Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (12/08)

187

Σήμερα η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου.

Η Πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί σήμερα στη 19η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα φέρει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα και θα δημιουργήσει έντονες καταστάσεις σε πολλούς τομείς.  Ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίζει μία δυσαρμονική όψη με τα «φώτα» της Πανσελήνου, κάτι που μπορεί να φέρει ανατροπές και εκπλήξεις. Η διαλλακτικότητα και η ψυχραιμία θα αποτελέσουν συμμάχους σου σε πολλά από τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να σκέφτεσαι τη συναισθηματική σου ζωή έντονα και την εξέλιξή της. Δε σε ικανοποιεί πια τίποτα μέτριο, τα θέλεις όλα ή τίποτα. Πρόσεχε, γιατί μπορεί να κυριευτείς από ζήλια και να έρθεις σε ρήξη με το αγαπημένο σου πρόσωπο χωρίς λόγο. Η μέρα δε σε αφήνει να έχεις σωστή κρίση και μπορεί να διακινδυνέψεις κάτι σίγουρο, για κάτι εφήμερο. Νιώθεις αμφιβολίες για τα πάντα, ακόμα και γι’ αυτά που θεωρούσες δεδομένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Η μέρα φέρνει κάποιες δυσκολίες στην αισθηματική σου ζωή. Όλα όσα ζητάς και επιθυμείς να σου συμβούν στον ερωτικό τομέα, χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να τα κατακτήσεις. Το θετικό όμως είναι ότι διαισθάνεσαι πού βρίσκεται η αληθινή αγάπη για εσένα. Σήμερα απαιτείται από εσένα προσοχή στα λόγια σου και στη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου, προκειμένου να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή ημέρα είναι απαιτητική για σένα, αφού όλοι περιμένουν να δώσεις λύσεις στα θέματά τους, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα. Νιώθεις ότι κάποια άτομα εξαρτώνται από εσένα και αυτό σου προσθέτει άγχος. Η σημερινή αστρολογική όψη ενισχύει την επιθυμία σου να αλλάξεις ό,τι θεωρείς πως είναι στραβό στη ζωή σου. Τώρα θέλεις να εφαρμόσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες. Επειδή τα συναισθήματα είναι έντονα αυτές τις ημέρες και κυριαρχεί το πάθος, πρόσεχε μην πάρεις λάθος αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι για να παραμείνει αναμμένη και ζωντανή η φλόγα του έρωτα στη σχέση σου, χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια. Διαπιστώνεις ότι το ταίρι σου έχει ανάγκη από σημασία και τρυφερότητα. Μην επιτρέψεις σε μια τόσο όμορφη μέρα να επισκιαστεί από τα προβλήματα της καθημερινότητας και της ρουτίνας. Ο ερωτισμός και το πάθος είναι διάχυτα στο δεσμό σου, ενώ αν δε διαθέτεις μια σχέση είναι πολύ πιθανό να προκύψει σήμερα μια εξαιρετική και σπάνια νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να σκεφτείς όλα αυτά που επιθυμείς, αλλά δεν μπορείς να έχεις. Θέλεις να γίνουν αλλαγές εδώ και τώρα, και δεν αντέχεις άλλο την αναμονή. Σε έχει πιάσει μια μανία να τελειοποιήσεις τα πάντα. Οι συγκρούσεις με άτομα κύρους είναι σχεδόν βέβαιες, αν δε ρίξεις τους τόνους. Συναισθηματικά μην μπεις σε διαμάχες με το ταίρι ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ο εκνευρισμός που νιώθεις, είναι προσωρινός.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι σήμερα μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. Αν επιθυμείτε να αλλάξουν τα πράγματα και να καλυτερεύσει η επικοινωνία με το ταίρι σας, τότε δεν έχετε παρά να κινητοποιηθείτε σωστά. Αν η ερωτική μοναξιά σας πιέζει και σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η λύση δεν είναι άλλη από τη δράση. Παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας και διεκδικείτε μια θέση στην καρδιά του ατόμου που σας αρέσει, σας κολακεύει, το έχετε ερωτευθεί ή το αγαπάτε αληθινά εδώ και μεγάλο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θέλεις να βγάλεις από τη ζωή σου ό,τι σε δυσκολεύει και δεν έχεις άλλη υπομονή. Επειδή οι κινήσεις που θα κάνεις θα συνοδεύονται από έντονο συναίσθημα χωρίς λογική και από μανία να ανατραπούν όλα εδώ και τώρα, θα είναι και λανθασμένες. Μην παίζεις με τα νεύρα των ανθρώπων σήμερα και μην προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου με κάθε τρόπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Πλούσια αστρολογικά η μέρα, με πολλές και διαφορετικές συναισθηματικές εναλλαγές. Η  σημερινή αστρολογική όψη φέρνει σίγουρα κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σου ή με το άτομο που ποθείς, καθώς γίνεται δύσκολη η προσέγγισή του. Επίσης, η μέρα φέρνει ένταση στην ερωτική σου ζωή, ενώ χρειάζεται να πάρεις σωστές αποφάσεις για το μέλλον, η σημερινή μέρα δε σε αφήνει να διαπιστώσεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε συμφέρει. Θέλει προσοχή στα λεγόμενά σου, ακόμη και αν δε διαθέτεις μια σχέση αλλά σου αρέσει πολύ ένα πρόσωπο εδώ και καιρό, η λεκτική σου συμπεριφορά θέλει ειδικό χειρισμό, ώστε να μη δώσεις λάθος μηνύματα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας σε κάνουν να αντιμετωπίζεις τα θέματα που προκύπτουν με ψυχραιμία και ωριμότητα. Παίρνεις σωστές αποφάσεις για θέματα δουλειάς και δίνεις άμεσα λύσεις στα προβλήματα. Κερδίζεις το θαυμασμό των συνεργατών σου. Συναισθηματικά, σήμερα διακρίνεσαι από μια χαλαρότητα. Πρόσεξε, γιατί το ταίρι ή το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να το πάρει ως αδιαφορία και απάθεια. Υπάρχει έντονη κοινωνικότητα και ανάγκη για διασκέδαση. Από φίλους που έχεις να δεις καιρό, μαθαίνεις νέα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να προβάλεις τα προτερήματα και τη γοητεία σου, είναι μια τέλεια ευκαιρία αν είσαι μόνος-η να «τρελάνεις» ερωτικά ένα πρόσωπο και να μην μπορεί να σου αντισταθεί με τίποτα. Η γοητεία και η παθιασμένη σου διάθεση είναι στα ύψη, αν διαθέτεις μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια θα δεις σήμερα να αναζωπυρώνεται, να φουντώνει το πάθος σας και να ξεκινάτε μια νέα ερωτική, αλλά και πιο δυναμική σχέση. Είναι η κατάλληλη μέρα επίσης για εκπλήξεις, φαντασία και εξόδους, κάτι διαφορετικό που θα σας κάνει να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Έντονη η σημερινή ημέρα, με πολλά σκαμπανεβάσματα στον επαγγελματικό τομέα, αφού υπάρχει πιθανότητα να προκύπτουν έξτρα δουλείες και να σε βγάζουν τελείως από το πρόγραμμά σου. Σήμερα χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθεις σε ρήξη με συναδέλφους ή φίλους. Μην το βάζεις κάτω, απλά ρίξε τους τόνους, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Δε συνωμοτούν όλοι εναντίον σου ξαφνικά. Συναισθηματικά, έχεις κάποιες αμφιβολίες για το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε υπομονή, ο καιρός θα δείξει ποιος αξίζει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Είναι μια τέλεια μέρα για να εκφράσεις χωρίς εντάσεις και αντιδράσεις τα όσα αισθάνεσαι, και εννοώ τα όποια παράπονα έχεις από τον/τη σύντροφό σου. Είναι ο τρόπος που διατυπώνεις κάτι, και όχι μόνο θα εισακουστούν τα θέλω και οι επιθυμίες σου, αλλά θα υπάρξει και διάθεση αλλαγής. Εσείς, Παρθένοι, που είστε μόνοι αυτό το διάστημα, τείνετε να ρισκάρετε χωρίς φόβο, θέλετε να προσεγγίσετε το άτομο που σας αρέσει και αυτό σας οδηγεί σε θεαματικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Η στασιμότητα σήμερα δεν έχει καμία θέση στη συναισθηματική σας ζωή, καλείστε να τολμήσετε, για να κερδίσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Νιώθεις περισσότερη κτητικότητα και ζήλεια για το ταίρι ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην μπλέκεσαι σε κουβέντες και διαμάχες, που δεν έχουν νόημα. Όποια σχέση αξίζει, θα μείνει. Φίλοι και συγγενείς είναι δίπλα σου και σε βοηθούν σε ό,τι χρειαστείς. Νιώθεις γενικά την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με όποιο τρόπο μπορείς. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε κάτι δημιουργικό ή σε αθλητικές δραστηριότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Είναι μια περίεργη μέρα η σημερινή, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας φέρνουν έναν σημαντικό βαθμό δυσκολίας στη σχέση σου, είναι όψεις που σου δημιουργούν μια εσωτερική ένταση και μια δυσκολία στην επικοινωνία σου. Καλείσαι λοιπόν να τα προσέξεις αυτά και να λάβεις υπόψη σου τη σημερινή μέρα που σου δημιουργεί μια αδεξιότητα στις κινήσεις, είναι σαν να μην προσέχεις τα λόγια σου, σαν να χάνεις την έμφυτη διπλωματική σου στάση. Ίσως η απομόνωση να φαντάζει ως μια τέλεια λύση σήμερα, όμως αν προσέξεις λίγο, δε συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα τα συναισθήματα χτυπάνε κόκκινο. Νιώθεις την ανάγκη να διεκδικήσεις έντονα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Υπάρχει περίπτωση να γίνει και το αντίθετο, ένα άτομο που γνωρίζεις να εκφράσει το ενδιαφέρον του για εσένα. Σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και μην παρασύρεσαι από το πάθος σου, κάνοντας λάθος επιλογές. Το μόνο που δε σου χρειάζεται αυτή την περίοδο, είναι να μπλέξεις σε κάτι επιφανειακό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Είναι μια ρομαντική και ιδιαίτερα ευαίσθητη μέρα η σημερινή, είναι αυξημένες οι πιθανότητες να ακούσεις λόγια και όρκους αιώνιας αγάπης από το άτομο που αγαπάς. Ενδέχεται επίσης να επισημοποιηθεί ο δεσμός σου ή και να πέσει στο τραπέζι πρόταση να γνωρίσεις το οικογενειακό–φιλικό περιβάλλον του συντρόφου σου. Μην τρομάξεις από τις σημερινές εξελίξεις και τα γεγονότα, αρκεί να υπολογίσεις τα αληθινά αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου και τότε θα αισθανθείς τη σιγουριά και τη βεβαιότητα για τις αποφάσεις που θα πάρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή μέρα σου δίνει δύναμη, κύρος και ικανότητα να ανταπεξέλθεις σε όποια δύσκολη κατάσταση στα επαγγελματικά. Η δράση σου είναι έντονη και ξεχωρίζεις με τις πρωτοβουλίες και τις πρωτότυπες ιδέες σου. Κερδίζεις το θαυμασμό των συνεργατών σου και πολλά θα είναι τα άτομα σήμερα που θα τρέξουν σε εσένα για συμβουλές. Στα συναισθηματικά, η κατάσταση είναι σχετικά σταθερή. Αν έχεις σχέση, είναι ευκαιρία να χαλαρώσεις σήμερα με το σύντροφό σου και να διασκεδάσετε παρέα με φίλους. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Είναι μια μέρα με πολύ τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις, η καθημερινότητα σε πιέζει και σε αγχώνει. Το σκηνικό αλλάζει τις βραδινές ώρες, αν κι εσύ το επιθυμείς, έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ηρεμία κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ζητήσεις ευθέως, χωρίς περιστροφές από το ταίρι σου. Σε περίπτωση που δεν έχεις σχέση, μπορείς να χτυπήσεις την πόρτα ενός φιλικού σου ατόμου. Επικοινώνησε με το άτομο που δε σου περνά απαρατήρητο εδώ και μεγάλο διάστημα, μια συζήτηση μπορεί να σε χαλαρώσει, αλλά και να δημιουργήσει ένα τρυφερό και ερωτικό σκηνικό ανάμεσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή μέρα φέρνει απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα ίσως χρειαστεί να παλέψεις για κάτι στα επαγγελματικά σου, που θεωρούσες δεδομένο. Η δύναμη που νιώθεις είναι αστείρευτη και η επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη. Η μέρα ενισχύει τα συναισθήματα στις ερωτικές σχέσεις. Ξέρεις τι θέλεις και προσπαθείς να το αποκτήσεις με κάθε τρόπο. Ίσως οι αντιδράσεις σου όμως να είναι λίγο υπερβολικές και να τρομάξεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μετρίασε το πάθος σου και δε θα χάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά μέρα η σημερινή, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας σου φέρνουν δυσκολίες στην αισθηματική σου ζωή και μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου. Έχεις τη σοβαρότητα ναι μεν να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που θα προκύψουν αλλά οι πλανητικές όψεις σε κάνουν να χάνεις κατά κάποιο τρόπο την υπομονή σου. Είναι κάτι παροδικό σαφέστατα, χρειάζεται από εσένα ηρεμία, ώστε να μην έχεις εύθικτη διάθεση απέναντι στο άτομο που αγαπάς. Αν έχεις να πεις κάτι, καλό είναι να περιμένεις και θα διαπιστώσεις ότι θα ξεθυμάνει, άρα αποδεικνύεται πως δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα έχεις αμφιβολίες για το αν έχεις χειριστεί σωστά ένα σημαντικό θέμα, που σε απασχολούσε τον τελευταίο καιρό. Η μέρα σε ζορίζει και σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να αγωνιστείς, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να δώσεις λύση. Συναισθηματικά, οι επιθυμίες σου για ένα πρόσωπο σε κάνει να το διεκδικείς με πάθος. Πρόσεχε, γιατί το αντικείμενο του πόθου σου μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Πολλά υποσχόμενη η σημερινή μέρα για την ερωτική σου ζωή, ένας καυτός και αναγεννητικός έρωτας έρχεται στο προσκήνιο και σε κάνει να ερωτεύεσαι δυνατά. Πρόκειται για μια νέα γνωριμία που έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Ένας ανατρεπτικός έρωτας, σε μέρος και ώρα που δε θα περιμένεις. Μην τρομοκρατηθείς αν το άτομο αυτό από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σού κάνει λόγο για σχέση σοβαρή, το να βρεις το άλλο σου μισό δεν απαιτεί χρόνια για να συμβεί, αρκεί ένα δευτερόλεπτο να πέσεις πάνω στον άνθρωπο που θα μείνει για μια ζωή στο πλάι σου.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η συμπεριφορά σου μπορεί να χαρακτηριστεί αλαζονική, αν δεν προσέξεις. Φίλοι και συνεργάτες ίσως έχουν διαφορετική άποψη για τον τρόπο που χειρίζεσαι ένα θέμα. Μην μπεις σε διαμάχες μαζί τους, γιατί η ισορροπία των σχέσεων μπορεί να ανατραπεί. Η σημερινή μέρα σε γεμίζει έντονα συναισθήματα και στις ερωτικές σχέσεις. Τώρα νιώθεις πως ήρθε ο καιρός να κάνεις πραγματικότητα ό,τι έχεις ονειρευτεί στον έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Σήμερα θα έχεις έντονη την αίσθηση του ανικανοποίητου, ένα ερωτικό σου απωθημένο τριγυρίζει στο μυαλό σου και σε ενεργοποιεί να πάρεις αποφάσεις για ένα άτομο από το παρελθόν σου. Χρειάζεται προσοχή στο τι απόφαση θα πάρεις για εκείνο, αν δηλαδή θα επιστρέψεις στα παλιά ή θα το βγάλεις εντελώς από το μυαλό σου. Βάζεις σε μια ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά, κυρίως αναλογίζεσαι τι έφταιξε και χωρίσατε, γιατί δεν είστε μαζί τώρα, και προσπαθείς να βγάλεις συμπέρασμα. Η απόφαση σίγουρα είναι δική σου, εγώ το μόνο που έχω να σε συμβουλέψω είναι να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.