Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (6/08)

221

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη.

Η ημέρα θα αποτελέσει ένα «ευχάριστο διάλειμμα» από τα ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα.  Αξιοποίησε την καλή διάθεση και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου  και τη διασκέδασή σου. Μία άκρως επικοινωνιακή ημέρα, η οποία θα συμβάλλει σε κοινωνικές επαφές και ευχάριστες συζητήσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η όψη της ημέρας θα ενισχυθεί κατά πολύ το ένστικτο σας, οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε από παγίδες, συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, στρατηγική θα έχει η στάση σας. Στα ερωτικά σας οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες και πιεστικές καταστάσεις, για τους ερωτικά μόνους έρχονται ευχάριστες εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα βιώσετε ένα είδος συναισθηματικής έντασης, κοφτερά λόγια θα ανταλλάξετε με το ταίρι σας, ωστόσο ο δυναμισμός και η ειλικρίνεια σας θα σας βοηθήσουν να δώσετε τελικά λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν. Σε αναλυτική σας συζήτηση θα προκύψουν αποκαλύψεις, θα βγουν στο φως αλήθειες, γεγονός που θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή θα σας φέρει αλλαγές και μετατοπίσεις που όμως η εξέλιξη τους θα έχει θετική κατάληξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μια πρόταση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, τώρα η ανταμοιβή που θα λάβετε θα είναι ανάλογη με την πραγματική σας αξία. Με το ερωτικό σας ταίρι θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε την ζωή σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, σας φανερώνω πως θα λάβετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν πλήρως. Να είστε σίγουροι πως στην παρούσα φάση ο δυναμισμός σας θα εκτιμηθεί δεόντως.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας να διεκδικήσετε με επιμονή, προσοχή στον εμμονικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα προκύψει ευχάριστο συμβάν, θα σας δώσω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε τη γοητεία σας, μην αγνοήσετε τα ερωτικά υπονοημένα που θα σας ρίξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις, έρχονται ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε ερωτικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα ερωτικά σας δεδομένα, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα δημιουργήσουν έντονες ερωτικές σκηνές. Φανείτε τολμηροί, ειλικρινείς και μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε λάθη του παρελθόντος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την οξυδέρκεια σας, θα βγάλει στην επιφάνεια την κοφτερή σας αντίληψη. Θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε αποφασιστικές πράξεις επανασυνδέσεις με στόχο να κλείσουν οριστικά αρνητικές και ψυχοφθόρες καταστάσεις. Σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις εκμυστηρεύσεις που θα σας κάνει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σε περίπτωση που υπάρχουν σκοτεινά σημεία τώρα θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις. Ένα εντυπωσιακό άτομο θα κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να σκεφτείτε τολμηρά, αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό σας τομέα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις προτιμήσεις σας , γι αυτό η σημερινή μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε με το ερωτικό σας ταίρι επέρχεται λύση παρεξήγησης, από σήμερα περνάτε σε στάδιο συμφιλιωμένης και αρμονικής συνύπαρξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παλιές συναισθηματικές πληγές, θα πάρετε απόφαση να ξεχάσετε τις αποτυχίες, περνάτε σε δυναμικό τρόπο σκέψης και δράσης. Με το ταίρι σας θα λυθούν οι συναισθηματικοί κόμποι, θα έχετε συζήτηση που θα βγάλει μυστικά θα αποκαλυφθούν αλήθειες. Σήμερα θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας απελευθερώσει από τυχόν καχύποπτες σκέψεις, περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής σταθερότητας και έντονου ερωτισμού.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, σήμερα θα σκεφτείτε και θα δράσετε με τρόπο στρατηγικό και μεθοδευμένο. Θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε εσείς, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Έρχονται ερωτικές επιτυχίες και για τους ελεύθερους και για τους χωρισμένους, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση. Σήμερα ουσιαστικά εσείς θα είστε ο καθοδηγητής των ερωτικών σας εξελίξεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Θα θελήσετε να κλειδώσετε τα μυστικά σας και θα είστε σε θέση να προστατέψετε τα μυστικά που θα σας εκμυστηρευτούν, ωστόσο καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε βάρη που θα προκαλέσουν ψυχική φθορά ή εσωτερική απομόνωση. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, θα σας διακατέχει έντονη και σωστή διαίσθηση, καλό θα είναι να ανοίξετε τον συναισθηματικό σας κόσμο δεν θα υπάρξει γεγονός απογοήτευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η όψη της ημέρας θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας και αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε για κινήσεις ή αποφάσεις. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και με πολύ έντονο ερωτισμό στις εκδηλώσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για όσους από εσάς επιδιώκετε σταθερό ταίρι ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να το αποκτήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, στην ερωτική σας ζωή έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας και έντονης ερωτικής έλξης. Δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να απασχολήσει την καρδιά σας, προσοχή όμως να μην τα δώσετε όλα από την πρώτη στιγμή και χάσετε την έλξη του μυστηρίου. Σήμερα το ταίρι σας θα περάσει σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις, καλό θα είναι να διασφαλίσετε τα μυστικά που θα σας αποκαλύψει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η όψη της ημέρας θα σας εξοπλίσει με δυνατή διαίσθηση, ευαισθησία και έντονο ρομαντισμό. Σε επαγγελματικά θέματα θα κινηθείτε με στρατηγική και διπλωματία. Σήμερα δεν θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που καραδοκούν ερωτικά. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην ερωτική σας ζωή. Θα σας συμβουλέψω να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητα σας, θα έχει την ικανότητα να σας προσφέρει μια σταθερή ερωτική σχέση μελλοντικών προδιαγραφών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αισθαντική και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες προκειμένου να τερματίσετε καχυποψίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Τώρα θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία,  βασική σας επιθυμία θα είναι να εξηγήσετε και να αποκαλύψετε. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση θα υπάρξει με το ταίρι σας έλξη και έντονος ερωτισμός, για τους ελεύθερους καταφθάνει ευκαιρία καινούργιας ερωτικής γνωριμίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με δυνατό ένστικτο και έντονη διαίσθηση, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τηλεπαθητικές ικανότητες, η διορατικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Μείνετε πιστοί στο ένστικτο σας και ακολουθήστε το άφοβα, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Αληθινές θα βγουν οι υποψίες που έχετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και το δίκιο θα έρθει με το μέρος σας. Σήμερα θα διατυπώσετε τις απόψεις σας με ηρεμία και απόλυτη σιγουριά, θα καταφέρετε να κατευθύνετε το ερωτικό σας ταίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας  θα ενισχύσει την διαίσθηση και τη διορατικότητα σας, ίσως να τοποθετήσετε σκέψεις και όνειρα σε μια διαφορετική τροχιά. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη αρνητικά παρελθοντικά ζητήματα, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα ερωτικής εξέλιξης. Οι θερμές ερωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε αποκαλύψεις και εκδηλώσεις πάθους ίσως να μη λείψουν σκηνές ερωτικής ζήλειας. Πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας, για εσάς του ερωτικά μόνους θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να φλερτάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Προσοχή στην υπερβολή φίλοι μου Τοξότες!! Τα συναισθήματα σας, θετικά ή αρνητικά, θα είναι έντονα, η σκέψη σας δεν αποκλείεται να είναι κάπως σκοτεινή ή μυστήρια. Αποφύγετε ισχυρογνωμοσύνη και περιορίστε το πωρωμένο πάθος στις εκφράσεις σας. Στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξει ένα πρόσωπο έκπληξη. Αν φερθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα έχετε την ανάγκη να αποκαλύψετε στο ταίρι σας κάποιες κρυμμένες σας σκέψεις. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, θα σας διακατέχει έντονη διορατικότητα, γεγονός που θα οδηγήσει τη δράση σας σε σωστές πράξεις. Σε περίπτωση που είστε προσφάτως χωρισμένοι θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης. Το πρώην ταίρι σας θα κάνει το πρώτο βήμα να σας πλησιάσει, αν επιθυμείτε επανένωση καλό θα είναι να αναλάβετε το δεύτερο βήμα. Κινηθείτε με στρατηγική, μιλήστε με ειλικρίνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα υπάρξει νέο επαγγελματικό άνοιγμα στη ζωή σας, η όψη της ημέρας θα φέρει μια τελείως διαφορετική πρόταση από τις συνηθισμένες. Επειδή θα σας βάλει σε σκέψεις, σας παροτρύνω να την δεχτείτε, η εξέλιξη της θα είναι κατά πολύ περισσότερο αποδοτική από όσο θα προβλέψετε. Αυξημένη θα είναι η γοητεία σας, πολύ θερμή η ερωτική σας συμπεριφορά, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε περίοδο ερωτικής σταθερότητας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε έρχονται εκπλήξεις!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα είστε σε θέση να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα, ωστόσο προσοχή στις αντιδράσεις σας, επιρρεπείς θα είστε σε σκηνές ζήλειας. Στρατηγική θα εφαρμόσετε σε θέμα επανασύνδεσης, θα καταφέρετε να οδηγήσετε το πρώην ταίρι σας στα δικά σας νερά. Εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάστε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα το άτομο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα όλες οι σκέψεις και οι κινήσεις σας θα καθηγούνται από έντονο συναισθηματισμό γι αυτό δεν αποκλείεται να εμφανιστούν συμπλέγματα και αδυναμίες. Ένα γεγονός που θα προκύψει ύστερα απ’ μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα διχάσει την καρδιά σας, το δίλλημα που θα προκύψει θα σας αναγκάσει να επιστρατέψετε λογική και σύνεση. Σε περίπτωση που υπάρξει συναισθηματικό μπέρδεμα τότε ακολουθήστε το ένστικτο σας, κατευθυνθείτε με οδηγό τη διαίσθηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, διορατικές θα είναι οι ικανότητες σας, εμπιστεύσιμο το ένστικτο σας, ακολουθήστε το άφοβα. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να ανακαλύψετε κρυμμένες ψυχικές καταστάσεις, το ταίρι σας θα σας εξομολογηθεί αισθήματα που μέχρι τώρα τα έκρυβε. Θα σας φανερωθούν αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε τη σχέση σας πάνω σε πιο γερές βάσεις, έντονος ερωτισμός θα κάνει την εμφάνιση του. Εκτιμείστε τα συμβάντα, αξιοποιήστε τις νέες αποκαλύψεις.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Τολμηρή θα είναι η σκέψη σας, θα διεισδύσετε σε μυστήριες και κλειστές καταστάσεις. Αφήνετε στην άκρη προκαταλήψεις και αναστολές, με τολμηρή διάθεση θα διαγράψετε παλιές αποτυχίες, περνάτε σε καινούργια άλματα. Τώρα θα αποδειχτείτε δυναμικός ανταγωνιστής, εκτοπίζετε άτομα που σας φέρθηκαν με κακεντρέχεια. Η απόφαση σας να διεκδικήσετε την πρόοδο σας, θα σας οδηγήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν με επιτυχία παλιά σφάλματα. Μπαίνει τέλος στην στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα ξεκλειδωθούν κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις, θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις, σε περίπτωση που διανύετε φάση χωρισμού θα προκύψει επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν στο να κάνετε μια μεγάλη βουτιά στο κέντρο της καρδιάς σας, τώρα θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τα πραγματικά σας αισθήματα, φεύγουν οι αυταπάτες. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο  που όμως θα θελήσετε να το κρατήσετε μυστικό.