Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: : ” Καλή επιτυχία στους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας”

193

Η κυρία Μάνη κατά την επίσκεψή της στις Διευθύνσεις, συνεχάρη τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κυρία Νόπη Τριανταφυλλίδου και κύριο Γεώργιο Μακρή αντίστοιχα και ευχήθηκε μια γόνιμη και δημιουργική θητεία. Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι η συνεργασία τους θα είναι στενή και αγαστή προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας, κυρίως δε των μαθητριών και των μαθητών της Πιερίας.

Με τη σειρά τους, οι νέοι Διευθυντές ευχαρίστησαν για τις ευχές και εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία θα είναι εποικοδομητική με συλλογικό πνεύμα και γόνιμες συναντήσεις.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, η Βουλευτής με τη θεσμική της ιδιότητα ως Πρόεδρος της Επιτροπής της Βιβλιοθήκης της Βουλής, ενημέρωσε την κ. Τριανταφυλλίδου και τον κ. Μακρή για τα προγράμματα της Βιβλιοθήκης και πρότεινε τη συνέχιση της συνεργασίας με συγκεκριμένες δράσεις. Τόνισε επίσης, όλες τις πρωτοβουλίες εξωστρέφειας που έχει πάρει κατά το προηγούμενο διάστημα, ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα όλης της χώρας, μεταξύ και αυτή της Πιερίας, να καταστούν κοινωνοί των θησαυρών γνώσης της Βιβλιοθήκης. Μια από τις δράσεις αφορά και τις δωρεές βιβλίων προς τις σχολικές μονάδες της χώρας.

Η Βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύψουν, είτε σε εξοπλισμό, είτε σε ανθρώπινο δυναμικό.

” Μέλημά μας, υποχρέωσή μας, να ενώσουμε δυνάμεις, για το καλό των παιδιών μας.