Εντοπίστηκε και κρατείται ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα – Πού κρυβόταν

188

Στην ασφάλεια της Άρτας, οδηγείται αυτή την ώρα ο 29χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας και εξαφανίστηκε στο βουνό για να μην συλληφθεί.

Ο φερόμενος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία στην Άρτα και είπε πως βρίσκεται στην Δαφνούλα Ευρυτανίας. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον βασικό ύποπτο, αναζητώντας τον στο βουνό, όπου φέρεται να κατέφυγε μετά τη δολοφονία, έχοντας μάλιστα μαζί του το όπλο του εγκλήματος, καθώς αυτό δεν βρέθηκε στο αυτοκίνητό του το οποίο εντοπίστηκε την Πέμπτη.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στα όρια των νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας, και έκτοτε η Αστυνομία εκτιμούσε πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου  συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό, στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας, γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.