Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (17/08)

143

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στο Λέοντα.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα υποστηρικτικό για εκείνη κάτι που θα βοηθήσει την εσωτερική και συναισθηματική ισορροπία, όμως η όψη που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια ιδιαίτερα στην έκφραση των συναισθημάτων. Ενδεχομένως να νιώσεις πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πεις κάτι που θέλεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα ένα σχέδιο που είχες καιρό στο μυαλό σου μπορεί να ξεκινήσει να γίνεται πραγματικότητα. Κερδίζεις τον θαυμασμό των  συνεργατών σου και παίρνεις άμεσα αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα. Μπορεί να αποκτήσεις ερωτικό ενδιαφέρον για ένα άτομο με διαφορετική θρησκεία ή διαφορετικά τελείως ενδιαφέροντα. Γενικά έχεις ανάγκη δίπλα σου ανθρώπους που θα σε κάνουν να νιώσεις ελεύθερος και δεν θα καταπιέσουν τα πιστεύω σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η καρδιά σας θα εμφανιστεί ζωηρή και αισιόδοξη, θα εκδηλώσετε θέρμη και έλξη. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας θα φέρει αλλαγές στην ερωτική σας συμπεριφορά, σήμερα θα εκπλήξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εσείς που προβληματίζεστε θα καταφέρετε να βρείτε πρακτικές λύσεις,  με διπλωματικό τρόπο θα κρατηθείτε μακριά από συγκρούσεις και διαφωνίες. Θα τα βρείτε με το ταίρι σας, έρχονται στιγμές έλξης και πάθους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν φοβάσαι τίποτα και νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Η τόλμη σου σε φέρνει σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους που έχουν να σου δώσουν πολλά. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει ερωτική διάθεση και μαγνητισμό. Αν είσαι σε σχέση θέλει προσοχή για να μην μπλέξεις σε διπλές καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις αλλά δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο για κάτι μόνιμο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρουν αισιόδοξα και ελπιδοφόρα ερωτικά ανοίγματα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα ερωτική αρχή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη διάθεση σας, τα εξομολογητικά του λόγια θα σας ανανεώσουν, θα νιώσετε πως δεν έχετε χάσει την ελκυστικότητα και την γοητεία σας. Ερωτικό άτομο από τα παλιά θα κάνει το βήμα να σας τηλεφωνήσει, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη της συνομιλίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα έχεις ανάγκη από ελευθερία και δεν δέχεσαι τίποτα που σε καταπιέζει και σε στριμώχνει. Θα είσαι με ανθρώπους που θέλουν ακριβώς το ίδιο και θα νιώθεις μια ευχάριστη αίσθηση ελευθερίας. Το παρόν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει τώρα και κάνεις τα πάντα για να το ζήσεις με χαρά. Ίσως αυτό φέρει συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή όποιον κατακρίνει τις επιλογές σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα σας διέπει τάση εξωστρέφειας, θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις. Μια συνάντηση και μια συζήτηση εκ βάθους, θα σας απομακρύνει από αδιέξοδα, παράλληλα, θα σας δώσει νέο άνοιγμα για οριστικές αποφάσεις. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, να αποφορτιστείτε, και να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με μια περίεργη έκπληξη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή ημέρα έχει ενδιαφέρον αφού ξεκινάει δυναμικά με εσένα να προσπαθείς να διεκπεραιώσεις δουλειές που είχαν μείνει πίσω καθώς και έξτρα υποχρεώσεις που προκύπτουν. Πάρε βαθιά ανάσα και ρίξου στη μάχη. Σίγουρα θα τα καταφέρεις αφού η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει πείσμα και θέληση και την τύχη με το μέρος σου. Η μέρα δίνει ερωτικά ραντεβού και πολύ φλερτ. Γνωρίζεις ενδιαφέροντα άτομα που μοιράζεσαι μαζί τους πνευματική επικοινωνία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Έντονη θα είναι η γοητεία σας θερμή η αύρα σας, γι΄αυτό δεν θα χάσει την ευκαιρία να σας πλησιάσει πρόσωπο που θα μπλεχτεί οικειοθελώς στα ερωτικά σας πλοκάμια. Προμηνύεται έναρξη νέου ερωτικού δεσμού!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και θέλεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής. Η επικοινωνία είναι αυξημένη. Συναντήσεις με φίλους καθώς και ασχολίες που έχουν να κάνουν με εσένα. Μην το παρακάνεις όμως με την αμέλεια των υποχρεώσεων  γιατί μπορεί να βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση. Νέες γνωριμίες και φλερτ ευνοούνται. Ίσως γνωρίζεις ένα άτομο πολύ διαφορετικό από εσένα που θα κερδίσει τον θαυμασμό σου με τις διανοητικές του ικανότητες και γνώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, ερωτισμό, και έντονο ενθουσιασμό. Απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καταφθάνει καινούργια ερωτική γνωριμία. Νέες προοπτικές θα σας δημιουργήσει η εμφάνιση ένα προσώπου, που από τις πρώτες σας επαφές θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητα σας. Καταφθάνουν όμορφες ερωτικές εξελίξεις, θερμός διάλογος θα ανοίξει ερωτική δίοδο. Η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο θα φέρει έντονες ερωτικές αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα νιώθεις ότι έχεις φορτωθεί πολλά. Η αλήθεια είναι ότι έχεις διάφορα τρεχάματα με θέμα σπιτιού η με οικογενειακά πρόσωπα. Μην αρνηθείς την βοήθειά σου γιατί για κάποιους είναι πολύτιμη. Στα επαγγελματικά είναι δίπλα σου συνάδελφοι και φίλοι και συνεργάζονται άψογα μαζί σου. Όσον αφορά τα αισθηματικά, αν είσαι σε σχέση μην τη θέσεις σε κίνδυνο για να ζήσεις μια περιπέτεια. Ναι, η ανάγκη σου για κάτι τέτοιο είναι αυξημένη. Αν είσαι ελεύθερος κάνεις νέες γνωριμίες που όμως δεν δείχνουν να έχουν μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα ανατρεπτικό ερωτικό γεγονός. Απρόοπτες και πολύ ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η υπόθεση σας θα έχει τελικά μοιραία κατάληξη δέσμευσης. Πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν έρχεται με θερμές, αρμόνικες, και ερωτικές διαθέσεις, αξιοποιήστε τα γεγονότα χωρίς ανασφάλειες, αυτή η ευκαιρία θα είναι καθοριστική και απολύτως θετική.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει διάθεση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου που τον έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Κανονίζεις υποθέσεις που έχεις αφήσει καιρό και αφορούν το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Έχεις αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και καλή διάθεση. Φίλοι και αγαπημένοι είναι κοντά σου. Παράλληλα έχεις εύνοια στα αισθηματικά με αποτέλεσμα να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Άτομα με διαφορετικά ενδιαφέροντα σε προσεγγίζουν. Διασκέδαση και ανάλαφρη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αφήστε διάχυτες τις ερωτικές σας διαθέσεις, διατηρείστε το χαμόγελο και την ερωτική σας αύρα, σήμερα οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα σας προσεγγίσουν πρόσωπα που θα είναι ικανά να δώσουν νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή. Ίσως κάποιοι από εσάς να μην μπορείτε να βρείτε την ψυχική δύναμη να ξεκολλήσετε από το αρνητικό παρελθόν σας, ωστόσο τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να δραστηριοποιηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η τύχη είναι με το μέρος σου και τίποτα δεν είναι ικανό να σε κάνει να μπει εμπόδιο στα σχέδια σου. Το μεγάλο πείσμα σου όμως μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον. Χαμήλωσε τους τόνους και άκου και τη γνώμη τρίτων. Όσον αφορά τα αισθηματικά, αν είσαι σε σχέση, κάνεις από κοινού πράγματα με το ταίρι σου. Ασχολείστε μαζί με το σπίτι ή διευθετείτε προσωπικές υποθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ευχάριστα αναποδογυρίσματα θα σημειωθούν στην καρδιά σας, η απαισιοδοξία μεταβάλλεται σε αισιόδοξα.  Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη ό,τι σας κουράζει και ό,τι σας δημιουργεί αναστολές. Ένα ραντεβού που θα έχετε θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, στις συναντήσεις που θα προκύψουν θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες, τερματίζει η στασιμότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα υπάρχει έντονη κινητικότητα στα επαγγελματικά. Τώρα μπορείς να πραγματοποιήσεις κάτι που είχες στο μυαλό σου καιρό και σου φαινόταν ανέφικτο. Η πειθώ σου είναι άξια θαυμασμού και η εσωτερική σου δύναμη αστείρευτη. Συναισθηματικά θέλει λίγο προσοχή η σημερινή ημέρα αφού θα έχεις την τάση να γκρινιάζεις και να θέλεις να γίνεται το δικό σου. Δεν είναι δεδομένο ότι οι δικοί σου άνθρωποι θα ανεχτούν οποιαδήποτε συμπεριφορά από εσένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βγάλει στο κυνήγι της αναζήτησης, της αίσθησης, και της εμπειρίας. Θα κυνηγήσετε νέα ερωτικά ανοίγματα, θα φλερτάρετε καινούργια πρόσωπα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για διαφόρων ειδών αλλαγές. Ιδιαιτέρως ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, σήμερα θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, θα σας ανοίξει διαδρομή σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα απέφυγε οποιαδήποτε διένεξη μπορεί να προκύψει στο γραφείο. Ναι μπορεί οι άλλοι να δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνουν αυτά που λες αλλά με το να λογομαχείς με ανθρώπους που βλέπεις καθημερινά και συνεργάζεσαι δεν καταφέρνεις κάτι. Κάνε υπομονή, μέρα είναι θα περάσει. Όσον αφορά τα αισθηματικά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Έχεις κάνει γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους και σήμερα νιώθεις την αισιοδοξία και την επιθυμία να προχωρήσεις παρακάτω. Η σημερινή αστρολογική όψη βέβαια δεν είναι για σοβαρές δεσμεύσεις και σε καμία περίπτωση καταπιέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ένα φιλικό ραντεβού μάλλον δεν θα παραμείνει στα πλαίσια της φιλίας, αυτό θα το νιώσετε ενστικτωδώς από την αρχή της συνομιλίας σας. Το επιμελημένο σας παρουσιαστικό σας και η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει ελκυστικούς, κάποιο πρόσωπο δεν θα κρατηθεί άλλο και θα περάσει σε αυθόρμητες εξομολογήσεις. Τα λόγια και τα αισθήματα θα σας στρέψουν προς πιο θερμές κατευθύνσεις φέρνοντας απρόσμενες ερωτικές εξελίξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά. Νέες γνωριμίες, πολύ φλερτ, όμορφη διάθεση. Έχεις την ανάγκη να διασκεδάσεις μαζί με τον άλλον, να τον γνωρίσεις από την καλή και από την ανάποδη, να ανταλλάξετε απόψεις για τη ζωή. Σε ελκύουν άνθρωποι που δεν σε καταπιέζουν, που σε κάνουν να νιώθεις ο εαυτός σου και δεν γαντζώνονται επάνω σου. Πρόσεχε όμως μην το παρακάνεις με την κοινωνικότητα και χάσεις το στόχο σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα σας δοθεί το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την ερωτική σας ζωή, τώρα θα αλλάξουν τα δεδομένα και για εσάς τους χωρισμένους και για εσάς τους τελείως ελεύθερους. Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα καταφέρει να ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, έρχεται άνοιγμα για ουσιαστικές αλλαγές, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Για τους ερωτικά μόνους καταφθάνει καινούργια ερωτική πρόκληση, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα στοχεύει από την αρχή στον σταθερό δεσμό.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα είναι μια έντονη ημέρα με αρκετές υποχρεώσεις. Προσπαθείς να τα προλάβεις όλα, και δε λέω τα καταφέρνεις. Έχεις εξάλλου καταλήξει ότι χωρίς προγραμματισμό δεν μπορούν να γίνουν οι δουλειές, οπότε προσπαθείς να τα ρυθμίζεις όλα. Υπάρχουν και τα αναπάντεχα που σήμερα σου χτυπάνε την πόρτα και σε βγάζουν από το πρόγραμμα. Συναισθηματικά αν είσαι σε σχέση νιώθεις πληρότητα και υπάρχει ηρεμία. Αν είσαι ελεύθερος έχεις ερωτική διάθεση και αυτό φαίνεται. Μαγνητίζεις με την παρουσία σου και ελκύεις έντονα το αντίθετο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, μια ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης τότε δείξτε την θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα σημειωθεί θερμό ερωτικό άνοιγμα που θα ζεστάνει για τα καλά την καρδιά σας αρκεί να φανείτε ειλικρινείς ως προς τα αισθήματα σας. Αν καμουφλάρετε την έλξη που θα νιώσετε, τότε θα υπάρξει ο κίνδυνος να χάσετε μέσα από τα χέρια σας μια δυνατή σχέση αγάπης.