Μήνυση στον Σπύρο Μπιμπίλια για τα χυδαία σχόλια ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

163

Νομικά αποφάσισε να κινηθεί το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE κατά του Προέδρου του ΣΕΗ , Σπύρου Μπιμπίλα αναφορικά με τα χυδαία και απαράδεκτα σχόλια που έκανε για το πρόσωπο της Παναγίας.

Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και τον ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

“Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατές παρακολουθούμε!

Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αληθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγία είναι?”

Επειδή εγώ εναντίον όλων των θρησκειών που μας χώρισαν, καμία Παναγιά δεν μπορεί να βοηθήσει εάν εμείς όλοι δεν διορθωθούμε.

Σαχλαμάρα είναι να μην σκέπτεται ο καθένας που γιορτάζει την συγκεκριμένη μέρα τι συμβαίνει γύρω του”.

Ειρωνεία υπάρχει για όλες τις θρησκείες που κοροϊδεύουν τον κόσμο”.

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Άρθρο 1
Το άρθρο 1 του ν. 927/1979 αντικαθίσταται ως εξής:
«Άρθρο 1 Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους
1.Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 -20.000) ευρώ.