Τα ατού της γοητείας σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου

477

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και κάθε γυναίκα διαθέτει τη δική της γοητεία. Εδώ θα διαβάσεις ποια χαρακτηριστικά σου σε κάνουν να ξεχωρίζεις, σύμφωνα με την αστρολογία και το ζώδιό σου.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του κύκλου, θέλεις να σε προσέχουν . Έχεις μια απίστευτα ζεστή προσωπικότητα και μια έμφυτη «καλοσύνη» που επεκτείνεται σε μια φυσική πίστη στους ανθρώπους. Πιστεύεις στους άλλους και τους δίνεις δεύτερη ευκαιρία. Είσαι ένας μαγνήτης για τους άλλους, εξαιτίας της διάδρασής σου με τους άλλους.

Επιπλέον, είσαι σέξι και θέλεις να σε θαυμάζουν, δεν νιώθεις κανέναν ενδοιασμό όταν πρόκειται για φλερτ ή για δουλειά που αφορά πολύ κόσμο. Έχεις συχνά εντυπωσιακά φρύδια και έντονο βλέμμα, ένα λαμπερό χαμόγελο και ένα πηγαίο γέλιο. Κριέ, η προσωπικότητά σου μπορεί να φωτίσει ένα δωμάτιο!

Ταύρος

Έχεις μια χαλαρωτική και εύκολη παρουσία, και οι άνθρωποι αισθάνονται όμορφα και άνετοι γύρω σας, κάτι που κάνει τους άλλους να ελκύονται από σένα. Η αντοχή σου, η εσωτερική αυτοπεποίθηση και η ανθεκτικότητα σου σε κάνουν να φαίνεσαι και να είσαι δυνατή κι εμπνέεις την εμπιστοσύνη ότι ο άλλος μπορεί να στηριχθεί πάνω σου.

Φυσικά, είστε ευλογημένοι γιατί η Αφροδίτη κυβερνά το πρόγραμμά σας και είναι ο πλανήτης της ομορφιάς, της αγάπης και της πολυτέλειας. Στυλ και εμφάνιση / μυρωδιά / αίσθηση καλής σημασίας για εσάς. Τα πράγματα πρέπει να είναι ακριβώς έξω για να νιώσετε χαρούμενοι μέσα σας.

Δίδυμος

Σου αρέσει η εγρήγορση, το να περνάς καλά και να διασκεδάζεις, αγαπάς τις προκλήσεις και έχεις ιδιαίτερο χιούμορ. Είσαι το αντίθετο της ανίας και οι άλλοι θέλουν να βρίσκονται κοντά σου. Είσαι η ψυχή του πάρτι! Το φλερτ το παίζεις στα δάχτυλα, γιατί ξέρεις να διαβάζεις τις διαθέσεις του άλλου πολύ καλά, και έχεις στη διάθεσή σου όλες τις σωστές λέξεις. Είστε εξαιρετική στην επικοινωνία, και το φλερτ είναι μια μορφή επικοινωνίας.

Έχεις νεανική εμφάνιση και το στιλ σου ξεχωρίζει με ενδιαφέροντα, vintage ή ασυνήθιστα αξεσουάρ που προκαλούν εντύπωση. Οι Δίδυμοι τείνουν να έχουν πολύ ευκίνητα, χαριτωμένα χέρια και δάχτυλα, που κυματίζουν καθώς αφηγούνται μια περίεργη ιστορία σε ένα θαυμαστό πλήθος! Είσαι ένα πολύ όμορφο και γοητευτικό ζώδιο.

Καρκίνος

Οι καρκίνοι προσφέρουν τεράστια συμπόνια και φροντίδα στους ανθρώπους τους. Κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει τη συναισθηματική νοημοσύνη και την πραγματική κατανόηση της ανθρώπινης φύσης για να βοηθήσει τους άλλους να αισθάνονται καλύτερα και πιο δυνατοί – είσαι άτομο εμπιστοσύνης και οι άλλοι θέλουν να σε κερδίσουν και να σε έχουν κοντά τους.

Το καλύτερο φυσικό σου πλεονέκτημα είναι συνήθως τα όμορφα μάτια. Όταν συνομιλείς κάνεις τους άλλους να χάνονται στο ειλικρινές και ζεστό σου βλέμμα, εκπέμποντας ενσυναίσθηση και κατανόηση. Έχεις επίσης υπέροχο χαμόγελο και όταν είσαι πραγματικά χαρούμενη κι αυτό το λαμπερό χαμόγελο μπορεί να φωτίσει ένα δωμάτιο. Επιπλέον, οι καρκίνοι είναι σέξι και παθιασμένοι.

Λέων

Ο Λέων θέλει να είναι στο κέντρο της προσοχής, και στο προσκήνιο. Διαθέτεις μια εμπειρία ζωής και γνωρίζεις πώς να προσελκύεις άτομα στον κύκλο και την παρέα σου. Σου αρέσει να τραβάς την προσοχή των άλλων και να απολαμβάνεις έπαινο και θαυμασμό και εργάζεσαι σκληρά για το χειροκρότημα. Αστεία, ευγενική, προστατευτική, γενναία και τολμηρή, μια Λιονταρίνα διαθέτει πολλά όπλα γοητείας.

Φυσικά, έχεις πάντα μια υπέροχη «χαίτη», τα μαλλιά σου δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητα. Ξεχωρίζεις για την κομψή σου εμφάνιση και τους συνδυασμούς του στιλ σου που φανερώνει αυτοπεποίθηση. Ως Λέων έχεις φυσικό, έμφυτο σεξουαλικό ταμπεραμέντο που σου αρέσει να επιδεικνύεις.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου, οπότε σου αρέσει τα πάντα να είναι «ακριβώς έτσι» και να παρουσιάζεις ένα πολύ ελεγχόμενο και ήρεμο πρόσωπο στον κόσμο (ακόμα κι αν δεν συμβαίνει αυτό μέσα σου). Με κυβερνήτη τον Ερμή, είσαι εξαιρετική συνομιλήτρια, κάνεις τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι τους ακούς και μπορούν να περάσουν όμορφα μαζί σου. Είσαι έξυπνη, διαθέτεις ισχυρή αντίληψη και φυσική ευγένεια.

Επιπλέον, διαθέτεις έναν αέρα ηρεμίας και κομψότητας και κάνεις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Σου αρέσει να ξεχωρίζεις για το εκλεπτυσμένο σου στιλ. Γνωρίζεις όλα τα in μέρη και έχεις διασυνδέσεις παντού.

Ζυγός

Έξυπνο και διπλωματική, η Ζυγός είσαι ένα πραγματικά ευχάριστο άτομο και έχεις τη δυνατότητα να μεταμορφώνεσαι για να γοητεύσεις οποιοδήποτε είδος προσωπικότητας ή χαρακτήρα σου παρουσιάζεται απέναντί σου. Το μαγικό σου κόλπο: κάνεις τους ανθρώπους να αισθάνονται ξεχωριστοί. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, λατρεύεις τα όμορφα πράγματα και τον πολιτισμό και αναζητάς τη τέλεια ισορροπία και αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής. Προσπαθείτε πάντα να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη και γαλήνια και στοργική.

Έχεις συχνά το πιο όμορφο και ευχάριστο χαμόγελα (μερικές φορές και λακκάκια)! Φαίνεσαι πάντα χαρούμενη και γαλήνια (ακόμα και όταν δεν είσαι). Η αισθησιακή και ρομαντική φύση σου και η επιθυμία για αγάπη, σου δίνουν εξαιρετικές δεξιότητες στο φλερτ. Ζυγός, είσαι ο «Έρως» του ζωδιακού κύκλου, και ποτέ δεν σου λείπουν οι θαυμαστές.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο ισχυρά, ισχυρά και ανθεκτικά ζώδια ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου. Αποπνέεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, και κυριολεκτικά τίποτα δεν σε φοβίζει. Συχνά ελκύεσαι από τη σκοτεινή πλευρά της ζωής, μπορεί να διαθέτεις λίγη τρέλα, λίγη εκδικητικότητα και ενίοτε σου αρέσει ο κίνδυνος! Ζεις έντονα και εκπέμπεις έναν αέρα μυστηρίου που σε κάνει ακαταμάχητη στους άλλους.

Φυσικά, ο Σκορπιός έχει συνήθως ένα έντονο, διαπεραστικό βλέμμα. Εκπέμπεις μια ελαφρώς επικίνδυνη σεξουαλικότητα που είναι χαρακτηριστική και αξέχαστη. Όλοι γοητεύονται με μια Σκορπιό.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι από τη φύση τους τολμηροί και ριψοκίνδυνοι και απολαμβάνουν τις συγκινήσεις και τις προκλήσεις να ανεβούν σε νέα ύψη, βάθη, ταχύτητες ή επίπεδα εξάντλησης! Οτιδήποτε και όλα είναι δυνατά με την απεριόριστη ενέργειά σου. Σου αρέσει να φλερτάρεις και ξεχωρίζεις με την κοινωνική κι εκδηλωτική προσωπικότητά σου.

Σου αρέσει η άσκηση, το να είσαι fit, για αυτό έχεις αθλητικό παρουσιαστικό και λατρεύεις να βρίσκεσαι σε εξωτερικούς χώρους, να είστε δραστήρια και να κινείσαι. Είσαι φιλική και αποπνέεις μια φυσική δυνατότητα προσέγγισης και διαθέτεις καλό χιούμορ που μεταφράζεται σε ένα υπέροχο χαμόγελο, ανοιχτή συμπεριφορά και όμορφο βλέμμα. Η εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και η κοινωνικότητα σου σε επισημαίνουν ως ένα από τα πιο ξεχωριστά ζώδια.

Αιγόκερως

Υπάρχει μια εσωτερική αποφασιστικότητα, δύναμη και φιλοδοξία στη φύση του Αιγόκερω που σε εξοπλίζει να χειρίζεσαι οτιδήποτε σου φέρνει η ζωή με στωικισμό και αυστηρή αυτοπεποίθηση. Ξεχωρίζεις για τη σοφία, την εξυπνάδα και την ικανότητά σου. Η σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ που έχεις είναι το κρυμμένο στολίδι σου.

Λατρεύεις την κομψή, λιτή, μινιμαλιστική μόδα, αν και σου αρέσουν οι ακριβές ετικέτες και η φήμη των σχεδιαστών, επειδή εκτιμάς την ποιότητα και θέλεις οι άλλοι να το γνωρίζουν αυτό για εσάς. Εντυπωσιάζεις με τη σκοτεινή, ωραία εμφάνιση, που συνδυάζει το σοβαρό ύφος με το μυστήριο που εκπέμπεις.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι το πιο αλτρουιστικό ζώδιο του πλανήτη, με έμφυτη τάση για εφευρέσεις, καινοτομία και πρόοδο, ανεξάρτητα από το πόσο επικίνδυνο ή προσωπικά ανασφαλές, προς όφελος των άλλων. Έχεις μια παγκόσμια προσέγγιση και βλέπεις τον εαυτό σου ως πολίτη του κόσμου, έχεις φίλους σε όλα τα σημεία της γης, και είσαι ξεχωριστή, δυναμική και φιλική. Πάντα βρίσκεσαι εν κινήσει κι έχεις κάποιο νέο πρότζεκτ στα σκαριά.

Φυσικά, είσαι ένα από τα ζώδια που φλερτάρουν με τα μάτια, καθώς διαθέτεις ένα μακρινό, ονειρικό βλέμμα και έκφραση που κάνει τους άλλους να θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτό που σκέφτεσαι. Συχνά φαίνεσαι χαμένη στη σκέψη σου (και πράγματι είσαι). Οι εκκεντρικές και πρωτοποριακές επιλογές του στιλ είναι μια άλλη υπογραφή της Υδροχόου. Χορεύεις με το δικό σου ρυθμό στο κομμάτι της μόδας. Φέρνεις το δικό σου στίγμα κι οι άλλοι ενδιαφέρονται πάντα να μάθουν για αυτό που πρόκειται να κάνεις στη συνέχεια.

Ιχθύς

Υπάρχει μια κοσμική, ευγενική αύρα γύρω από το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, σαν να τα έχεις δει όλα πριν. Διαθέτεις μια φυσική ενσυναίσθηση, ικανή να συντονιστείς αυτόματα στις διαθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων. Οι άνθρωποι σε εμπιστεύονται και δίνεις σοφές συμβουλές. Είσαι ονειρική, ευφάνταστη, ευαίσθητη, διασκεδαστική και ευγενική.

Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια και σίγουρα έχεις σχεδόν μια «υγρή» παρουσία, έναν αισθησιασμό και έναν γοητευτικό τρόπο κίνησης που είναι μαγευτικός. Οι Ιχθείς έχουν όμορφα μάτια και βλέμμα που σε κερδίζει.