Στην Ελλάδα για διακοπές ο Μπόρις Τζόνσον με τη σύζυγό του – Ψώνισαν σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη

218

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Μάλιστα, ο φακός τον κατέγραψε σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στη Λεωφόρο Μαραθώνος και Διονύσου στη Νέα Μάκρη, όπου έκανε μόνος του τα ψώνια του συνοδευόμενος από την σύζυγό του Κάρι Σίμοντς – Τζόνσον.

Η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι σήκωσαν τα κινητά τους για να τον καταγράψουν, ενώ μία γυναικεία φωνή ακούγεται να του λέει «Hi».

Ο Μπόρις Τζόνσον πλήρωσε μόνος του τα προϊόντα που πήρε και βγαίνοντας επιβιβάστηκε σε ένα από τα οχήματα της ασφάλειάς του που τον περίμεναν έξω από το σούπερ μάρκετ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον και η οικογένειά του διατηρούν ιδιαίτερους δεσμούς με την Ελλάδα. Ο πατέρας του έχει εξοχικό σπίτι στο Πήλιο, το οποίο και επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Το σπίτι είναι χτισμένο με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και πισίνα.