Αν Χεκ: Άφησε την τελευταία της πνοή – Αποσυνδέθηκε μία εβδομάδα μετά το τροχαίο

137

Την τελευταία της πνοή άφησε η 53χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Αν Χεκ, η οποία νοσηλευόταν έχοντας υποστεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη, μετά το σοβαρό τροχαίο που υπέστη προ ημερών, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες.

Εκπρόσωποι της οικογένειας ανακοίνωσαν το πρωί της Παρασκευής ότι ήταν πλέον εγκεφαλικά νεκρή και γι’ αυτό αποφασίστηκε να την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη.

Η 53χρονη ηθοποιός παρέμενε σε αναπνευστήρα μέχρι να διαπιστωθεί αν τα όργανά της μπορούσαν να αξιοποιηθούν για μεταμοσχεύσεις, όπως η ίδια η Αν Χεκ επιθυμούσε.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της «ήταν από καιρό επιθυμία» της να γίνει δωρητής οργάνων.

Ποια ήταν η Άν Χεκ

Η Άν Χεκ, μητέρα δύο παιδιών, εμφανίστηκε σε ταινίες μεταξύ των οποίων: Donnie Brasco, Έξι Ημέρες-Επτά Νύχτες, Ξέρω τι Έκανες Πέρυσι το Καλοκαίρι και την επανέκδοση του Ψυχώ το 1998. Είχε εμφανιστεί επίσης σε τηλεοπτικές σειρές καθώς και στο παιχνίδι Dancing with the Stars (στις ΗΠΑ ονομάζεται Strictly Come Dancing).

Ήταν πρώην σύντροφος της γνωστής παρουσιάστριας Έλεν ΝτεΤζένερις, με την οποία διατηρούσε δεσμό στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ενώ το 1998 είχε εμφανιστεί και σε ένα επεισόδιο της σειράς Έλεν.