Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (13/08)

216

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ερμή στην Παρθένο.

Η επικοινωνία θα είναι κύριο μέλημα και βασικός στόχος της ημέρας, η οποία φαίνεται πως θα φέρει πολλές συζητήσεις αλλά και επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον.  Ίσως κατά τη διάρκεια των συζητήσεων να υπάρξουν κάποιες πληροφορίες που θα δώσουν λανθασμένα μηνύματα και θα μπερδέψουν καταστάσεις κι αυτό είναι κάτι το οποίο χρειάζεται να έχεις κατά νου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δε χρειάζεται να βγάλετε προς τα έξω σήμερα, αγαπητοί Κριοί, την κυνική πλευρά του εαυτού σας, αλλά να υιοθετήσετε ένα χαμηλών και ήπιων τόνων προφίλ, απελευθερώνοντας την ίδια στιγμή από μέσα σας τις ποικίλες ικανότητες και τα προτερήματά σας στους ανθρώπους που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας. Γυρίστε την πλάτη σας στις άσχημες και επίπονες συναισθηματικές επιλογές του παρελθόντος, αναγεννήστε την ερωτική σας ζωή με μια θεσπέσια γνωριμία, που θα σας συναρπάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Σήμερα έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα κάνοντας όνειρα και σχέδια για το μέλλον με κάποιον αγαπημένο. Νιώθεις ότι πρωταγωνιστείς σε κάποια ταινία και είσαι ο χαρακτήρας που μέσα από δυσκολίες και εμπόδια τελικά καταφέρνεις να κερδίσεις αυτόν/αυτήν. Ξέρεις πως όλα αυτά που σκέφτεσαι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να μετριάσεις την εγωκεντρική πλευρά σου και να κάνεις υπομονή!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Διατηρήστε την καλή σας υγεία και την ευρωστία σας, φίλοι Ταύροι, αφαιρέστε κάποιες παραπανίσιες ώρες δουλειάς από το πρόγραμμά σας για να αφιερώστε στον εαυτό σας στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης με τους αγαπημένους φίλους και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μοιραστείτε τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας με το ταίρι σας, ξεθάψτε από την ψυχή σας όλη εκείνη την κρυμμένη ενέργεια και αποφασιστικότητα που διαθέτετε, δείτε κάτω από διαφορετικό πρίσμα τις μελλοντικές εξελίξεις στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Σήμερα ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι η μέρα που κάνεις ανασκόπηση για το τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, ποιος σε έχει αγαπήσει και πόσα έχεις δώσει εσύ. Μην παρασυρθείς στην μελαγχολική διάθεση. Η συμβουλή μου είναι να πλησιάσεις το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εξηγήσεις όλα αυτά που σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Το έχεις δει εξάλλου και εσύ, ότι αφήνοντας πίσω το πείσμα σου και τους εγωισμούς οι σχέσεις μας γίνονται πιο εύκολες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Με τόσους πλανήτες, αγαπητοί Δίδυμοι, είναι απόλυτα βέβαιο πως δε θα θέλετε να ξεκουραστείτε καθόλου σήμερα, οι σκέψεις, οι επιθυμίες και οι ιδέες σας τρέχουν με απίστευτους ρυθμούς, πράγμα που σας ωθεί να πρωταγωνιστείτε στη δουλειά σας, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή. Βγείτε έξω με τους κοντινούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο, γίνετε η ψυχή της παρέας και μαγνητίστε τα βλέμματα του αντίθετου φύλου, όσοι από σας είστε ακόμα αδέσμευτοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Σήμερα υπάρχει ρομαντισμός διάχυτος στην ατμόσφαιρα. Η δική σου διάθεση περνάει και στους γύρω σου, με αποτέλεσμα να ζεις υπέροχες, μαγικές στιγμές. Από την άλλη, η σημερινή μέρα πετάει απρόοπτα στα συναισθηματικά μέσα στην ημέρα, ώστε να μη βαριέσαι. Εκεί που δεν το περιμένεις εμφανίζεται ένα άτομο από το παρελθόν ή εκδηλώνει το ερωτικό του ενδιαφέρον κάποιο άτομο, που δε θα πίστευες ποτέ ότι σε θέλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πριν πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για τη δουλειά σας, για κάποιο σεμινάριο που θέλετε να παρακολουθήσετε, για μία επένδυση ή μία συμφωνία που έχετε κατά νου σήμερα, φίλοι Καρκίνοι, σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά, μη βιάζεστε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας, κάντε ένα μικρό βήμα κάθε φορά, για να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Κινηθείτε με πρωτότυπη και τρυφερή διάθεση προς τον άνθρωπο που αγαπάτε, οι όψεις της μέρας σάς προτρέπουν να αφήσετε το συντηρητισμό και τα ταμπού στον έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Παρεξηγήσεις διαμάχες που μπορεί να δημιουργήθηκαν με αγαπημένους, μπορεί σήμερα να επιλυθούν. Δεν πρέπει όμως να αφήνεσαι και να παρασύρεσαι από τον εγωισμό σου. Συζήτησε με ωριμότητα και ηρεμία αυτά που σε ενοχλούν. Η σημερινή μέρα φέρνει στιγμές πάθους και έντονων συναισθημάτων. Βοηθάει πάρα πολύ η διαίσθησή σου, που είναι ανεπτυγμένη αυτές τις μέρες ώστε να γνωρίζεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει ο άλλος χωρίς να σου το ζητήσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σκέφτεστε με συναισθηματική και ψυχική ένταση σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, και χρειάζεται απαραίτητα να χαλαρώσετε, να προβάλλετε την ευφράδεια του λόγου και της επικοινωνίας με τους κοντινούς σας ανθρώπους, γιατί υπάρχει κίνδυνος μετά το μεσημέρι να ενταθεί το κλίμα στο φιλικό ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Αποφύγετε όσο μπορείτε τους έντονους διαπληκτισμούς με το ταίρι σας, που μπορεί να είναι καταστροφικοί για τη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Η επιθυμία για σχέση και να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι έντονη. Νοιώθεις πως δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, ξέρεις τι είναι αυτό που ζητάς. Κάποιες δυσκολίες όμως που παρουσιάζονται, σου κόβουν λίγο από τη χαρά που νιώθεις. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συναντήσεις υπάρχουν σήμερα. Βγες, διασκέδασε και μοιράσου όμορφες στιγμές με φίλους. Κάπου εκεί τριγύρω είναι ένα άτομο που σε κοιτάζει σα μαγεμένο, απλά η προσκόλληση σου στο παρελθόν και απορρόφηση της ενέργειάς σου από τα προβλήματα, δε σου αφήνουν χρόνο για παρατήρηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως είναι μια από τις πιο κουραστικές και κοπιαστικές ημέρες η σημερινή για σας, φίλοι Παρθένοι, τουλάχιστον μέχρι νωρίς το απόγευμα, υπόσχεται ζεστές και τρυφερές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο ή με αγαπημένους φίλους και κοντινά άτομα όσο βραδιάζει. Αν είστε αδέσμευτοι επιδιώξτε μια υπέροχη, νέα γνωριμία, αν είστε ζευγαρωμένοι κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για μια ρομαντική και αληθινή βραδιά με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Σήμερα ευνοείται η κοινωνικότητα και οι νέες γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικούς από εμάς. Όσο κι αν κάτι σε έχει πληγώσει, σε έχει στεναχωρήσει τον τελευταίο καιρό, η ζωή δε σε αφήνει να αφεθείς ρίχνοντας καινούργιους καταπληκτικούς ανθρώπους στο δρόμο σου. Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις να κάνεις και ποια είναι η δική σου διάθεση, γιατί ευκαιρίες υπάρχουν. Αν είσαι απόμακρος όμως και σκεφτικός συνέχεια, δεν πρόκειται να κινήσεις το ενδιαφέρον του ατόμου που επιμένει να σε γνωρίσει. Βγάλε το πρόσωπο της θλίψης από πάνω σου και χαμογέλασε, έχεις εξάλλου πολλούς λόγους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πολλά μπορεί να αλλάξουν σήμερα σε όλες τις πτυχές της επαγγελματικής, κοινωνικής και προσωπικής σας καθημερινότητας, αγαπητοί Ζυγοί, με τις πλανητικές όψεις της ημέρας να ευνοούν τα πάσης φύσεως καινούρια ξεκινήματα, μια νέα πρόταση για δουλειά, μια τρυφερή και συμφέρουσα αισθηματική γνωριμία, γίνονται ευπρόσδεκτα για να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις και τις επιθυμίες σας. Μην επιστρέφετε ερωτικά στο κοντινό παρελθόν σας αν δεν επιβεβαιώσετε πως υπάρχουν αγνές και άδολες προθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Η σημερινή μέρα σε έχει κάνει να σκεφτείς πού βαδίζεις στα αισθηματικά. Τουτέστιν, αν έχεις σχέση, λες προχωράμε ή το λήγουμε, αν είσαι ελεύθερος έχεις βρει το στόχο και τον χτυπάς μανιωδώς. Πλέον, για ένα είσαι σίγουρος, ότι οι επιφανειακές σχέσεις δε σε καλύπτουν. Θέλεις έντονα συναισθήματα, θέλεις ο άλλος να ανήκει αποκλειστικά σε εσένα. Πρόσεχε τον τρόπο που διεκδικείς, γιατί υπάρχει τάση για παθιασμένη μανία. Ίσως γίνεις κτητικός και έτσι θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή μέρα φίλοι Σκορπιοί, ίσως φέρει μια έκρυθμη κατάσταση με τα κοντινά σας άτομα ή με κάποια μέλη της οικογένειας, πιθανόν να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και φραστικές συγκρούσεις, που αν δε συγκρατήσετε τα νεύρα και το θυμό σας, ίσως προκληθούν επικίνδυνες ρήξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Λειτουργήσετε οργανωμένα και προσεχτικά, βάλτε στην ερωτική σας ζωή το λιθαράκι που θα σώσει τη σχέση σας από άκαρπους καβγάδες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Διαίσθηση και διορατικότητα είναι τόσο έντονες σήμερα, που θα νιώθεις ότι επικοινωνείς με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σχεδόν τηλεπαθητικά. Νιώθεις και ξέρεις τι είναι ναι αυτό που ζητάει εκείνος/η από εσένα. Προσπάθησε να μετριάσεις τη ζήλια σου, γιατί άλλα πράγματα φαντάζεσαι και άλλα συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Η σημερινή μέρα σου δίνει τάσεις φυγής. Εκεί που κάθεσαι ήρεμος, μπορεί να τα τινάξεις όλα στον αέρα, προσοχή στα ξεσπάσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τα παιχνιδίσματα της ημέρας σήμερα με τους άλλους πλανήτες, ίσως δημιουργήσουν, αγαπητοί Τοξότες, μια σύγχυση και έναν προβληματισμό στα ζητήματα που αφορούν κυρίως τις σχέσεις με τους άλλους, με τους φίλους, με τον ερωτικό σύντροφο, γι’ αυτό επιλέξτε τη σιωπή και την ήρεμη διάθεση από τις έντονες εξάρσεις και διαφωνίες με το ταίρι σας, προσπαθήστε να είστε συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε από το δεσμό σας, για να μην προκύψουν διαφωνίες και σκαμπανεβάσματα στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Η σημερινή ημέρα σε φέρνει κοντά στο αγαπημένο σου πρόσωπο και σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα θα έχεις συναντήσεις, μηνύματα ή συζητήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Βλέπεις ξεκάθαρα πια ότι αρέσεις και γοητεύεις όποτε εσύ το επιθυμείς. Μην κλείνεις την πόρτα λοιπόν σε ένα άτομο που εκδηλώνει το ενδιαφέρον του, γιατί δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορούν να εξελιχτούν τα πράγματα. Ααα, και κάτι ακόμα, προσπάθησε να μετριάσεις την γκρίνια σου, αφού είσαι τόσο αξιολάτρευτος όταν δε μουτρώνεις για το παραμικρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι αρμονικές όψεις της ημέρας, είναι βέβαιο, φίλοι Αιγόκεροι, πως ξεσηκώνουν σήμερα τις εσωτερικές σας ανησυχίες και σας αναγκάζουν να βγείτε από το καβούκι σας, προκειμένου να συζητήσετε με έμπιστους φίλους τα ζητήματα που σας απασχολούν, πράγμα που θα σας βοηθήσει να πάρετε ευκολότερα σημαντικές αποφάσεις και στην ερωτική σας ζωή. Μην παρεξηγήσετε με το παραμικρό με το ταίρι σας, απομακρύνετε τον κίνδυνο μιας ρήξης στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Έντονη μέρα η σημερινή, με τα συναισθήματα να εναλλάσσονται. Τη μια στιγμή μπορεί να νιώθεις ο πιο ευτυχισμένος Αιγόκερως πάνω στη γη και την άλλη να έχεις πέσει σε κατάθλιψη και να είσαι απόμακρος. Φταίει ο έρωτας για αυτές τις ψυχολογικές μεταπτώσεις. Επειδή συνηθίζεις να υπερβάλλεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, να σου πω ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα όσο νομίζεις. Απλά το πάθος σου υπερτερεί της λογικής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επιστρατεύστε την εξυπνάδα και την ευστροφία του μυαλού σας σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, παίξτε το παιχνίδι της ανεμελιάς και της αδιαφορίας στο περιβάλλον που κινείστε, για να ξετρυπώσετε μυστικές καταστάσεις που σας αφορούν και επηρεάζουν την ισορροπία και την ηρεμία της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής. Έχει μεγάλη σημασία να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα στη σχέση σας, γιατί μόνο έτσι θα διαπιστώσετε τι σημαίνει να είσαστε πραγματικά χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Σήμερα θέλεις να ζήσεις έντονα, θέλεις να κάνεις πράγματα, που δε θα το σκεφτείς δύο φορές. Οι πλανητικές όψεις φέρνουν στο δρόμο σου το παράξενο, το περίεργο, το μοναδικό. Αυτό που σε τραβάει δηλαδή. Δύσκολα κάποιος σου αντιστέκεται όταν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, οπότε ξέρεις πως έχεις ό,τι επιθυμείς. Βέβαια, νιώθεις μέσα σου την ανάγκη για πιο ουσιαστικές σχέσεις, θέλεις το μαζί να γίνει πράξη και να μοιραστείς βαθιά και έντονα συναισθήματα. Από τη στιγμή που το αποφασίζεις, μπορείς και να το πετύχεις.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Οι πλανητικές συγκυρίες και οι αστρολογικές σημερινές όψεις, είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσουν την ανάγκη και την επιθυμία να κάνετε ένα μακρινό περίπατο ή ένα κοντινό ταξίδι μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να αλλάξετε παραστάσεις, να σκεφτείτε με ηρεμία τα διλήμματα και τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, να δείξετε στον ερωτικό σας σύντροφο την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας και τη ρομαντική σας διάθεση, να φροντίσετε για την απόλυτη συναισθηματική και σωματική σας γαλήνη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Σ’ αγαπά, δε σ’ αγάπα, αναρωτιέσαι όλη μέρα. Ώρες ατελείωτες αναλύεις μέσα σου κουβέντες και συζητήσεις που ειπώθηκαν, ώστε να βγάλεις ένα συμπέρασμα. Αντί να κλείνεσαι στον κόσμο σου, βγες έξω και συνάντησε φίλους, βγες το ραντεβού με αυτό το άτομο που σε παρακαλεί τόσο καιρό και συζήτησε με αγαπημένους αυτά που σε απασχολούν. Η ζωή είναι εκεί έξω και όχι στους τέσσερις τοίχους που θέλεις να είσαι κλεισμένος. Θα δεις ότι αντιμετωπίζοντας διαφορετικά τη ζωή, έρχονται και διαφορετικά πράγματα στο δρόμο μας.