Συγκλονιστικό τροχαίο στο Γαλαξίδι: «Το δέντρο έκοψε το αμάξι στη μέση»

264

Συγκλονίζει, μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr ο αυτόπτης μάρτυρας που πρώτος αντίκρισε τα δύο νεαρά παιδιά νεκρά στον δρόμο κοντά στο Γαλαξίδι, καθώς το σπίτι του είναι ακριβώς δίπλα στην εθνική οδό Ιτέας – Αντιρρίου, όπου έγινε το μοιραίο τροχαίο, με θύματα ένα κορίτσι 21 ετών και ένα αγόρι 24 χρόνων, τα ξημερώματα.

Περιγράφει με τρεμάμενη φωνή τα δραματικά λεπτά που έζησε, από όταν άκουσε τον τρομερό κρότο και την στιγμή που αντίκρισε το τραγικό θέαμα με τα δύο νεκρά παιδιά στην άσφαλτο.

«Ήταν περίπου 6.15 το πρωί ήμουν στο σπίτι μου, άκουσα το μπαμ και έτρεξα να δω τι έγινε, σε ένα λεπτό είχα φτάσει. Πηγαίνοντας στο σημείο είχα πάρει την αστυνομία τηλέφωνο, είχα ειδοποιήσει τους πάντες για να έρθουν».

Σοκάρει λέγοντας στο newsit.gr «Είδα ένα μαύρο αυτοκίνητο κομμένο στα δύο και δύο παιδιά πεταμένα έξω δίπλα στον δρόμο νεκρά. Ήταν 10-15 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο, είχαν εκσφενδονιστεί. Πήγα από πάνω και δεν ανέπνεαν. Επί τόπου ήταν νεκρά τα παιδιά. Είχαν χτυπήσει σε ένα πεύκο και το έκοψε στη μέση όλο το αμάξι.

Είχα καλέσει τον διοικητή της τροχαίας της αστυνομίας Ιτέας γιατί κι εκείνος μένει κάπου εκεί κοντά και πήρα το νοσοκομείο. Δεν ήξερα τι είχε γίνει. Περίμενα λίγο έφτασε η αστυνομία, το ασθενοφόρο, η πυροσβεστική. Ευτυχώς που κατέβηκα στο σημείο μόνος μου, δεν θα έπαιρνα την οικογένειά μου και τα παιδιά μου εκεί πέρα».

Τραγική ειρωνεία: Το σπίτι του 24χρονου ήταν μόλις 50 μέτρα από το σημείο που έγινε το δυστύχημα. Ο άνθρωπος που αντίκρισε το φριχτό θέαμα αναφέρει μάλιστα ότι «με το παλικάρι δουλεύαμε μαζί στην εταιρεία και το σπίτι του που έμενε με τους γονείς τους είναι σχεδόν 50 μέτρα από το σημείο που έγινε το κακό».

Το 21 ετών κορίτσι, ήταν από τη Θεσσαλονίκη και σπούδαζε σε πανεπιστήμιο της Άμφισσας.