Κάλλιο αργά παρά ποτέ … Δήμαρχε

92

Φάκελο στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών Κατερίνης με υπόμνημα της υπόθεσης, που αφορά στη λειτουργία του καμινιού στον Πλαταμώνα-Νέου Παντελεήμονα, κατέθεσε σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέα του Δήμου Ελένη Τσιφοδήμου, κατέθεσαν σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης αναφορά με όλο τον φάκελο σχετικά με τη λειτουργία του καμινιού στον Πλαταμώνα-Νέο Παντελεήμονα.

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ζητά την αναστολή λειτουργίας της εν λόγω δραστηριότητας. Σημειώνεται ότι η όχληση είναι μεγάλη και ο καπνός και η προκληθείσα δυσοσμία έχουν δημιουργήσει πλήθος προβλημάτων στους κατοίκους, στους επισκέπτες της περιοχής και τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Ο φάκελος κοινοποιήθηκε παράλληλα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ζητώντας από την Πολιτεία να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, για τον επαναπροσδιορισμό των παραμέτρων αδειοδότησης αντίστοιχων επαγγελματικών δραστηριοτήτων.