51ο Φεστιβάλ Ολύμπου : Πλημμύρισε το θέατρο Δίου από παιδιά, μικρά και μεγάλα !!!

«Ο Περσέας και η Ανδρομέδα» μας ταξίδεψαν στην ελληνική μυθολογία και μας χάρισαν την πιο παραμυθένια ιστορία!

136

Μια από τις ωραιότερες ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας, «Περσέας και Ανδρομέδα» που στα χέρια της Κάρμεν Ρουγγέρη μετατράπηκε σε μια υπέροχη περιπέτεια, απόλαυσαν το βράδι της περασμένης Κυριακής 7 Αυγούστου 2022, οι μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι μας, που γέμισαν το αρχαίο θέατρο Δίου.

Η παιδική σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους με την πιο παραμυθένια ιστορία της μυθολογίας μας, σε μια παράσταση φτιαγμένη με πολλή αγάπη, πανέμορφα σκηνικά, παραδοσιακή μουσική και τραγούδια,  προσεγμένη στη λεπτομέρεια, και με σεβασμό για τα παιδιά.

Ένα παραμύθι που ξεκινάει με ένα θεϊκό μωρό, που μεγαλώνοντας θα γίνει ένας από τους πιο ξακουστούς ήρωες της ανθρωπότητας, τον Περσέα. Στην παράσταση παρακολουθήσαμε τις περιπέτειες του Περσέα, σε ένα δρόμο δύσκολο γεμάτο περιπέτειες και  εκπλήξεις.

Ο κόσμος παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καταχειροκρότησε τους συντελεστές μιας διαφορετικής παράστασης, αφιερωμένης στα παιδιά, που  χάρισε στιγμές με εξαιρετικές ερμηνείες , υπέροχες χορογραφίες και τραγούδια.

Το Φεστιβάλ Ολύμπου δικαιολογημένα έκανε ετήσιο θεσμό τη συνάντηση της Κάρμεν Ρουγγέρη με τους πολυπληθείς μικρούς και μεγάλους φίλους της.