Αθήνα: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στην Αγία Παρασκευή

185

Σοκάρει με τις περιγραφές του 17χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Άγια Παρασκευή για λίγα χρήματα καθώς και ο πατέρας του, που είδε τον γιο του σε τραγική κατάσταση.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο μαθητής: «Ήμουν με δύο φίλους μου και πηγαίναμε στην πλατεία, σταμάτησε μπροστά μας ένα αμάξι, οι φίλοι μου πρόλαβαν να φύγουνε, αυτοί πιάσανε  εμένα και άρχισαν να με βαράνε».

Ο πατέρας του ανήλικου περιέγραψε με τη σειρά του όσα έζησε όταν τον ενημέρωσαν ότι ο γιος του χρειάζεται βοήθεια:

«Πρησμένο το πρόσωπό του και έφτυνε αίμα. Κανένας να μη το ζήσει. Αναρρώνουμε σιγά σιγά. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε τα δόντια του» τόνισε.

«Είχαν ένα σφυρί λαστιχένιο και ένα κλομπ. Όλα τα χτυπήματα ήταν από το θώρακα και πάνωΕίχε λιποθυμήσει, του μίλαγαν και δεν θυμότανε» σημείωσε ο ίδιος.

Όταν οι δράστες κατάλαβαν ότι περαστικοί έχουν καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας τους με σκοπό να τις δώσουν στην αστυνομία, τότε εκείνοι τις ξήλωσαν και τράπηκαν σε φυγή.

Ο άνθρωπος που έσωσε τον ανήλικο από τα χέρια των ληστών ήταν ένας πολίτης που βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στους δράστες να αφήσουν το θύμα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής εξιχνίασαν γρήγορα την υπόθεση συλλαμβάνοντας δύο 17χρονους και ταυτοποιώντας ακόμα δύο.