Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (22/08)

200

Σήμερα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου.

Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο και δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία σιγά-σιγά από την καλοκαιρινή ραστώνη θα περάσουμε στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.  Η νέα θέση του Ήλιου είναι πάρα πολύ καλή για να τακτοποιήσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν υπομονετικά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα ευνοούνται θέματα καριέρας. Θα καταφέρεις να επιβληθείς και να περάσεις τις απόψεις σου με επιτυχία. Δεν θα διστάσεις να εναντιωθείς σε οποιονδήποτε σου πηγαίνει κόντρα και νιώθεις ότι σε κρατάει πίσω από αυτά που θέλεις να κάνεις. Συναισθηματικά υπάρχει έντονη ερωτική επιθυμία. Θέλεις τώρα όσο ποτέ κάποιον που θα σε κάνει να ξεχάσεις όλες τις δυσκολίες και θα παρασυρθείτε μαζί. Μια τυχαία συνάντηση κάνει την καρδιά σου να χτυπά σαν τρελή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, αν φανείτε προσιτοί, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτούν οι επαφές σας σε πλαίσιο ερωτικό. Η διάθεση σας να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε θα δημιουργήσει καινούργιο ερωτικό άνοιγμα που δε θα είναι καθόλου αρνητικό. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ερωτική πρόκληση που θα υπάρξει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα είναι ημέρα αποφάσεων για μεγάλες αλλαγές. Είσαι  διατεθειμένος να αλλάξεις την πορεία σου, αν μέχρι τώρα δεν σε ευχαριστούσε και να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου, και δεν ακούς την γνώμη των άλλων. Πρόσεχε γιατί μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Συναισθηματικά υπάρχουν εξελίξεις που σε κάνουν να πετάς στα σύννεφα και σε ενθουσιάζουν. Συναντήσεις και επαφές με κόσμο γίνονται η αιτία να σου δώσουν χαρά. Το φλερτ σήμερα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι,  δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσει ο τρόπος σκέψης σας. Θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέους διεξόδους γεγονός που θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από πρόσωπα που δεν κατανοούν ούτε τον χαρακτήρα σας ούτε τις επιθυμίες σας, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις και σχέσεις που σας φέρνουν στασιμότητα ή εκνευρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες με αποτέλεσμα να παραμελείς τα θέλω σου και τις ανάγκες σου. Τρέχεις να τα προλάβεις όλα και η κούραση νιώθεις να σε καταβάλει. Προσπαθείς να βρεις διέξοδο στην συναισθηματική σου ζωή. Θέλεις να πάρεις τη σιγουριά και την ασφάλεια από το ταίρι σου ή από το άτομο που σε ενδιαφέρει και αν αυτό δεν συμβαίνει έχεις νεύρα και νιώθεις κενό. Συγκεντρώσου στις καλές στιγμές και στα ευχάριστα που συμβαίνουν στη ζωή σου για να πάρεις δύναμη να συνεχίσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας, η διαίσθηση σας δεν επρόκειτο να σας προδώσει. Έρχονται ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις, η διάθεση σας για φλερτ θα βρει τον κατάλληλο στόχο. Συγκαταβατικοί θα φανείτε σε πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, δεν είναι σίγουρο όμως αν θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε ή να διαγράψετε καταστάσεις που σας έκαναν να νιώσετε αδικημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Με αυξημένες υποχρεώσεις θα σε βρει η σημερινή ημέρα στον επαγγελματικό τομέα. Θα θελήσεις να φανείς ιδιαίτερα συνεπείς και αποτελεσματικός στην εργασία σου και θα νιώσεις πολύ καλά όταν θα δεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Σε γενικές γραμμές η μέρα θα κυλήσει σε επίπεδα ικανοποιητικά για όσα θέλεις να καταφέρεις αρκεί κι εσύ ειδικά σήμερα να πιστέψεις λίγο περισσότερο στον εαυτό σου. Η αυτοπεποίθησή σου χρειάζεται τόνωση στον ερωτικό τομέα. Είναι που δεν έχεις βρει αυτό που ικανοποιεί πλήρως τις προσδοκίες σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, εναλλαγές θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, λόγια και σκέψεις ίσως να μην έχουν σταθερό οπτικό πεδίο. Σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη αρνητισμούς και φοβίες, προσπαθήστε να αναζητήσετε αιτίες και αποτελέσματα χωρίς την παρέμβαση ψευδαισθήσεων. Μέσα στη σχέση σας δεν αποκλείεται να βλέπετε τα ίσια ανάποδα, προσοχή στο τρόπο αντίληψης σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα έχεις την τάση να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όλα τα θέματα που θα προκύψουν και θα κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Θα θελήσεις να βρεις τις ισορροπίες μεταξύ της επαγγελματικής και της αισθηματικής σου ζωής και θα νιώσεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και τα δύο και να βρεις τη χρυσή τομή. Τώρα λοιπόν επιζητάς μια σοβαρή σχέση που θα σου προσφέρει ασφάλεια και θα περνάς ωραίες και δημιουργικές στιγμές μαζί. Θέλεις λοιπόν  να νιώσεις πιο ασφαλείς σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα φανείτε ρομαντικοί, επικοινωνιακοί, θερμός ερωτισμός θα διακρίνει τις ενέργειες σας. Επιρρεπείς θα είστε σε ονειροπολήσεις, θα επανέλθει στη μνήμη σας και στην καρδιά σας πρόσωπο του παρελθόντος. Σήμερα θα υπάρξει ξαφνικό ερωτικό γεγονός, θα προκύψει τυχαία συνάντηση που θα έχει τη δυνατότητα να σας ωθήσει σε πράξεις επανασύνδεσης. Κάποιοι από εσάς θα είστε δεχτικοί στις καινούργιες γνωριμίες, θα σας κινήσει το ενδιαφέρον πρόσωπο υψηλών προδιαγραφών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δε σου αρέσει να ρισκάρεις και ειδικά σήμερα έχεις την ανάγκη της σιγουριάς. Το αίσθημα να μην απογοητεύσεις κανέναν αγαπημένο είναι μεγάλο. Προσπαθείς σκληρά να τους ευχαριστήσεις όλους με αποτέλεσμα οι δικές σου ανάγκες να μένουν στην άκρη. Επενδύεις πλέον στις σχέσεις που εκφράζουν και ικανοποιούν όλες σου τις ανάγκες σε όλα τα επίπεδα. Θέλεις και απαιτείς από τους άλλους να είναι ξεκάθαροι απέναντί σου γιατί κι εσύ  έτσι συμπεριφέρεσαι. Προσπάθησε μόνο να μην ζητάς αυτό που θέλεις με άσχημο τρόπο γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας, δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από παλιές κακές αναμνήσεις. Η απόφαση να ξεφύγετε από το κακό παρελθόν, θα είναι το όπλο που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε ένα νέο μέλλον, καταφέρνοντας να φτάσετε στο ύψος των επιθυμιών σας. Εσείς αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν και θα δείτε πως ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του με φανερή τη διάθεση να αποκτήσει μαζί σας σταθερό δεσμό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θέλεις να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητές σου οι οποίες είχαν μαζευτεί προκειμένου να μπεις σε ένα πιο εορταστικό κλίμα χωρίς να κουβαλάς μαζί και υποχρεώσεις. Νιώθεις ότι έχεις απομακρυνθεί από τους αγαπημένους σου και προσπαθείς να γεφυρώσεις αυτήν την κατάσταση. Η ζωή σου τον τελευταίο καιρό περιέχει πολύ ρουτίνα με αποτέλεσμα να νιώθεις κούραση και άγχος. Είναι εύκολο να αλλάξεις την τωρινή κατάσταση, αρκεί να το θέλεις. Συνάντησε φίλους και αγαπημένους και διασκέδασε μαζί τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα ξυπνήσουν μέσα σας περίεργες διαθέσεις, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση ίσως και αδυναμία αποδοχής. Δεν θα μπορέσετε να αποδεχτείτε πρόσωπα και καταστάσεις που σας καταπιέζουν, θα διώξετε μακριά οτιδήποτε περιορίζει τα όρια της δράσης σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, σαν δίνω τη συμβουλή να μην φανείτε απρόσιτοι στο καινούργιο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να ανοίξει κουβέντα μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Υπάρχουν σκέψεις διάφορες που βαραίνουν το νου σου. Θέλεις να κλείσεις όλες σου τις υποθέσεις και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αλλά και με τις σχέσεις σου. Έχεις παραμελήσει τους ανθρώπους σου και την προσωπική σου ζωή, είναι αλήθεια. Συνάντησε φίλους και μοιράσου όμορφες στιγμές μαζί τους όσο κουρασμένος κι αν νιώθεις στο τέλος της ημέρας. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και το φλερτ και μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους που θα σε ενθουσιάσουν με το πνεύμα τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα παρατηρηθούν έντονα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα στις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο να οδηγηθείτε σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Συναισθηματική υποστήριξη, αλλαγές,  νέες γνωριμίες  μέσα από το φιλικό περιβάλλον και γενικά εξελίξεις που θα σoυ δείξουν ότι οδεύεις στο σωστό δρόμο. Θα δεις τις ανάγκες σου σήμερα να γίνονται  προτεραιότητα  και να νιώθεις ικανοποίηση από τη ζωή σου και τις επιλογές σου.. Αυτή η διάθεση θα επικρατήσει σήμερα σε όλες τις δραστηριότητές σου. Θα ακούσεις κολακευτικά σχόλια και το φλερτ που θα δεχτείς θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Δεν θα πιστεύεις μια ξαφνική αλλαγή που θα αποφασίσεις να κάνεις πως θα σε ανανεώσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, προσοχή να μην εγκλωβιστείτε σε ανασφάλειες, μην αμφισβητήσετε τις ερωτικές σας δυνατότητες και τα θελκτικά σας προσόντα. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στην επικοινωνιακή σας συμπεριφορά, ίσως να εμφανιστούν αναστολές και επιφυλάξεις. Θα υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που σας φανερώνω πως στο τέλος θα γυρίσουν όλα υπέρ σας. Η  αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο ανέμελο και πιο ρομαντικό κλίμα μέσα στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα είσαι δοτικός με άτομα του στενού περιβάλλοντός σου. Σε περίπτωση που χρειαστούν κάτι από εσένα θα τρέξεις να τους καλύψεις κάθε ανάγκη. Πρέπει όμως να προσέξεις λίγο τον τρόπο που επικοινωνείς στην αισθηματική σου ζωή, μην είσαι απότομος και προσπάθησε να δείξεις τι είναι αυτό που θέλεις να πεις με όσο πιο ξεκάθαρο τρόπο μπορείς. Ίσως κάτι άλλο να σου φταίει και να αντιδράς κάπως υπερβολικά. Καλό θα είναι να είσαι δίκαιος με την αισθηματική σου ζωή και το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί σε αυτήν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα θελήσετε να απαλλαγείτε που κουραστικές υποθέσεις, ίσως να εμφανιστείτε κάπως κάθετοι ή υπερβολικοί σχετικά με θέματα που αφορούν την ερωτική σας ελευθερία. Με το ταίρι σας θα δημιουργηθούν συνθήκες για ριζικές αποφάσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε αν αυτό που νιώθετε είναι αληθινό ή στηρίζετε σε αυταπάτες. Θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια, σας συμβουλεύω να μην τα αγνοήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα έχεις φιλοδοξίες τόσα στα επαγγελματικά σου όσο και στα ερωτικά σου. Αυτό σημαίνει πως σε ότι θέλεις να αναδειχθείς και να πετύχεις είναι η κατάλληλη στιγμή. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα είναι υπέρ σου και η τύχη βοηθάει για το επιθυμητό αποτέλεσμα.. Όσο θα περνάει η μέρα θα καταλαβαίνεις ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν καρπούς και θα νιώθεις πιο ανανεωμένος από ποτέ. Συναισθηματικά οι ερωτικές σου επιθυμίες γίνονται προτεραιότητα. Σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα δυναμικό άτομο που θα κερδίσει τον θαυμασμό σου και την εκτίμηση σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς ίσως και ελαφριά ονειροπόλους, αναγκαία θα είναι η απόδραση σας από ανιαρές κοινότυπες καταστάσεις. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας γι αυτό δεν θα λείψουν οι έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις. Συνάντηση και συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό, θα σας ανοίξει καινούργιο ορίζοντα με το ενδεχόμενο να προκύψει σταθερή σχέση.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα υπάρχει βελτίωση στα οικονομικά και αυτό αφαιρεί αρκετό άγχος. Έχεις πλάνο στο μυαλό σου πως θα οργανώσεις όλα αυτά που επιθυμείς να κάνεις. Είναι μια καλή μέρα να βρεις έξυπνες λύσεις για γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Συναισθηματικά, έχεις πολλές απαιτήσεις θα έλεγα από τους άλλους και ζητάς πράγματα που δεν μπορείς να δώσεις ούτε εσύ ο ίδιος. Χαλάρωσε λίγο άκου τη φωνή της λογικής που σου υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν μπορούμε να απαιτούμε από τους άλλους αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να το δώσουμε εμείς πρώτοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διάλογους. Σε φιλική παρέα θα εμφανιστεί πρόσωπο που η προσιτή σας στάση, θα του δώσει το άνοιγμα να περάσει σε θερμές αποκαλύψεις. Τα λόγια που θα ακούσετε δεν θα είναι ανούσια κομπλιμέντα, θα είναι ειλικρινά λόγια καρδιάς. Σήμερα θα υπάρξει ερωτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάποιες καχυποψίες ή αυταπάτες.