Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (11/08)

204

Σήμερα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Αφροδίτη περνά στο Λέοντα και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει την ανάγκη να αφήσεις στην άκρη ζητήματα τα οποία σου ρίχνουν τη διάθεση και να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα τα οποία σε διασκεδάζουν και σε κάνουν να περνάς καλά. Αυτή η Αφροδίτη λατρεύει τη διασκέδαση, τις εξόδους με φίλους και τις εκπλήξεις, καταδεικνύοντας πως το επόμενο διάστημα θα είναι  ξεχωριστό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Τόλμησε να κάνεις το βήμα που σκάφτεσαι τόσο καιρό στον έρωτα και δε θα χάσεις. Πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, άνοιξε την καρδιά σου, έκφρασε χωρίς φόβο αυτά που νιώθεις. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε αθλητικές δραστηριότητες ή για να ολοκληρώσεις πράγματα που είχες αφήσει στη μέση. Επαγγελματικά χρειάζεται προσοχή, γιατί από τη βιασύνη σου να τα προλάβεις όλα, μπορεί να κάνεις σοβαρά λάθη. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή και στον τρόπο που οδηγείς και μην τρέχεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Σήμερα μπορείς και πρέπει να εξομολογηθείς στο ταίρι σου τι αισθάνεσαι για εκείνο. Δεν εννοείται τίποτε, οπότε καλείσαι να μιλήσεις, να εκφράσεις ή και να αποδείξεις με πράξεις την αγάπη σου. Σε περίπτωση που δεν έχεις σχέση, η σημερινή μέρα είναι ιδανική να εκφράσεις το θαυμασμό σου και την έλξη που σου ασκεί ένα άτομο. Χρειάζεται να ρισκάρεις σήμερα στον έρωτα, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι άκρως θεαματικά. Μην αισθανθείς ενοχικά αν σου αρέσει πολύ ένα άτομο, δείξε με διακριτικό τρόπο τι ζητάς από εκείνο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε γεμίζει με θάρρος και δύναμη να κάνεις πράγματα, που μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο σαν σκέψεις. Σήμερα τολμάς να μιλήσεις σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο για κάτι που σε έχει ενοχλήσει στο παρελθόν. Ακόμα, μπορείς να συζητήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή τον ερωτικό σου σύντροφο για τη σχέση σας και να αποκαλύψεις τα σχέδια σου για το μέλλον. Επαγγελματικά είναι πολύ καλά τα πράγματα σήμερα, αφού έχεις τη διάθεση να δημιουργήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για ανανέωση και αλλαγή, χρειάζεται μια τονωτική ένεση στη σχέση σας. Μπορεί να είναι καθημερινή και να έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα, όμως μια απλή και ρομαντική βόλτα μπορεί να γίνει αφορμή να μιλήσετε σε τρυφερό επίπεδο και να έρθετε ο ένας κοντά στον άλλον. Επίσης, είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εσένα, Ταύρε μου, που δεν έχεις μια σχέση, μέσα από την κοινωνικοποίηση και τη φιλική σου διάθεση μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική αρχή, πολλά υποσχόμενη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα μια πρόταση που θα δεχτείς από ένα άτομο, θα σε ξαφνιάσει και θα σε κάνει να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει από εσένα. Στα ερωτικά ευνοούνται τα καινούργια ξεκινήματα και οι νέες γνωριμίες. Μη διστάσεις να πεις “ναι” σε προτάσεις που θα δεχτείς απόψε για έξω. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Πολλά τηλεφωνήματα, νέα από άτομα που έχεις να ακούσεις καιρό πλαισιώνουν τη μέρα σου. Επαγγελματικά, ίσως έχουν κολλήσει τα πράγματα. Είναι που δεν έχεις δώσει τη σημασία που χρειάζεται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Η αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει και κάτι τρέχει πίσω από την πλάτη σας, είναι ισχυρή σήμερα. Αμφιβολίες θα έχετε, φίλοι Δίδυμοι, ίσως να νοιώσετε ότι κάτι σας κρύβει το ταίρι σας, θα προσπαθήσετε σίγουρα να διαλευκάνετε την υπόθεση, ωστόσο δε θα βρείτε κάτι. Το ένστικτό σας εδώ θα αποδειχθεί λανθασμένο, οι αμφιβολίες για τον/τη σύντροφό σας έχουν προκύψει από την απομόνωση και την έλλειψη επικοινωνίας, που επιτρέψατε και οι δυο σας. Μια ξεκάθαρη κουβέντα, σε ήρεμο πάντα ύφος, μπορεί να αλλάξει το σκηνικό και να κάνει ακόμη πιο δυνατή τη σχέση σας, χωρίς εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα νιώθεις το πάθος να σε κατακλύζει. Θέλεις να γίνουν όλα αμέσως εδώ και τώρα, η υπομονή σου έχει αρχίσει να εξαντλείται. Μην βιάζεσαι και μην κάνεις πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις, ειδικά στο επαγγελματικό κομμάτι. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν, σκέψου και μετά μίλα. Συναισθηματικά υπάρχουν θετικές εξελίξεις, αφού βλέπεις ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή τον ερωτικό σου σύντροφο. Ούτως ή άλλως, με τον ερωτισμό που αποπνέεις, ποιος μπορεί να σου αντισταθεί και να σου πει όχι σε ό,τι ζητήσεις;

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Αγαπημένοι, αλλά και ελεύθεροι ερωτικά Καρκίνοι, η σημερινή μέρα είναι μια ιδανική ευκαιρία για συναντήσεις και φλερτ, ακόμη και μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξετε την τύχη σας και τουλάχιστον να κάνετε την καρδιά σας να σκιρτήσει δυνατά. Ο δεσμός σας ταλανίζεται από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα; Νοιώθετε ότι τίποτε δε σας συγκινεί ή δε σας εξάπτει πλέον τη φαντασία; Τότε αδράξτε την σημερινή ευκαιρία για να ανανεώσετε την ερωτική και σεξουαλική σας ζωή, τα γεγονότα και οι πλανήτες συμβάλλουν στην ανανέωση αυτή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Νέα ξεκινήματα, συναντήσεις συζητήσεις και πολύ φλερτ. Η ευχάριστη διάθεσή σου μαγεύει τους γύρω σου και κερδίζεις τον θαυμασμό του αντίθετου φύλου. Αν είσαι σε σχέση, μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει από το σύντροφό σου. Επαγγελματικά, μια νέα σου ιδέα ή μια νέα συνεργασία που θα κλείσεις, θα σου δώσουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο γραφείο. Σήμερα έχεις την τόλμη και το θάρρος να διεκδικήσεις πράγματα που σκέφτεσαι καιρό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Σήμερα, φίλοι μου Λέοντες, καλείστε να φιλτράρετε τα άτομα που σας συμβουλεύουν στον ερωτικό σας δεσμό, ως προς το ποιοι έχουν δίκιο και ποιοι όχι. Τρίτα άτομα έχουν μπει με σχόλια και συμβουλές, και υπάρχει κίνδυνος να βλάψουν ό,τι όμορφο έχετε δημιουργήσει και χτίσει τόσο καιρό. Κλείστε τα αυτιά σας σε ό,τι και αν ακούσετε, γιατί τείνετε να επηρεάζεστε και να βγάζετε λάθος συμπεράσματα για το ταίρι σας. Απομονωθείτε με το δεσμό σας, ώστε κανείς και τίποτε να μην μπορεί να βλάψει την αγάπη και τα αισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δρας περισσότερο με το συναίσθημα παρά με τη λογική, το οποίο είναι περίεργο για εσένα. Νιώθεις την ανάγκη να υποστηρίξεις τους άλλους να μπεις μπροστά στο άδικο και να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, ώστε να κερδίσει το καλό. Άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ίσως χρειαστούν τη βοήθειά σου. Συναισθηματικά τολμηρή διάθεση σε διακρίνει σήμερα και εκεί, αφού διεκδικείς, τρέχεις, κάνεις ό,τι νιώσεις πως χρειάζεται ο σύντροφος ή το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Η σημερινή μέρα τείνει να είναι ευνοϊκή για εξομολογήσεις και κυρίως χωρίς ενοχές. Αφεθείτε και παρασυρθείτε από τα αισθήματά σας, φίλοι μου Παρθένοι, χωρίς δισταγμό εκφράσετε την αγάπη ή και ακόμη τη συμπάθειά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην αφήσετε να πάει χαμένη μια τέτοια μέρα, που σας ευνοεί αστρολογικά και δημιουργεί κλίμα αμοιβαιότητας. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να ανάψετε το πράσινο φως, προκειμένου να πάρει θάρρος το άτομο που σας ενδιαφέρει και να σας προσεγγίσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ο ενθουσιασμός σου για μια νέα ιδέα είναι μεγάλος και δεν κρύβεται. Κάνεις πρόγραμμα και οργανώνεις τις δουλειές σου. Είσαι αφοσιωμένος στο στόχο σου. Πρόσεχε τις υπερβολές στα επαγγελματικά γιατί οι δυνάμεις σου δεν είναι ανεξάντλητες. Μη φορτώνεις κι άλλο το πρόγραμμά σου και μη λες “ναι” σε όλους. Δυστυχώς δεν μπορείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους. Στα συναισθηματικά σου περνάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία ή μια πρόταση που μπορεί να έχεις σήμερα θα σε ενθουσιάσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα μπορείτε να επισφραγίσετε την αγάπη και τα όσα νιώθετε με μια ξαφνική και αναπάντεχη έκπληξη. Ένα πολύ όμορφο γεγονός από τον άνθρωπο σας, γίνεται τρανή απόδειξη αγάπης. Αν κατά το παρελθόν είχατε προβλήματα επικοινωνίας και είχαν δημιουργηθεί σύννεφα πάνω από τη σχέση σας, σήμερα όλα αυτά διαλύονται και νιώθετε απέραντη έλξη για το ταίρι σας. Επίσης, είναι μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη μέρα, αν είστε μόνοι, για να δημιουργηθεί ένα πρώτο σκίρτημα με άτομο που ήδη γνωρίζετε. Δώστε το ελεύθερο για μια περαιτέρω προσέγγιση, διότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για δημιουργία δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή μέρα σε γεμίζει δυναμισμό και πείσμα. Προσπαθείς με όλη σου τη δύναμη και είσαι προσηλωμένος απόλυτα στο στόχο σου. Ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα ίσως παρουσιαστούν σήμερα, που θα σε βάλουν σε δίλημμα. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις και αποφάσισε γρήγορα. Ούτως ή άλλως, το ένστικτό σου δε σε διέψευσε ποτέ. Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα δίνεις σε θέμα σπιτιού. Μια μετακόμιση ή κάποια αλλαγή που θέλεις να κάνεις μπαίνουν σήμερα μπρος. Φίλοι είναι κοντά σου και αναζητούν τη συντροφιά σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Οι ευκαιρίες για να αποχωριστείτε για πάντα τη μοναξιά σας σήμερα είναι πολλές, πρόκειται για μια ιδιαίτερα ερωτική και ξεχωριστή μέρα, που σίγουρα πρέπει να εκμεταλλευθείτε. Η γοητεία και ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη και εύκολα διακρίνονται από τους άλλους, σε σημείο να σας προσεγγίσει ένα άτομο χωρίς φόβο και πάθος, διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά και στη ζωή σας. Φυσικά και ως γνήσιοι Σκορπιοί θα φιλτράρετε εξονυχιστικά και διεξοδικά το άτομο που επιθυμεί σχέση μαζί σας και θα περάσετε τις προθέσεις του από… ψιλό κόσκινο. Και πολύ καλά θα κάνετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Εκμεταλλεύσου την επιρροή της ημέρας και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αποκάλυψε τα συναισθήματά σου και δε θα χάσεις. Αν είσαι σε σχέση συζήτησε με το σύντροφό σου αυτά που έχεις στο μυαλό σου για τη σχέση σας. Ακόμα σήμερα ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Επαγγελματικά πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις άμεσα, ώστε να προχωρήσουν τα πράγματα. Θα σε συμβούλευα να μην επηρεαστείς από τον ενθουσιασμό που νιώθεις και να μη ρισκάρεις κάτι βέβαιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Ένα πισωγύρισμα στο παρελθόν σίγουρα δε θα βοηθούσε καθόλου σήμερα, σου αξίζει το μέλλον και καλείσαι να προχωρήσεις προς αυτό. Όσο και αν στο μυαλό σου στριφογυρίζει μια επανασύνδεση, θα πρέπει να εξετάσεις πρώτα από όλα γιατί το κάνεις αυτό. Αν η κίνησή σου αυτή πηγάζει από το ότι δεν έχεις κάτι άλλο καλύτερο να κάνεις, σίγουρα δεν μπορεί να έχει θετική εξέλιξη. Αν το μυαλό και η καρδιά είναι ταγμένα στο άτομο αυτό και δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς να είστε μαζί στο μέλλον, τότε καλείσαι να οργανωθείς και να επιστρέψεις με συναισθηματικό τρόπο, και όχι αιφνιδιαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις και δουλειές που προκύπτουν και σε βγάζουν τελείως εκτός προγράμματος. Ένα είναι σίγουρο ότι στο τέλος της ημέρας θα τα έχεις καταφέρει. Φρόντισε όσο μπορείς την υγεία σου και μην ξεχνάς ότι χρειάζεσαι και εσύ ξεκούραση. Συναισθηματικά, νέα ξεκινήματα ευνοούνται καθώς προκύπτουν και νέες γνωριμίες που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν είσαι δεσμευμένος, κλέψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις σου για να περάσεις με το σύντροφό σου που έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Μη διστάσεις να του εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Σήμερα θα διαπιστώσεις πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα, αν έλεγες τι αισθάνεσαι και νοιώθεις κάθε φορά που σε ενοχλούσε κάτι στο ταίρι σου. Έχουν συσσωρευτεί πολλά μέσα σου και το ξέσπασμα είναι αναπόφευκτο. Η καλύτερη λύση τη σημερινή μέρα είναι η απομόνωση, διότι μπορεί να πεις πολλά που αφορούν το παρελθόν, αλλά μην ξεχνάς, αγαπημένε Αιγόκερε, ότι ο χρόνος πίσω δε γυρνά. Αν κάποιο παράπονό σου αφορά το σήμερα, φυσικά και μπορείς να το εκφράσεις, προκειμένου να επιλυθεί. Αλλά μην κάνεις για κανένα λόγο αναδρομή στο παρελθόν, διότι δε θα σε ωφελήσει πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη, σε ευνοεί και σου δίνει τόλμη, θάρρος και δυναμισμό. Σήμερα μπορείς να κάνεις πράξη τα σχέδιά σου ή να προχωρήσεις σε μια πώληση, που σκέφτεσαι καιρό. Είσαι έτοιμος να δεχτείς ότι νέο θα έρθει στο δρόμο σου, από μια νέα επαγγελματική πρόταση μέχρι κάποιο ερωτικό σύντροφο. Το σεξαπίλ σου είναι έντονο και γοητεύει το αντίθετο φύλο. Κάνε την κίνηση που σκέφτεσαι και θα δεις πολύ θετικά αποτελέσματα. Φίλοι και συγγενικά πρόσωπα είναι δίπλα σου και μοιράζεσαι μαζί τους όμορφες στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αν σου έχουν λείψει απλά και ουσιαστικά πράγματα στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα μπορείς να τα αποκτήσεις. Είναι μια ημέρα που έχει αξία ανεκτίμητη για εσένα, μπορείς να αλλάξεις ρότα στην ερωτική σου ζωή και μάλιστα αυτό να έχει μεγάλη διάρκεια. Πράγματα απλά, μα τόσο σπάνια, έρχονται ως μια μέγιστη ευκαιρία να τα ζήσεις και να τα κάνεις δικά σου. Το να βρεις έναν άνθρωπο που να σε νοιάζεται αληθινά και να μη χάνει την ουσία της ανιδιοτελούς αγάπης, σίγουρα είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας. Μια γνωριμία μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, αρκεί να το επιθυμήσεις και να το επιδιώξεις με κάθε τρόπο.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις πραγματικότητα τα επαγγελματικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να προωθήσεις μια νέα ιδέα, και οι συνεργάτες βρίσκονται στο πλευρό σου. Μια νέα αγορά ή μια αλλαγή στο χώρο του σπιτιού θα σε γεμίσουν χαρά. Στα συναισθηματικά ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι νέες γνωριμίες. Αν έχεις ήδη κάποια ιστορία που δεν έδειχνε να εξελίσσεται, σήμερα θα έχεις σίγουρα νέα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Τα συναισθήματα σήμερα είναι πιο έντονα από ποτέ, είναι μια ημέρα που μπορείς όχι απλά να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αλλά να αισθανθείς αυτή τη δυνατή ένωση. Έχεις ρομαντισμό, αλλά και μια ακατανίκητη έλξη να αποκαλύψεις τα πάντα για εσένα. Θες να πεις όσα νοιώθεις στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και στην περίπτωση που δεν έχεις μια μακροχρόνια σχέση, αυτό θα καθορίσει σίγουρα το κοινό σας μέλλον. Για εσένα, Ιχθύ μου, που δεν έχεις σχέση, τη σημερινή μέρα ένα φιλικό σου άτομο ενδέχεται να σου εξομολογηθεί το ενδιαφέρον του, σκέψου πολύ καλά πριν αντιδράσεις και αν θα αποδεχθείς το ερωτικό του κάλεσμα ή όχι.