Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (8/08)

194

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης το ζώδιο του Αιγόκερω.

Η Σελήνη θα περάσει στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερω και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για τη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων. Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού όμως φαίνεται πως μία συνάντηση για δουλειά ή μία συζήτηση για επαγγελματικά, μπορεί να πάει ανέλπιστα καλά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Έντονος θα είναι ο αυθορμητισμό σας, επαναστατικές οι διαθέσεις σας, πρωτοποριακά τα σχέδια σας. Στα επαγγελματικά σας στρώνει ο δρόμος, τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, φεύγουν τα εμπόδια περνάτε σε περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Στα ερωτικά σας ελκυστικό πρόσωπο θα σας ερωτευτεί, με αυτό το άτομο θα νιώσετε έντονο ερωτισμό ίσως και ανεξέλεγκτο πάθος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα είστε δραστήριοι και ενεργητικοί, σήμερα θα θελήσετε να βγείτε πέρα των συνηθισμένων, έντονη θα είναι η διάθεση σας για πρωτοποριακές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε και να διεκδικήσετε, ευνοούνται οι δυναμικές αποφάσεις και τα τολμηρά βήματα. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, να είστε σίγουροι πως στις προτάσεις σας, θα λάβετε θερμές και άμεσες απαντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Όρεξη για δράση θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, ωστόσο προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό συμβάν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, είναι πολύ πιθανό να εισχωρήσει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Ενθουσιασμός και έντονος ερωτισμός θα σας διακατέχει, καταφθάνει συμβάν-έκπληξη που θα αλλάξει τα δεδομένα σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι καλοδεχτείτε το ελκυστικό πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει. Σε απρόοπτη στιγμή θα κάνει την εμφάνιση του, το γοητευτικό του στυλ θα αιχμαλωτίσει το βλέμμα σας. Στο χέρι σας θα είναι το ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής, σας συμβουλεύω να μην κάνετε πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η όψη της ημέρας θα φέρει συνομιλίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, τώρα θα θελήσετε να βγείτε από την αδράνεια, θα περάσετε σε διεκδικήσεις. Μην δειλιάσετε να κινηθείτε προς νέα κατεύθυνση στην επαγγελματική σας ζωή, έρχεται πρόταση που θα καθορίσει την πορεία της καριέρας σας. Πάρτε την απόφαση να δράσετε δυναμικά, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές. Στον ερωτικό σας τομέα ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει δυνατότητα νέας ερωτικής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ερωτικές δραστηριότητες, σήμερα θα φλερτάρετε και θα προσεγγίσετε. Η όψη της ημέρας θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μην αρκεστείτε στα ερωτικά δεδομένα που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην καθημερινότητα σας, αλλά να κυνηγήσετε το κάτι επιπλέον ή διαφορετικό. Τολμηρή και εκδηλωτική θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά, καινούργιο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Για εσάς που αναζητάτε εργασία θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία. Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού. Έρχονται ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις με ενδεχόμενο σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ερωτικές διεκδικήσεις, θα υπάρξουν τυχερές συμπτώσεις. Σας συμβουλεύω να κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς, τα εμπόδια αποσύρονται, θα έχετε το ελεύθερο να δράσετε όπως ακριβώς είχατε σχεδιάσει. Κάποιες συγκεκριμένες ερωτικές σας προσδοκίες θα εκπληρωθούν πλήρως, καταφθάνει επανασύνδεση σε περίπτωση χωρισμού. Για όσους από εσάς σκέπτεστε να προβείτε σε προτάσεις, προχωρήσετε άφοβα η στιγμή θα είναι απολύτως ευνοϊκή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Βγαίνουν στην επιφάνεια οι ηγετικές σας ικανότητες. Ρίσκο, αυτοπεποίθηση και πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, δεν θα υπάρξει αποτυχημένη κατάληξη. Ευχάριστη ερωτική συνάντηση δεν αποκλείεται να ανατρέψει όλη την ερωτική σας ζωής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα φέρει στην ερωτική σας ζωή νέες καταστάσεις ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες. Ανανέωση, αισιοδοξία και χαρά έρχεται κατά πάνω σας, αιτία θα είναι ένα συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο. Σήμερα θα τραβήξει την προσοχή σας άτομο ελκυστικό, δυναμικής προσωπικότητας και εντυπωσιακής εμφάνισης, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε αποφασιστικά χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις. Καταφθάνει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας που θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας, αρπάξετε την ευκαιρία θα σας βγει σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα θελήσετε να διεκδικήσετε την κορυφή, να κυνηγήσετε με στόχο την απόλυτη επιτυχία. Επαγγελματική ωριμότητα θα δείξετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές, συναισθηματική ικανοποίηση θα νιώσετε από κριτική που θα σας ασκηθεί. Θα υπάρξει απρόοπτη ερωτική πρόκληση, ωστόσο προσπαθήστε να διατηρήσετε σταθερότητα στον ερωτικό σας τομέα, αποφύγετε τις επιπόλαιες επιλογές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, τόλμη και απελευθερωμένος ερωτισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Οι διαθέσεις σας θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε πρόσωπο που από καιρό έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο. Αν κινηθείτε αποφασιστικά θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, σήμερα θα καταφέρετε να κλείσετε ραντεβού που θα αποτελέσει αφετηρία σχέσης. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσετε ολοκληρωτικά πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα τηρήσετε σε κάποια δύσκολα ζητήματα επαγγελματικά ή συναισθηματικά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και πολλά υποσχόμενες. Δυνατή ερωτική έκπληξη θα σας φέρει μια τυχαία συνάντηση, αν αποφασίσετε να βάλετε σε λειτουργία την ελκυστικότητα σας, τότε δεν αποκλείεται να σημειωθεί έναρξη δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις αναστολές, θα φανείτε δεχτικοί στις νέες ερωτικές προκλήσεις. Θα σας ενθουσιάσει το πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, θα έχει επάνω του στοιχεία ικανά να εξιτάρουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον, είναι πολύ πιθανό να κλέψει την καρδιά σας. Δεν αποκλείεται να πέσει δυνατός έρωτας επάνω σας και επειδή θα προκύψει από τυχαίο συμβάν, γι αυτό σήμερα μην απορρίψετε καμία πρόταση για έξοδο ή φιλική συνεύρεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως μαχητικοί, η στρατηγική που θα εφαρμόσετε θα σας τοποθετήσει στη θέση του νικητή. Δυναμική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα εργασιακών διεκδικήσεων, δεν αποκλείεται να τεθεί ζήτημα προαγωγής ή χρηματικής αύξησης. Μια νέα ερωτική γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, αυτή η ευκαιρία θα είναι η κατάλληλη για όσους από εσάς θέλετε να αλλάξετε ερωτικό ταίρι ή είστε μόνοι και σας κούρασε το αβέβαιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν τη δυναμικότητα σας, στη στάση σας θα υπάρξει ορμητικότητα και έντονος ερωτισμός. Σας δίνω τη συμβουλή να αναλάβετε πρωτοβουλίες, τολμήστε να προτείνετε ραντεβού στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η απαντήσει θα είναι θετική. Μια τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, η γοητεία σας και η άνεση στο τρόπο έκφρασης σας θα φέρουν ευχάριστο θερμό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή όψη θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, αυτή τη φορά θα ανεβάσετε ψηλά τον πήχη των διεκδικήσεων σας, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για νέο ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις ωστόσο μην δεχτείτε να αναλάβετε το οτιδήποτε αν πρώτα δεν ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Έρχονται ερωτικές επιτυχίες, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ξαφνικής δέσμευσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, από ενθουσιασμό και ζωτικότητα θα χαρακτηρίζεστε, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις ερωτικές σας επαφές. Θα βρείτε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις στάσιμες, θετικοί θα είστε στο να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τώρα θα έχετε την ανάγκη να κάνετε μια ολοκαίνουργια ερωτική αρχή. Σε απρόοπτη στιγμή θα γνωριστείτε με πρόσωπο που από την πρώτη σας επαφή θα νιώσετε έντονη έλξη, καταφθάνει νέος έρωτας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή όψη θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, μελετήστε καλά τα ενδεχόμενα σε τυχόν οικονομικά άλματα. Μάχιμη δυναμικότητα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος των επαγγελματικών εξελίξεων που θα προκύψουν. Καινούργια πρόταση θα σας ανοίξει δυνατότητα επαγγελματικής βελτίωσης. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας, εσείς που είστε σε σχέση προσοχή να μην απογοητεύσετε ή πληγώσετε το ερωτικό ταίρι που έχετε δίπλα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση ερωτικών στόχων θα σας φέρει η σημερινή όψη. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση κάντε το μεγάλο βήμα, η άμεση προσέγγιση σας θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Επιτυχία θα έχει το ραντεβού σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα υπάρξουν εξομολογήσεις, βγαίνουν στην επιφάνεια αισθήματα έλξης και πάθους. Για εσάς στους ερωτικά μόνους, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας, αρπάξτε την ευκαιρία θα είναι ιδανική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές ωστόσο για να μην υπάρξουν απότομες απογοητεύσεις καλό θα είναι τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε συνετά πλαίσια, βαδίστε πατώντας γερά στο έδαφος. Ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, σε συνδυασμό με την έντονη κοινωνικότητα που θα σας διακατέχει, θα καταφέρετε να προσελκύσετε κοντά σας καινούργια πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία για νέες ερωτικές αναζητήσεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεφύγετε από το αποτυχημένο παρελθόν σας. Μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει άνοιγμα να ωθήσετε την ερωτική σας ζωή προς μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Για όσους από εσάς νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε ερωτικό ταίρι τώρα θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο. Προμηνύεται καινούργιο και επιτυχημένο ερωτικό ξεκίνημα!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας φέρει η σημερινή όψη. Φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως μια προαγωγή, ίσως ένα καινούργιο επιχειρηματικό άνοιγμα. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και πέσετε σε υπερβολές. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά δεχτείτε το ραντεβού που θα σας ζητηθεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αεράτο και ερωτεύσιμο θα είναι το στυλ σας. Θα διεκδικήσετε με σθένος παραγκωνίζοντας επιφυλάξεις και αναστολές. Σήμερα δεν αποκλείεται να εντυπωσιάσετε ερωτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η γοητευτική σας εμφάνιση θα κερδίσει τα κατάλληλα βλέμματα. Όσοι απ’ εσάς επιθυμείτε να εισχωρήσετε καινούργιο άτομο στη ερωτική σας ζωή τώρα θα εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία, τα συμβάντα θα δουλέψουν υπέρ σας, στο χέρι σας θα είναι οι εξελίξεις.