Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (14/08)

188

Σήμερα το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Άρης και Πλούτωνας θα συναντηθούν μέσω μιας ευνοϊκής όψης τριγώνου και θα ενισχύσουν το πείσμα, τη θέληση και την εσωτερική σου δύναμη. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με απαιτητικά ζητήματα και υποχρεώσεις, καθώς φαίνεται πως με την επιρροή αυτής της όψης αλλά και με τη δική σου προσπάθεια, οι κινήσεις σου θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι μία πολύ θετική μέρα, αγαπητοί Κριοί, σήμερα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και ατομικές σας ανάγκες, το πλανητικό σκηνικό που επικρατεί ρυθμίζει κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά σας αλλά και στη συναισθηματική σας ζωή, με σκοπό να κερδίσετε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποφορτίστε από τις φροντίδες και τις έγνοιες σας. Συνδέστε τις σκέψεις και τα θέλω της καρδιάς σας με τις απόψεις του ερωτικού σας συντρόφου, επουλώστε τις πληγές έχουν δημιουργηθεί στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν σήμερα από το σύντροφο ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως σου κάνει πρόταση για ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μαζί. Σήμερα βλέπεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και έχεις όλη την καλή διάθεση να δώσεις λύσεις σε θέματα που ίσως είχαν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες. Μην διστάσεις να πεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, αρέσει και στους άλλους να ακούνε πόσο τους αγαπάς.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ασχοληθείτε με τα πραγματικά και ουσιαστικά σας ενδιαφέροντα, φίλοι Ταύροι, δίχως να παρασύρεστε από τις προτροπές των συναδέλφων και των κοντινών σας ατόμων, χωρίς να αφήνετε για αύριο ό,τι μπορείτε να διεκπεραιώσετε σήμερα. Εμπιστευτείτε τις δοκιμασμένες στο χρόνο σχέσεις σας, είτε αυτές είναι φιλικές είτε συναισθηματικές, ανακαλύψτε τους σοβαρούς λόγους που πρέπει να προσθέσετε ερωτισμό, αισθησιασμό και ευτυχία στο δεσμό σας, οι δε αδέσμευτοι, φλερτάρετε έντονα με το αντίθετο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει  συναισθηματικά μπερδεμένο. Δεν ξέρεις τι θέλεις ,αν θέλεις πολύ ή ακόμα αν σε θέλουν. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις και να προχωρήσεις αλλά βάζεις αυτό το πείσμα σου πάνω από όλα. Οι σχέσεις χρειάζονται θυσίες ,υπομονή. Όταν θα λειτουργείς χωρίς εγωισμούς και δεύτερες σκέψεις θα μπορείς να είσαι και ευτυχισμένος. Αξίζεις να αγαπηθείς και θέλεις το καλύτερο για εσένα. Όμως ψάχνοντας και αναλύοντας τόσο πολύ το κάθε τι χάνεις την ουσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην αφήσετε σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, τις ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας να πάνε χαμένες, η παραγωγικότητα και η αισιοδοξία σας είναι πηγές δημιουργικότητας, που σας βοηθούν να αναλάβετε πρωτοβουλίες και στη συναισθηματική σας ζωή, προκειμένου οι αδέσμευτοι να γνωρίσετε το ιδανικό για σας ταίρι, οι δε ζευγαρωμένοι να απομακρύνετε τους κινδύνους που ελλοχεύουν μια σοβαρή ρήξη στο δεσμό σας, δίνοντας την ίδια προσοχή στο συναίσθημα και στα πρακτικά ζητήματα που απασχολούν την καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Επανεξέταση και επαναπροσδιορισμός είναι δυο λέξεις που χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα στα ερωτικά σου. Θα κάνεις τα πάντα για να μάθεις αν είσαι στο σωστό δρόμο με το σωστό άτομο. Σκέφτεσαι τις επιλογές σου μέχρι τώρα και έχεις συνειδητοποιήσει που έχεις κάνει λάθος. Μην γίνεσαι επιθετικός χωρίς λόγο στο ταίρι σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Δεν μπορεί να γνωρίζει τις κρυφές σου σκέψεις. Το να αφήσεις πίσω κάποιον/α που θέλεις επειδή δεν είναι αρκετός /η δεν είναι εύκολο πράγμα ,αλλά είναι ο δρόμος προς την ευτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Όσο κι αν αισθάνεστε απομονωμένοι από το σύνολο, φίλοι Καρκίνοι, σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε τις συμβουλές και την καθοδήγηση των συναδέλφων και των κοντινών σας ατόμων, ανακαλύπτοντας παράλληλα τη δική σας δύναμη και θέληση για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τα διλήμματα που σας προβληματίζουν. Οι προσωπικές σας στιγμές με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει γίνονται ακόμα πιο τρυφερές, φέρνοντας στην επιφάνεια αληθινά και ειλικρινή συναισθήματα, που ίσως πιστέψατε πως έχουν χαθεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Η σημερινή μέρα σου δίνει αισιοδοξία και νιώθεις μια δύναμη μέσα σου. Τώρα μπορείς να κοιτάξεις πίσω και να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να αρχίσεις από την αρχή. Αγώνας και πείσμα. Ναι θέλεις να διεκδικήσεις, να μη χάσεις τη μάχη και ξέρεις ότι μπορείς. Το άλλο σου μισό είναι εκεί και περιμένει να πέσει στην παγίδα σου. Εγώ θα σε συμβούλευα να μην σε πιάσει απογοήτευση και κλειστείς στον εαυτό σου πάλι. Διεκδίκησε, εκφράσου και η νίκη είναι βέβαιη!!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μεγαλουργήστε σήμερα στη δουλειά σας και στις πάσης φύσεως συμφωνίες και συναλλαγές που έχετε δρομολογήσει, αγαπητοί Λέοντες, με τη αστρολογική όψη της ημέρας να σας βοηθά να διατηρήσετε την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητά σας και στις κοινωνικές και προσωπικές σας επιδιώξεις. Οργανώστε με τον ερωτικό σας σύντροφο μία σύντομη φυγή για δύο, που θα αναπτερώσει την ελπίδα για σταθερότητα και μονιμότητα στη σχέση σας, οι δε αδέσμευτοι κάντε σχέδια με ένα νέο, τρυφερό φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αναζητώντας τον τελευταίο καιρό, όχι τα μεγάλα πάθη αλλά την ασφάλεια και τη σιγουριά που μπορεί να σου προσφέρει μια σχέση έχεις μπει σε ένα σωστό δρόμο ώστε να καταλήξεις στην ευτυχία. Τα συναισθηματικά μπερδέματα είναι κάτι που δεν σου ταιριάζει και δεν σε καλύπτει. Οπότε κάποιοι άνθρωποι διαγράφονται αυτόματα από τη ζωή σου. Δεν είσαι σκληρός, απλά ξέρεις πια τι είναι αυτό που σου ταιριάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ανακαλύψτε τις ιδανικές για σας λύσεις, φίλοι Παρθένοι, σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο, πιστέψτε πως δεν υπάρχουν στεγανά και ανησυχίες για να προκόψετε στη δουλειά σας, αντισταθείτε στις βιαστικές επιλογές και στις επιπόλαιες αποφάσεις, σκεφτείτε με ηρεμία και νηφαλιότητα τα σχέδια και τους στόχους σας. Εκμυστηρευτείτε τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που κάνετε στον ερωτικό σας σύντροφο, δεχτείτε τη συμπαράσταση και την υποστήριξη στις ιδέες σας από τους αγαπημένους σας φίλους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Η σημερινή μέρα φέρνει συζητήσεις και επαφές με ενδιαφέροντες ανθρώπους φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και η διάθεση σου είναι ανεβασμένη. Σου αρέσει εξάλλου τόσο πολύ να βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και να μοιράζεσαι απόψεις με όμορφες παρουσίες. Είναι πολύ πιθανόν μέσα από μια δραστηριότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Κυνηγάς την περιπέτεια και  σε ελκύει οτιδήποτε περίεργο ή δύσκολο στον έρωτα. Θα σε συμβούλευα να κάνεις ένα βήμα πίσω πριν πάρεις μια σκληρή απόφαση και να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις στον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δράστε ανενόχλητοι, αλλά με περίσκεψη και σοφία σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, στα θέματα που αφορούν τις εργασιακές σας ανησυχίες και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Βρείτε τη χρυσή τομή στη συναισθηματική σας καθημερινότητα, μην σκορπίζετε άδικα τα βαθιά και ειλικρινή σας αισθήματα σε μια κατάσταση που δεν ικανοποιεί πλήρως τις αμφιβολίες και τους φόβους σας, μην αγχώνεστε με το παραμικρό, αφήστε το χρόνο να επουλώσει τις πληγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Είναι τόσο όμορφο να αγαπάς και να σε αγαπούν Ζυγέ μου, να βρίσκεις ανταπόκριση στα συναισθήματα σου. Αυτό το γνωρίζεις και είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα για να το επιβεβαιώσεις. Όταν όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα, δεν παίρνεις τη συναισθηματική ασφάλεια που ζητάς, αντιδράς άσχημα. Μπλέκεσαι σε καυγάδες που δεν έχουν ουσία και το αποτέλεσμα είναι να πληγώνεσαι εσύ. Γιαυτο θα σε συμβούλευα να κάνεις υπομονή αφήνεις τον άλλο να ολοκληρώνει την πρόταση του και να μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ικανοποιήστε τις εργασιακές ανάγκες και τους στόχους σας, καθώς και τις προσωπικές σας επιθυμίες, φίλοι Σκορπιοί, ισορροπήστε το χρόνο σας ανάμεσα στη δουλειά, τις κοινωνικές σχέσεις και τις συναισθηματικές σας υποχρεώσεις για το ταίρι που αγαπάτε. Για τους ζευγαρωμένους, είναι μια ιδανική μέρα για να οργανώστε με τον ερωτικό σύντροφο τα επόμενα σοβαρά βήματα του δεσμού σας, δίχως να προβάλετε τον εγωισμό και το πείσμα σας, αλλά με ισοζυγισμένα τα πραγματικά θέλω και τα πρέπει της καρδιάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Σήμερα ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν στον ερωτικό τομέα .Ένα άτομο που έχεις καιρό να ακούσει ς ίσως εμφανιστεί και λίγο σε μπερδέψει .Είναι σημαντικό να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλει από εσένα αλλά κι εσύ να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που ψάχνεις. Όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις. Μια ερωτική κατάσταση που δεν ευδοκίμησε στο παρελθόν τριγυρνάει στο μυαλό σου και ψάχνεις αιτίες και δικαιολογίας. Άσε τα φαντάσματα του παρελθόντος και συγκεντρώσου σε ότι νέο φέρνει δρόμος σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μην ασχολείστε σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, με το δέντρο και χάνετε την πραγματική και ουσιαστική εικόνα που επικρατεί γύρω σας, απλώστε τα φτερά σας σε νέες επιδιώξεις και επιτεύγματα, έχοντας αυτοπεποίθηση και πίστη στις πολυτάλαντες αρετές και την αξιοσύνη σας. Με την χαλαρή και ακτινοβολούσα εσωτερική σας δύναμη και την αέρινη εξωτερική σας εμφάνιση οι αδέσμευτοι, κατακτάτε το αντίθετο φύλο, οι δε ζευγαρωμένοι φίλοι, επενδύστε στη συντροφικότητα και την τρυφερότητα του ερωτικού σας δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Έχεις πια φιλοσοφήσει τα πράγματα και ξέρεις ότι η πραγματική ευτυχία πηγάζει από μέσα μας. Τα συναισθηματικά μπερδέματα αν και πάντα σε τραβούσαν έχεις καταλάβει ότι δεν σου ταιριάζουν. Ξέρεις πια ποιος άνθρωπος κάνει για εσένα. Αν τον έχεις βρει νιώθεις πληρότητα και ευτυχία. Αν όχι  νιώθεις εκνευρισμό και θέλεις να τα βάλεις με όλους και με όλα. Υπομονή τα πράγματα σύντομα αλλάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι πλανητικές όψεις συγκλίνουν σήμερα, φίλοι Αιγόκεροι, στο να πάρετε απ’ την αρχή το νήμα στις εργασιακές και προσωπικές σας προσδοκίες, ισορροπώντας το «εγώ θέλω» με το «εμείς μπορούμε», να διαισθανθείτε την ανάγκη να συγκεράσετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με προσφιλή άτομα και το ταίρι σας, με σκοπό να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα και τις ανησυχίες που σας ταλαιπωρούν. Δημιουργήστε ζεστή και τρυφερή ατμόσφαιρα στη σχέση σας, διώξτε την πλήξη και την ανία από το δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Η αστρολογική όψη της ημέρας γίνεται αφορμή για ευχάριστε εκπλήξεις στο ερωτικό κομμάτι. Συναντήσεις ,συζητήσεις που σου δίνουν χαρά γεμίζουν την ημέρα σου. Είσαι το επίκεντρο για αυτήν/αυτόν και δεν μπορείς να κρύψεις τον ενθουσιασμό σου. Έρωτας λέγεται και κάθε φορά είναι υπέροχος. Πρόσεχε μόνο μην έχεις ερωτευτεί τον ίδιο τον έρωτα και όχι τον άνθρωπο .Είναι σημαντικό να ξεχωρίσεις μέσα σου τι ζητάς από κάποιον και μετά να δεις αν αυτός που έχεις απέναντι σου πληροί αυτά τα στάνταρ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Νιώθετε ότι χρειάζεται να εμβαθύνετε σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, χωρίς να είναι απαραίτητο να το κάνετε, γιατί απλούστατα δίνετε έτσι μεγάλη σημασία και αξία σε πρόσωπα και καταστάσεις που αξίζουν μόνο την αδιαφορία σας. Μεταμορφώστε τα γκρίζα σύννεφα που θαμπώνουν τη συναισθηματική ατμόσφαιρα της σχέσης σας, ξεδιπλώνοντας στο ταίρι σας την ερωτική σας φαντασία, κερδίστε οι αδέσμευτοι την εύνοια ενός ρομαντικού και δοτικού φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Πολλές επαφές με άτομα που δείχνουν το θαυμασμό τους προς το πρόσωπο σου. Όποιος είναι πιο ειλικρινής  μαζί σου αυτός  θα σε κερδίσει. Θέλεις πια να σε αγαπάνε και να στο δείχνουν. Μην απαιτείς όμως να είναι ο άλλος εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο από πάνω σου. Δείξε κατανόηση στις επιθυμίες του άλλου και προσπάθησε να μειώσεις τα νεύρα σου. Ναι το ξέρουμε είσαι παθιασμένος άνθρωπος και εκφράζεσαι έντονα ,αλλά δεν βγαίνει πάντα σε καλό.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αν διώξετε την αναποφασιστικότητα και την απαισιοδοξία σας σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, τότε να είσαστε βέβαιοι πως η σοφία και οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει στη δουλειά σας θα είναι αρωγοί στο να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και παγίδες κρύβονται στην καθημερινότητά σας. Νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε ήρεμα και ισορροπημένα στον ερωτικό σας σύντροφο, προσπαθώντας να εκπληρωθούν οι ευσεβείς σας πόθοι και οι συναισθηματικές σας ανάγκες και τα καταφέρνετε, δίχως πείσμα και άκαρπη γκρίνια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε βάζει να πάρεις αποφάσεις χωρίς να σκεφτείς ιδιαίτερα και σε κάνει  να παρασύρεσαι από το πάθος σου .Αυτό δεν είναι και τόσο κακό, όταν όμως πρόκειται να κάνεις λάθος επιλογή ναι είναι. Επισημοποίηση σχέσης, νέα γνωριμία, συγκατοίκηση, σε όποια από αυτές τις φάσεις και αν βρίσκεσαι είσαι έτοιμος να κάνεις ένα βήμα παρακάτω. Μην δώσεις αιτίες και αφορμές για καυγάδες  και προσπάθησε ότι σε εκνευρίζει σήμερα να το χειριστείς με ψυχραιμία.