Σκιάθος: Αεροπλάνο πέρασε… ξυστά πάνω από τον κόσμο – video από την τρομακτική προσγείωση

276

Ένα νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας με τρομακτική προσγείωση ενός αεροσκάφους στην Σκιάθο. Το αεροδρόμιο “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης” έχει γίνει ευρέως γνωστό καθώς τα αεροπλάνα περνούν σε απόσταση αναπνοής από κόσμο προκειμένου να προσγειωθούν στον αεροδιάδρομο, που βρίσκεται δίπλα σε παραλία. 

Στο σημείο υπάρχουν σημάνσεις που προειδοποιούν τους πολίτες να μην βρίσκονται κοντά στο σημείο γιατί υπάρχει κίνδυνος. Αυτό όμως δεν αποτρέπει πολλούς να συγκεντρώνονται στην παραλία για να δουν ένα αεροσκάφος να προσγειώνεται δίπλα τους.

Σε νέο βίντεο που δημοσιεύεται, διακρίνεται ένα αεροσκάφος Airbus A321neo της εταιρείας “Wizz Air” να επιχειρεί προσγείωση, την ώρα που στην παραλία και στον δρόμο είναι συγκεντρωμένοι πολίτες, αρκετοί από τους οποίους μαγνητοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα την σκηνή. Κάποιοι μάλιστα σκύβουν, φοβούμενοι μήπως τους χτυπήσει το αεροπλάνο.

Στα τέλη Ιουλίου μία τουρίστρια που προσπάθησε να δει από κοντά την απογείωση αεροσκάφους στην Σκιάθο, έπεσε στη θάλασσα από το ωστικό κύμα που δημιούργησαν οι τουρμπίνες. Ευτυχώς, η γυναίκα δεν είχε τραυματιστεί.