσει θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Μην αφήνεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες επειδή βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, τολμηρές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, σήμερα είναι πολύ πιθανό να βιώσετε ένα χαρούμενο ερωτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής. Η στήριξη που θα προσφέρετε σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα δημιουργήσει εντόνους δεσμούς αγάπης μεταξύ σας, με πολύ ευχάριστες συνέπειες. Αν κάποια παρεξήγηση σάς είχε απομακρύνει από το ταίρι σας τώρα θα υπάρξει συμφιλίωση, σε περίπτωση χωρισμού ένα ευχάριστο συμβάν θα φέρει άμεση επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα είσαι βιαστικός να τα προλάβεις όλα με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη και να μπερδεύεσαι. Γενικά υπάρχει μια χαοτική διάθεση που δεν βοηθάει και τόσο στη διεκπεραίωση υποθέσεων. Πάρε βαθιά ανάσα και συνέχισε και ζήτα και βοήθεια αφού τη χρειάζεσαι. Συναισθηματικά, υπάρχει το άγνωστο και το απρόβλεπτο που μπαίνουν σήμερα στη μέση και δίνουν μια πικάντικη νότα στη ζωή σου. Ακολούθησε το ένστικτο σου και θα δεις πως όλα θα πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει. Μην φοβηθείς να ανοιχτείς σε καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν ξαφνικά στο δρόμο σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα η προσοχή σας θα εστιάσει σε ένα γοητευτικό πρόσωπο, που τελικά θα βρείτε τον τρόπο να το προσκολλήσετε οριστικά επάνω σας. Μη φρενάρετε την ανάγκη που θα νιώσετε να ξεκλειδωθείτε συναισθηματικά, τα αποτελέσματα θα σας φέρουν χαρά και όχι απογοήτευση. Ανοίξτε ελεύθερα την καρδιά σας, περάστε σε εξομολογήσεις και θα δείτε πως θα ανοιχτούν νέοι ερωτικοί ορίζοντες. Αν χωρίσατε, ετοιμαστείτε για επανασύνδεση, πρόσωπο της καρδιάς σας θα καθιερωθεί δίπλα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Υπέροχες στιγμές μοιράζεσαι σήμερα με φίλους και αγαπημένους. Είσαι σε μια όμορφη διάθεση και χαίρεσαι να μοιράζεις ενθουσιασμό και κέφι στους γύρω σου. Ακόμα και κάποια μικρά οικονομικά θεματάκια που προκύπτουν δεν είναι ικανά να σου χαλάσουν τη διάθεση. Στα επαγγελματικά, έχεις βάλει κι εκεί ψηλά τον πήχη. Μπορείς να καταφέρεις κάτι που μέχρι τώρα σου φαινόταν αδύνατο. Κερδίζεις τις εντυπώσεις με τις πρωτοποριακές σου ιδέες και γίνεσαι αφορμή να εμπνεύσεις τους γύρω σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ευδιαθεσία θα σας χαρακτηρίζει. Χαρά καταφθάνει στην καρδιά σας, αιτία θα είναι η πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που αν το δεχτείτε στη ζωή σας, να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει. Για εσάς τους ερωτικά μόνους έρχεται ανανέωση και ερωτική ζωντάνια κατόπιν γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει το στυλ και η στάση του. Θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη, το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Έχεις ενθουσιασμό με αποτέλεσμα να θέλεις να ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες σήμερα. Δεν πρέπει να το παρακάνεις βέβαια γιατί μπορεί να τα σταματήσεις όλα όσο γρήγορα τα ξεκινάς. Ευνοούνται θέματα που έχουν να κάνουν με το πνεύμα σου και την καλλιέργεια της ψυχής. Προσπάθησε να πεις όχι σε άτομα που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την καλή σου πρόθεση για βοήθεια γιατί υπάρχει κίνδυνος να σκορπίσεις το χρόνο σου. Συναισθηματικά, απρόοπτα γεγονότα σε αποσυντονίζουν. Δεν είναι όμως για κακό. Δώσε χρόνο και θα δεις ότι αξίζει το κόπο να ασχοληθείς με κάτι που στην αρχή έμοιαζε ανούσιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι,  θέματα υπεροχής θα υπάρξουν μέσα στη σχέση σας, οι διαθέσεις σας θα είναι εξουσιαστικές, προσοχή στις εκρηκτικές αντιδράσεις. Στόχος σας θα είναι να κυριαρχήσετε, με πείσμα θα διεκδικήσετε θέση αρχηγίας. Αν κρατήσετε στάση θερμή και απελευθερώσετε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας θα καταφέρετε να ‘ρθείτε πιο κοντά με το πρόσωπο που επιθυμείτε ερωτικά. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σήμερα κάποιος θα σας πλησιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αποφασίζεις επιτέλους να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, που είναι απαραίτητες προκειμένου να έρθεις πιο κοντά σε αυτά που έχεις ονειρευτεί. Δεν σε τρομάζει τίποτα, ούτε το γεγονός ότι πρέπει να αφήσεις πίσω άτομα που έχεις δεθεί μαζί τους συναισθηματικά. Άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον από την άλλη σήμερα επηρεάζουν τη γνώμη σου. Δέχεσαι κριτική για τις επιλογές σου. Μην επηρεαστείς αν οι γνώμη των άλλων δεν συμβαδίζει με τις δικές σου επιθυμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα κυριαρχήσει επάνω σας το συναίσθημα, επιθυμία σας θα είναι η ηρεμία και η χαλαρότητα. Η θετική σας ενέργεια θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς, θα παρατηρηθεί έντονη οικειότητα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Ανοιχτή και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, η απελευθερωμένη σας διάθεση δε θα σας αφήσει να αρνηθείτε προτάσεις, μια εκ των οποίων θα οδηγήσει σε έναρξη ερωτικής σχέσης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η αστρολογική όψη της ημέρας στρέφει το ενδιαφέρον σου στο χώρο του σπιτιού και σε αλλαγές που θέλεις  να κάνεις. Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου και  να μοιραστείς με τους αγαπημένους σου. Είσαι δοτικός και με χαρούμενη διάθεση. Συναισθηματικά, νιώθεις την ανάγκη να δεθείς ακόμα περισσότερο με το σύντροφο σου, αν είσαι σε σχέση. Αν είσαι ελεύθερος αναζητάς κάτι δυνατό που θα σε κερδίσει ολοκληρωτικά. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς πολύ από την τόσο ρομαντική σου διάθεση γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θερμή, αποκαλυπτική και ερωτική θα είναι η στάση σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας φλερτάρει, θα καταφέρει να εισχωρήσει στην ερωτική σας ζωή. Τα ευχάριστα συναισθήματα που θα σας προκαλέσει, θα σας δημιουργήσουν τη διάθεση να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Αισιόδοξο κλίμα θα υπάρξει στην καρδιά σας, σε αυτό θα συμβάλουν οι απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Η τολμηρή σας διάθεση να αποκαλυφθείτε ερωτικά, θα φέρει έναρξη δεσμού.