Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη φωνάζοντας ότι έχει σχέση με τον άντρα της

Φώναζε πως η αδελφή μου είχε σχέση με τον άντρα της» περιγράφει η αδερφή του θύματος

214

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε η 25χρονη Αλβανίδα που μαχαίρωσε χθες Τετάρτη 17/08 μια ομοεθνή της στη Θεσσαλονίκη επειδή ήταν πεπεισμένη ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον σύζυγό της. 

Η 25χρονη μητέρα δύο παιδιών που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αναμένεται να οδηγηθεί και στον ανακριτή.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η 27χρονη γυναίκα περπατούσε πηγαίνοντας προς το σπίτι της, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από την 25χρονη, η οποία την τραυμάτισε στην κοιλιά και στον ώμο.

Αιμόφυρτη η 27χρονη ζήτησε βοήθεια από την αδερφή της, η οποία κατοικεί σε κοντινή περιοχή. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν την δράστρια και την συνέλαβαν.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται.

Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για το πρωί της Δευτέρας 22 Αυγούστου. Σύμφωνα με το δικηγόρο της κατηγορούμενης, η 25χρονη δήλωσε μετανιωμένη και υποστήριξε πως δεν υπήρχε πρόθεση για να την σκοτώσει, ήτανε πάνω στο θυμό και για να την απειλήσει να αφήσει τον άνδρα της.

«Όπως μου δήλωσε από την πρώτη στιγμή η πράξη αυτή έλαβε χώρα γιατί υπήρχε ερωτική αντιζηλία, αλλά εις το πλαίσιο η παθούσα θέλοντας να πάρει τον άντρα της κατηγορούμενης, αλλά εκτός από τον άντρα και τα δυο ανήλικα παιδιά της και να την διώξουν από το σπίτι , υπήρξε θυμός και καβγάς. Στην αυλή του σπιτιού ο καβγάς άναψε, γιατί η δική μου πελάτισσα δεν δέχτηκε να της πάρει τον άντρα, αλλά και τα παιδιά, γιατί ήθελαν να την διώξουν από το σπιτι και να κρατήσουν και τα παιδία της, με αποτέλεσμα να γίνει το συγκεκριμένο συμβάν. Δεν είχε μαζί μαχαίρι, ήταν ένα σουγιαδακι το οποίο θα εξηγήσει γιατί το είχε μαζί της», τόνισε ο δικηγόρος της 25χρονης, Θανάσης Χατζάκος.

Όλα ξεκίνησαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης 17 Αυγούστου, όταν η 25χρονη αλβανικής καταγωγής δράστις ακολούθησε την 27χρονη, επίσης αλβανικής καταγωγής, που κατευθυνόταν πεζή στο σπίτι της και για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, την τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά και στον ώμο. Η 27χρονη κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της, που βρίσκεται κοντά, ενώ η δράστις την ακολούθησε. Ο σύζυγος της αδερφής του θύματος, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι, μόλις αντιλήφθηκε τι έγινε, βγήκε έξω και προσπάθησε να μιλήσει με την 25χρονη, προκειμένου να την ηρεμήσει, ενώ η 27χρονη βρήκε καταφύγιο στο σπίτι. Αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σπίτι της αδερφής του θύματος, όπου και συνέλαβαν την 25χρονη, η οποία ομολόγησε την πράξη της. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Ο σύζυγός της τις κάλεσε να μιλήσουν»

Συγγενείς της 25χρονης δίνουν από την πλευρά τους μια άλλη εκδοχή, για το πώς έγιναν τα πράγματα. Όπως είπε ο αδελφός της κατηγορούμενης, ο σύζυγός της και πατέρας των δύο τους παιδιών κάλεσε την σύζυγό του και την ερωμένη του στην πλατεία της Πυλαίας, για να μιλήσουν και τελικά τις άφησε μόνες τους και έφυγε. «Χθες ο άντρας της αδελφής μου τις κάλεσε και τις δύο για να συναντηθούν και να μιλήσουν για όλα. Βρέθηκαν στην Πυλαία κοντά στο σπίτι της 27χρονης και στη συνέχεια αυτός έφυγε και τις άφησε μόνες. Κουβέντα στη κουβέντα τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και μαλώσανε. Δεν είχε σκοπό να το κάνει αυτό η αδελφή μου. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι θύματα και τα δύο κορίτσια» λέει ο αδελφός της κατηγορούμενης.

Όπως λέει η πλευρά της 25χρονης, όλοι γνώριζαν για αυτή την παράλληλη σχέση και συχνά υπήρχαν προβλήματα. «Η κόρη μου είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Αυτή η κοπέλα διατηρούσε για χρόνια σχέση με τον άνδρα της κόρης μου. Να φανταστείτε, δύο μέρες έμενε στο σπίτι του και ένα μήνα μαζί με την 27χρονη. Το ήξεραν όλοι, όμως τις κορόιδευε και τις δύο» λέει η μητέρα της κατηγορούμενης. Η μητέρα της 25χρονης τονίζει, ότι η κόρη της δεν είχε σκοπό ποτέ να την σκοτώσει. «Δεν ξέρω τι έγινε χθες και ξέφυγε, όμως η κόρη μου δεν φταίει» αναφέρει.