Ένα Λευκό Λιοντάρι Άφησε Έγκυο Μια Κάτασπρη Τίγρη. Απλά Δείτε Τα Μωρά Τους!

389

Τα μυθικά πλάσματα είναι εδώ και καιρό αντικείμενο μεγάλης γοητείας για πολλούς πολιτισμούς. Και ενώ παραμύθια μεγαλοπρεπών δράκων, φιδιών της θάλασσας και μονόκερων εξακολουθούν να περνούν από γενιά σε γενιά συνήθως για ψυχαγωγικούς σκοπούς, πολλές φορές όμως πυροδοτούν τη φαντασία μας. Τα μυθικά πλάσματα είναι ακριβώς αυτό… μυθικά.

Παρόλο που δεν υπάρχουν μονόκεροι στον κόσμο, χάρη στον Δρ. Bhagvan Antle από τη Νότια Καρολίνα, έχουμε τώρα το καλύτερο γεγονός.

Ο Δρ Antle επέτρεψε πρόσφατα σε δύο από τα πιο απίστευτα μέλη του καταφύγιού του, μια λευκή τίγρη με το όνομα Ivory και ένα λευκό λιοντάρι που ονομάζεται Saraswati, να αναπαραχθούν. Το αποτέλεσμα ήταν τέσσερα από τα πιο σπάνια και λαχταριστά πλάσματα στον πλανήτη που απλά θα μπορούσαν να σας κάνουν να λιώσετε!

Η Ivory και ο Saraswati είναι μια λευκή τίγρης και ένα λευκό λιοντάρι, αντίστοιχα, που ζουν στο καταφύγιο. Παρόλο που είναι ασυνήθιστο στη φύση, αυτές οι σπάνιες γάτες αναπαράγονται που και που. Αυτά οι δύο ζευγάρωσαν υπό την εποπτεία του προσωπικού και τα αποτελέσματα ήταν αξιολάτρευτο …

1

Γνωρίστε τα τέσσερα νέα κουτάβια της Ivory και του Saraswati: Yeti, Odlin, Sampson και Apolo! Αυτές οι μικρές φατσούλες είναι πραγματικά μοναδικές. Δεν είναι μόνο σπάνιο να ζευγαρώσουν μια τίγρης και ένα λιοντάρι, αλλά στον κόσμο έχουν απομείνει μόνο 1.200 άσπρες τίγρεις και 300 λευκά λιοντάρια. Έτσι η ένωση των δύο είναι ακόμη πιο απίθανη!

2

Αυτά τα κουτάβια, που προήρθαν από τη μίξη λιονταριού και τίγρης, ονομάζονται Ligers και βρίσκονται πάντα σε αιχμαλωσία. Οι Ligers είναι γνωστοί για τη βαθιά αγάπη τους για το κολύμπι (κάτι που παίρνουν από τις τίγρης) και για τις εξαιρετικά κοινωνικές τους προσωπικότητες.

3

Αυτά τα τέσσερα είναι πιθανό οι πρώτοι λευκοί Ligers που γεννήθηκαν ποτέ στην ιστορία. Είναι χαριτωμένοι και διαθέτουν σπάνια γενεαλογία που τους κάνει ακόμα πιο ξεχωριστούς. Κοιτάξτε το μοναδικό χρώμα τους!