Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (7/08)

114

Σήμερα το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου με το Κρόνο  στον Υδροχόο.

Ο Άρης θα συναντήσει μέσω μιας απαιτητικής όψης τον Κρόνο, η οποία μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση ότι χρειάζεται να «πατήσεις φρένο» σε κάποιες από τις υποθέσεις σου, ενώ αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ευχάριστες και χαρούμενες επαφές σας περιμένουν σήμερα, φίλοι Κριοί, γνωστοί και συνεργάτες στρέφουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στις δημιουργικές ικανότητες και την φραστική γλυκύτητα που εκπέμπετε. Συμβουλέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα όπου σας ζητηθεί και δεχτείτε αντίστοιχα την γνώμη και τις απόψεις του ερωτικού σας συντρόφου για ένα σημαντικό θέμα που αφορά στη σχέση σας, αποβάλλετε από μέσα σας τις αρνητικές σκέψεις και την απογοήτευση, πιστέψτε απόλυτα στον εαυτό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, απρόοπτες συναντήσεις και πληροφορίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, διαλύονται λάθος υποψίες ή εντυπώσεις. Σε τυχαία συνάντηση θα ακούσετε λόγια που μάλλον δε θα τα περιμένετε, βγαίνουν αναζωογονητικές αλήθειες στο φως. Σήμερα ενδέχεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά, ανοίγοντας προοπτική επανένωσης, σας συμβουλεύω να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας δε θα απογοητευτείτε. Συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή μέρα είναι για σας αγαπητοί Ταύροι, πηγή χαράς και αισιοδοξίας, ως εκ τούτου δώστε έμφαση στα επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα που σας προβληματίζουν για να πετύχετε την δικαίωση και την ανταμοιβή που επιζητάτε. Αψηφήστε και διώξτε από την ερωτική σας καθημερινότητα την ανταγωνιστική και έκρυθμη ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργηθεί με το ταίρι σας, δείξτε σύνεση και αποφασιστικότητα για να εξαλειφθούν οι ρήξεις στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ένα ξαφνικό τηλεφώνημα θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε δίοδο στενής και θέρμης επικοινωνίας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ανοίγετε προοπτική σχέσης αρκεί να μην κάνετε το λάθος να αδρανήσετε. Εσείς που διανύετε περίοδο τσακωμού ή χωρισμού, μια τυχαία συνάντηση θα δώσει τέλος στην απόσταση σας, έρχεται θερμή επανασύνδεση με έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Κατόπιν αποκαλυπτικής ερωτικής συζήτησης αλλάζετε αποφάσεις και τρόπο σκέψης, απαλλάσσετε από αρνητικές υποψίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι σημερινές πλανητικές θέσεις φίλοι Δίδυμοι ευνοούν τις τολμηρές και σημαντικές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε για τους στόχους και τα πιστεύω σας, προκειμένου να ξεπεραστούν τα διλήμματα στην δουλειά σας και να κάνετε βήματα προόδου στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Συζητήστε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει για τις άμεσες εξελίξεις στη σχέση σας, βάλτε την ζωντάνια και το κέφι σας σε μια φιλική συνάντηση, βρείτε οριστικές λύσεις στις αμφιβολίες και τις ανησυχίες για το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σωστή θα είναι η κρίση σας, δυναμικές αποφάσεις θα δώσουν οριστικές λύσεις. Βασική σας επιθυμία θα είναι να κλείσετε ζητήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας και δημιουργούν αμφιβολίες ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ειλικρινείς συζήτηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα καταλήγοντας σε έναρξη δεσμού. Γεγονός – έκπληξη θα φέρει κοντά σας πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έχετε την απόλυτη υποστήριξη από άτομα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος σήμερα φίλοι Καρκίνοι, αποκτάτε την εκτίμηση και τον σεβασμό των συναδέλφων και των ανωτέρων σας και αυτό το γεγονός σας εμψυχώνει και σας δίνει περισσότερη δύναμη για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Ίσως δείτε με κάποια επιφυλακτικότητα και εγκρατή στάση, την συμπεριφορά δικού σας ανθρώπου που εμπιστεύεστε πάρα πολύ. Κρατήστε τα ερωτικά σας μυστικά μακριά από τη ζήλεια, το φθόνο και την ίντριγκα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα αποκαλυφθούν καταστάσεις που θα δώσουν διαφορετική πορεία στις αποφάσεις σας κατ’ επέκταση και στην ερωτική σας ζωή. Περνάτε απόφαση να φέρετε συναισθηματικά και ερωτικά κοντά σας πρόσωπο, που μέχρι τώρα εσκεμμένα το κρατούσατε σε απόσταση. Θα κινηθείτε στοχευμένα και μεθοδικά, η τολμηρή σας κίνηση να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματα σας απέναντι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα έχει κατάληξη την έναρξη δεσμού.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σταθεροποιούνται και πραγματοποιούνται σήμερα αγαπητοί Λέοντες, οι ευσεβείς σας πόθοι και οι στόχοι που είχατε βάλει στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή. Η καλή και γόνιμη επικοινωνία με τους συνεργάτες και τους φίλους, αποτελεί για σας τον κατάλληλο δρόμο για να έρθετε κοντά με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάτε. Αναγεννήστε την ερωτική σας καθημερινότητα με μια μακρινή βόλτα με το ταίρι σας, ρίξτε πινελιές αισιοδοξίας και ευτυχίας στον καμβά της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, συναντήσεις και συνομιλίες θα σας κάνουν να δείτε πρόσωπα και καταστάσεις με διαφορετικό πλέον μάτι, ανανεώνονται οι ερωτικές σας διαθέσεις. Θα αλλάξετε απόψεις και βλέψεις, η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε ερωτική ώθηση στις επαφές σας, σας ενθαρρύνω να κάνετε το τολμηρό βήμα να ξεκινήσετε μαζί του σταθερή σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα φίλοι Παρθένοι, είναι πολύ πιθανόν να σας διοχετεύσει περισσότερο άγχος και επιμονή για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που σας περιμένουν στην δουλειά και την κοινωνική σας καθημερινότητα. Την ίδια στιγμή όμως η μέρα σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις πραγματικές σας ανάγκες, να αφυπνίσετε τη σχέση σας από την ανία και την πλήξη, κάνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να είστε με το ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, έρχονται πληροφορίες, μαντάτα, και ανοίγματα που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας, θα βρείτε στρωμένο τον δρόμο για επανασύνδεση. Σας δίνω τη συμβουλή να μην καμουφλάρετε τους σκοπούς και τις βλέψεις σας, αν τολμήσετε να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα τότε η επανένωση που θα προκύψει θα καταλήξει σε δέσμευση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι φανείτε ανοιχτοί στις προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν εξελίξεις και νέα ερωτικά συμβάντα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι αρμονικές και ευοίωνες όψεις της μέρας αγαπητοί Ζυγοί, σας χαρίζουν σήμερα τύχη, ανταμοιβή και ευφορία για ένα επαγγελματικό σχέδιο που καταστρώνατε, δίνουν με απλοχεριά την ευχαρίστηση και την χαρά στην ζωή σας. Οπλιστείτε με δύναμη, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τις αστείρευτες ικανότητες και τα καλλιτεχνικά ταλέντα που διαθέτετε και γοητέψτε το αντίθετο φύλο, αγκαλιάστε το ταίρι σας με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σωστή θα είναι η αντίληψη σας, εξωστρεφής και δημιουργική η στάση σας, σας συμβουλεύω να περάσετε σε άμεσες διεκδικήσεις. Σήμερα κάποιοι από εσάς θα λάβετε πρόταση επανασύνδεσης, σας παροτρύνω να την δεχτείτε, αυτή τη φορά οι συνθήκες θα είναι τελείως διαφορετικές, το πρώην ταίρι σας θα εμφανιστεί με αλλαγμένη συμπεριφορά. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, φανείτε τολμηροί στο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή μέρα βοηθά φίλοι Σκορπιοί να ξαναβρείτε την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες, τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Ικανοποιήστε όσο μπορείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων για να κερδίσετε την φροντίδα και την τρυφερότητα στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, αποφύγετε μια έκρυθμη συζήτηση με το ταίρι σας που ίσως σας οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βγείτε από τυχόν συναισθηματικά συμπλέγματα. Σε συνάντηση θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερώσετε αισθήματα και επιθυμίες, αποκαλυπτικά λόγια θα ακούσετε, για εσάς τους χωρισμένους αποκλειστικά στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι εγκαταλείπετε την εσωστρέφεια, η απόφαση σας να φλερτάρετε και να φανείτε εκδηλωτικοί θα έχει ως κατάληξη τον ερχομό καινούργιου προσώπου στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μια εξαιρετική μέρα η σημερινή αγαπητοί Τοξότες για πάσης φύσεως συζητήσεις και συμφωνίες με τα κοντινά και προσφιλή σας άτομα και τους συναδέλφους σας, καταστρώστε τα σχέδια σας για το μέλλον της δουλειάς σας, έχοντας την στήριξη του περιβάλλοντος που κινείστε. Κάντε αξιόπιστες και μετρημένες κινήσεις για να συμφιλιωθείτε με το ταίρι που σας ενδιαφέρει, μην αφήνετε οι αδέσμευτοι φίλοι την ευκαιρία για μια υπέροχη γνωριμία να περάσει απαρατήρητη, βγείτε, ξεχάστε, χαρείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αφήνετε στην άκρη ανασφάλειες και αναστολές, τώρα δυναμικά θα αποφασίσετε να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή επάνω σε διαφορετικές βάσεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διεκδικήσετε ριζικές αλλαγές, δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να δώσετε δεσμευτικές υποσχέσεις. Ένα ξαφνικό συμβάν που θα αφορά συνάντηση, θα σας ανοίξει νέο ερωτικό δρόμο, οι εξελίξεις θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κάντε μια ειλικρινή και έντιμη συμφωνία με τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, που είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε μια καλύτερη και ευνοϊκότερη υλική αμοιβή στο άμεσο μέλλον. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση, κάντε πράξεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας. Προσεγγίστε το ταίρι που σας ενδιαφέρει με συγκαταβατική και ισορροπημένη διάθεση, μην αδιαφορείτε για την ενότητα της σχέσης σας, μην την αφήνετε να βαλτώνει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, απρόοπτες συζητήσεις θα βγάλουν στο φως συναισθήματα και καταστάσεις για τα οποία είχατε πλήρη άγνοια. Τα λόγια ενός προσώπου θα σας ανοίξουν τα μάτια, στο χέρι σας θα είναι η περαιτέρω σας εξέλιξη. Μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν ευχάριστη ερωτική κατάληξη αρκεί να μην καμουφλάρετε το αισθήματα σας. Αν θέλετε να βγείτε από την ερωτική σας στασιμότητα τότε περάστε σε αποκαλύψεις, η έναρξη σταθερής σχέσης θα είναι στο χέρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή μέρα σας κάνει αρμονικές όψεις, πράγμα που σημαίνει αγαπητοί Υδροχόοι πως μπορούν να δοθούν οριστικές λύσεις στις δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητάς σας χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερος κόπος, αλλά μόνο η εξυπνάδα σας και η ευστροφία του μυαλού σας. Η συναισθηματική σας ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις, προτάσεις και προκλήσεις από φίλους και το σύντροφό σας! Προσέξτε τις παγίδες, μην εμπιστεύεστε εύκολα τα μυστικά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αποκαλυπτική πρόταση που θα λάβετε θα σας δώσει άνοιγμα νέας ερωτικής αρχής. Τολμηρή ερωτική κουβέντα που θα προκύψει με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας βάλει στην διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων. Οι εξελίξεις θα στηριχτούν στις αποφάσεις σας, σας συμβουλεύω να απελευθερωθείτε από προκαταλήψεις και αναστολές. Εσείς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ολοκαίνουργιας γνωριμίας, δε θα υπάρχει κανένας λόγος να απορρίψετε το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, μπορείτε να επενδύσετε στην αξιοσύνη και τις ικανότητές σας για να κάνετε μια γόνιμη συζήτηση με τους ανωτέρους σας για τα θέματα της δουλειάς που σας απασχολούν και να έχετε θετικές εξελίξεις. Οι όψεις της ημέρας ξεβαλτώνουν τη σχέση σας από την στασιμότητα και την συνήθεια, σας ζητούν να μετριάσετε τον εγωισμό και το πείσμα σας, δίνοντας σημασία και ενδιαφέρον στο ταίρι που αγαπάτε

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τάσεις ηττοπάθειας, σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να ξεφύγετε και να απελευθερωθείτε ερωτικά. Φρενάρετε αρνητισμούς και καχυποψίες, αυτή τη φορά θα επικεντρωθείτε στην θετική και δημιουργική πλευρά των καταστάσεων. Ευχάριστα μαντάτα θα σας ωθήσουν προς δραστηριοποίηση, περνάτε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις, αποκαλυπτικές πληροφορίες θα έχουν κατάληξη ερωτικής ένωσης.