Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η γυναίκα που μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Λίγες ώρες πριν η 25χρονη οδηγηθεί στην ανακρίτρια, το θύμα έλυσε τη σιωπή του

143

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 25χρονη, μετά την απολογία της, για την επίθεση με μαχαίρι σε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη.
Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κατά την απολογία της, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει την παθούσα αλλά της επιτέθηκε μόνο για να τη φοβίσει έτσι ώστε να την απομακρύνει από τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Εμφανίστηκε μετανιωμένη

Εμφανίστηκε μετανιωμένη και ενώπιον της ανακρίτριας ανέφερε ότι ζήτησε συγγνώμη από την 27χρονη, μέσω της μητέρας της και του αδελφού της οι οποίοι την επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται,  όπως αναφέρει το grttimes.gr.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το αιματηρό περιστατικό συνέβη στην Πυλαία όταν η 25χρονη επιτέθηκε στην 27χρονη την οποία και τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά.

Η κατηγορούμενη μετέβη στο σπίτι όπου μένει η 27χρονη και με ένα κουζινομάχαιρο της επιτέθηκε, χτυπώντας την στην κοιλιά και τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία του επεισοδίου φέρεται να είναι το γεγονός ότι η 25χρονη, μητέρα δύο παιδιών, κατηγορούσε την 27χρονη ότι είχε σχέση ή επιθυμούσε να συνάψει σχέση με τον άντρα της.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου της:

Τι λέει η γυναίκα που μαχαιρώθηκε

Το θύμα της, έλυσε τη σιωπή της και μίλησε στην κάμερα για την επίθεση στη Θεσσαλονίκη.

Η 27χρονη μίλησε στον Alpha από τη Θεσσαλονίκη και είπε πως δέχεται τη συγγνώμη της 25χρονης, επειδή είναι μητέρα και την χρειάζονται τα παιδιά της.