Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (3/08)

188

Σήμερα το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Άρη στον Ταύρο.

Η ημέρα θα είναι «όαση», καθώς η αρμονική συνάντηση Αφροδίτης-Άρη θα «λειάνει» διαφωνίες και εντάσεις που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.  Επίσης αυτή όψη είναι πάρα πολύ βοηθητική για  την προώθηση των ζητημάτων που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις αλλά και οικονομικές συμφωνίες. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Καρκίνοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες που θα καθορίσουν την επαγγελματική σας πορεία και εξέλιξη γι αυτό θα πρέπει να φανείτε οξυδερκείς, θα είναι λάθος αν η στάση σας είναι αδιάφορη ή επιφανειακή. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο οικονομικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, προσπαθήστε να κινηθείτε ώριμα και συνετά, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Στον αισθηματικό σας τομέα, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει. Σήμερα κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε την σχέση που έχετε, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις ακρότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, παίρνετε απόφαση να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα, εσείς θα καθοδηγήσετε τις καταστάσεις, τολμηρή, και θερμή θα είναι η στάση σας. Με δικές σας ενέργειες τερματίζετε κουραστικές υποθέσεις, παράλληλα η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου σας ανοίγει δίοδο νέας σχέσης. Σε τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε πρόσωπο που δε θα κρύψει την έλξη του για εσάς. Μεταξύ σας θα υπάρξει οικειότητα και αμοιβαίο ενδιαφέρον πολύ γρήγορα θα γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού. Οι επαφές σας θα έχουν άμεση εξέλιξη, ξεκινάτε καινούργια σχέση, επιθυμία σας θα είναι να διαγράψετε εντελώς τα παλιά. Έρχονται αισιόδοξες εξελίξεις, καταφθάνει εντελώς απρόσμενα αμοιβαίος έρωτας και μάλιστα μεγάλης διάρκειας, ο δεσμός που θα προκύψει θα είναι μακροχρόνιος.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσοχή στους διαλόγους που θα έχετε με συναδελφικά σας πρόσωπα. Για σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην παρασυρθείτε από θυμούς, χαλιναγωγείστε τον εκνευρισμό που θα σας προκαλέσει συγκεκριμένο άτομο. Ενδέχεται να εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας προτείνει καινούργια επαγγελματική συνεργασία, η ευκαιρία που θα σας δοθεί θα είναι θετική, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε. Στον αισθηματικό σας τομέα θέρμες συναπαντήσεις θα τονώσουν τις διαθέσεις σας, ευχάριστη κουβέντα θα ανοίξετε με πρόσωπο που οι επαφές σας δε θα μείνουν στο τυπικό στάδιο. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης νέας σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κυνηγήσετε την περιπέτεια, να ερωτευτείτε και να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες  από αυτές που ανανεώνουν και αναζωογονούν. Αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, θα φλερτάρετε θα προσεγγίσετε, δεν θα λείψουν οι  πράξεις εντυπωσιασμού, δεν αποκλείεται να υιοθετήσετε νέο στυλ εμφάνισης. Ευνοϊκά ανοίγματα θα υπάρξουν για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο. Ευχάριστα λόγια θα ανοίξουν πορεία νέας σχέσης, θα καταφέρετε να δώσετε καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, θα βρεθείτε σε ευχάριστες παρέες. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, σήμερα δε θα ανεχτείτε περιορισμούς, προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι υποθέσεις σας θα περάσουν από επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, η συνεννόηση θα είναι δύσκολη, η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάθετη ή ασυμβίβαστη. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, δεν θα λείψουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Βασική σας ανάγκη θα είναι να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογία σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε. Βγείτε έξω με φίλους, φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις για φιλικές συναναστροφές, θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ανοίγεται νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή, παίρνετε απόφαση να εναντιωθείτε σε καταστάσεις στασιμότητας, ουσιαστικά αναλαμβάνετε τα ηνία, οι προτάσεις σας θα είναι άμεσες και δυναμικές. Ανέμελο θα είναι το σκεπτικό σας και πολύ θερμή η διάθεση σας, εσείς οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε μα αυθορμητισμό. Στόχος σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή του αντιθέτου φύλου και όντως θα καταφέρετε να γίνετε ελκυστικοί, σήμερα θα γίνετε το επίκεντρο ενός συγκεκριμένου ατόμου. Ενθουσιασμό θα φέρει στην καρδιά σας μια συνάντηση που θα καταφέρει να αλλάξει όχι μόνο τη μέρα σας, αλλά και την από εδώ και πέρα καθημερινότητα σας. Ένα πρόσωπο θα σας εξομολογηθεί τα θερμά αισθήματα που τρέφει για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέες διεξόδους τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον αισθηματικό. Η μέρα ανησυχία θα φέρει στη σκέψη σας κατ’ επέκταση και στις επιθυμίες σας, ο αυθορμητισμός και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από συνεργασίες ή οικονομικές επιλογές που αποδείχτηκαν ανούσιες, τα βήματα καθώς και τα ρίσκα που θα αναλάβετε σας δίνω τη συμβουλή να είναι πολύ καλά μελετημένα. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, δυναμικές και αισιόδοξες θα είναι οι σκέψεις που θα κάνετε, σήμερα θα την κυνηγήσετε την τύχη σας, δεν θα αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν ανεκμετάλλευτες. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση και δεν έχετε σκοπό να χάσετε το πρώην ταίρι σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα περάσετε σε άμεσες διεκδικήσεις και προτάσεις, επιτυχία θα βρείτε στις προσεγγίσεις σας, οι προσπάθειες σας θα κλείσουν με ραντεβού επανένωσης. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τις βλέψεις σας, αλλάζετε τη στάση σας. Στο ταίρι σας θα φερθείτε με κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα που ως τώρα ήταν κρυμμένα ή πολύ καλά καμουφλαρισμένα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ανάγκη σας θα είναι να κυριαρχήσετε, να πείσετε και να εισακουστείτε, ωστόσο το επιτυχημένο αποτέλεσμα θα απαιτεί επιχειρηματολογία και μέθοδο, η απαιτητικότητα και οι εκνευρισμοί θα σας στοιχίσουν. Το πάθος θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε την πώρωση, φανείτε συγκαταβατικοί και όχι απόλυτοι. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του στην εμφάνιση σας, αυθόρμητος και εκδηλωτικός θα είναι ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει. Ανοίγεται προοπτική νέα γνωριμίας, στο χέρι σας θα είναι η περεταίρω εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα υπάρξουν συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα που θα σας βγάλουν από τις αρνητικές σκέψεις ή τις φοβίες που ανά διαστήματα σας δημιουργούν εσωτερικούς φραγμούς. Η στάση σας θα είναι ανέμελη και απελευθερωμένη, με την εμφάνιση και το στυλ σας θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε, προσεγγίσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη. Για εσάς που στόχος σας είναι να κερδίζετε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου ατόμου θα το καταφέρετε και μάλιστα με αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει. Θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, εσείς οι ελεύθεροι θα αποκτήσετε καινούργια αγάπη, εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Επιθυμία σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις, προσοχή σε εκνευρισμούς, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας. Σε οικονομικά θέματα προσπαθήστε να αποφύγετε παρορμητισμούς και επιπολαιότητες, σκεφτείτε πολύ καλά που θα εναποθέσετε τα χρηματικά σας ποσά. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που είστε σε σχέση, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, αν η στάση σας είναι απότομη ή αδιάφορη τότε θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε την ανάλογη αντίδραση. Για τους ελεύθερους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα την προκαλέσετε την τύχη σας και θα σας βγει σε καλό. Ιδιαιτέρως επιμελημένη θα είναι η εξωτερική σας εμφάνιση, στόχο θα βάλετε τη νέα γνωριμία και θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός γοητευτικού ατόμου. Εσείς οι ελεύθεροι θα βρείτε ταίρι, ανοίγεται προοπτική νέας αρχής, η πορεία των εξελίξεων θα σας ικανοποιήσει. Θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας, προστατευτική στάση θα κρατήσετε στο ταίρι σας, εσείς που έχετε σταθερό δεσμό θα βρείτε τρόπο να ανανεώσετε τις συνθήκες της σχέσης σας. Η επιθυμία σας να τονώσετε τα αισθήματα και τη μεταξύ σας έλξη θα σας οδηγήσει σε απελευθερωμένες και ταυτοχρόνως θερμές ενέργειες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα έχετε ισχυρή δύναμη θέλησης, θα είστε αποφασισμένοι να επιχειρήσετε και να κερδίσετε. Γενναιόδωρη θα είναι η στάση σας, κάποιες ενέργειες σας ενδεχομένως να στοχεύουν στον εντυπωσιασμό, σήμερα θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή ατόμων που σας ενδιαφέρει η κριτική τους. Διαφόρων ειδών ιδέες θα αναστατώσουν το σκεπτικό σας, ίσως να μην καταφέρετε να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή στόχο. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα και νέες ευκαιρίες. Το ανέμελο στυλ και η διάθεση σας για φλερτ θα σας ωθήσουν σε τολμηρές προσεγγίσεις που θα έχουν ενθαρρυντικό αποτέλεσμα. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που θα πάρει ιδιαιτέρως θερμές διαστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, η εμφάνιση σας θα είναι εντυπωσιακή, η στάση σας θα αποπνέει αυτοπεποίθηση, σας προτρέπω να περάσετε ανεπιφύλακτα σε δυναμικές προσεγγίσεις. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε. Αλλαγές θα υπάρξουν στην προσωπική σας ζωή, θα τις προκαλέσει η θέληση σας να απαλλαγείτε οριστικά από το αρνητικό παρελθόν. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση περνάτε σε περίοδο έντονης έλξης, υποχωρούν τάσεις ανώριμου εγωισμού, τώρα θα βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Για κάποιους από εσάς θα υπάρξει προοπτική δέσμευσης, στο χέρι σας θα είναι οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Καλό θα είναι να διατηρήσετε υπό έλεγχο τάσεις αρνητισμού και αντιδραστικότητας, το νου σας στην έκταση που θα πάρει μια επαγγελματική ή συναδελφική σας διαφωνία. Προσοχή στις διαπραγματεύσεις σας, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να ειπωθούν κουβέρτες ή να δοθούν υποσχέσεις που μετά θα είναι δύσκολο να αναιρεθούν. Οι αντιδράσεις σας θα είναι κάπως ορμητικές, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε εγκρατείς, σκεφτείτε με ορθολογισμό. Στον αισθηματικό σας τομέα, προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας, στην προσπάθεια σας να επιβληθείτε ή να υπερισχύσετε ίσως οι πράξεις σας να αποδειχτούν εγωκεντρικές. Εστιάστε στα αισθήματα και στην έλξη, εσείς οι ερωτευμένοι φανερώστε αυτό ακριβώς που νιώθετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, απελευθερωμένη αποκαλυπτική και αισθησιακή θα είναι η στάση σας. Στο ελκυστικό πρόσωπο που θα σας πλησιάσει πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε το πράσινο φως να περάσει στην προσωπική σας ζωή. Ο ενθουσιασμός και η έλξη θα είναι αμοιβαία αισθήματα, οι επαφές σας θα προχωρήσουν σε έναρξη σταθερής σχέσης. Αισιόδοξο κλίμα θα υπάρξει στην καρδιά σας, οι απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε θα έχουν θετική εξέλιξη και κατάληξη. Η τολμηρή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να βγείτε από την στασιμότητα των τελευταίων ημερών. Τα αισθηματικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα τροχιά, τυχαίες συναντήσεις θα φέρουν απρόοπτες αλλαγές, οι προτιμήσεις σας θα εστιάσουν σε καινούργια πρόσωπα κι όχι σε παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα, δυναμικότητα πείσμα και πάθος θα έχουν οι ενέργειες σας. Σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, μετριάστε τον ενθουσιασμός σας, ελλοχεύει κίνδυνος η αισιοδοξία σας να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες ή βιαστικές επιλογές. Χαλιναγωγείστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, καλό θα είναι να μην υπάρξει έπαρση στις εκφράσεις σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αφορά πρώην σχέση. Η πρόταση που θα ακούσετε θα ανοίξει καινούργια δίοδο στις επαφές σας, ουσιαστικά θα δοθεί ευκαιρία επανένωσης. Αν έχετε αισθήματα για αυτό το άτομο τότε φανερώστε τα χωρίς ενδοιασμούς, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρατήσετε εγωιστική στάση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η γοητεία και η αυτοπεποίθηση σας θα βρίσκονται σε τόνωση, οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές και δυναμικές, σε καμία περίπτωση δεν θα πέσετε σε αδράνεια. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν το κλίμα στην καρδιά σας, σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε απρόσμενη πρόταση για ραντεβού με πρόσωπο που από καιρό βρίσκεται στο κέντρο της καρδιάς σας. Εσείς οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες, θα υπάρξουν απρόοπτες νέες γνωριμίες που δε θα σας αφήσουν αδιάφορους. Ευχάριστη έκπληξη θα σας προκαλέσει το τηλεφώνημα που θα λάβετε από παρελθοντικό πρόσωπο. Θα σας προσεγγίσει πρώην ταίρι με στόχο να λυθούν οι παλιές παρεξηγήσεις, στο χέρι σας θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ίσως και αρκετά απόλυτοι στις απόψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε συνέδρια και τελεσίδικες συμφωνίες. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας, από την μια θα θελήσετε να εξουσιάσετε, από την άλλη πλευρά όμως, πρακτικά ίσως να πέσετε σε αδράνεια. Για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τον αισθησιασμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα σας ξαφνιάσει το άμεσο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε τηλεφώνημα που θα σας κάνει θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις, αν ανοίξετε την καρδιά σας χωρίς ανασφάλειες τότε η έναρξη σταθερού δεσμού θα είναι θέμα ωρών. Για εσάς που αναζητάτε ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας διαφορετικό από τα παλιά, σε τυχαία χρονική στιγμή η παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα σας ανοίξει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Αν βασική σας ανάγκη και επιθυμία είναι οι νέες εμπειρίες και περιπέτειες τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα, καλό θα είναι να μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα με στόμφο θα μιλήσετε, με επιμονή θα διεκδικήσετε. Θα εμφανίσετε πείσμα, σας συμβουλεύω να αποφύγετε να μπλεχτείτε σε λεκτικές διαφωνίες ή συγκρούσεις, στον εργασιακό σας χώρο η διπλωματία θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Σήμερα θα αναζητήσετε κυριαρχία τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε αισθηματικά, μέσα στη σχέση σας στόχο θα βάλετε να διατηρήσετε πάση θυσία το πάνω χέρι. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και διαφόρων ειδών επαφές, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας κάνει πρόταση που θα σας ενθουσιάσει. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, καταφθάνει συναισθηματικό άνοιγμα, τα γεγονότα σας φέρνουν χαρά και αισιοδοξία. Ξανά ανοίγει παλιά υπόθεση, το τηλεφώνημα που θα σας κάνει πρώην ταίρι σας θα αλλάξει τα δεδομένα, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση. Τώρα η πορεία σας θα είναι τελείως διαφορετική, τα μεταξύ σας αισθήματα δεν θα αφήσουν τον εγωισμό να σας κρατήσει χωριά, ετοιμαστείτε για αυθόρμητες και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση συγκατοίκησης, οι αποφάσεις σας έστω και αν είναι βιαστικές ή παρορμητικές στο τέλος θα αποδειχτούν σωστές. Κινηθείτε δυναμικά χωρίς δισταγμούς και επιφυλάξεις, έρχονται εξελίξεις ελπιδοφόρες και ενθαρρυντικές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα ανέμελη θα είναι η στάση σας, περιορισμένη θα είναι η διάθεση σας θα εργασία, μάλλον θα προσπαθήσετε να ξεγλιστρήσετε από τις φορτωμένες υποχρεώσεις. Το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει γύρω από θέματα και πρόσωπα κυρίως του φιλικού και οικογενειακού σας κύκλου. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, βασική σας ανάγκη θα είναι η ξεκούραση και η χαλάρωση. Στον αισθηματικό σας τομέα, με το ταίρι σας θα υπάρξουν θερμές στιγμές, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, οι προτάσεις σας θα στοχεύουν στην αναζωογόνηση των μεταξύ σας επαφών. Εσείς οι ελεύθεροι σε κόσμο θα βρεθείτε, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σας, η κουβέντα σας θα οδηγήσει σε έναρξη νέας σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα παρατηρηθούν αισιόδοξα συναισθηματικά αναποδογύρισμα στις διαθέσεις σας, τώρα ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, να δοκιμάσετε, θα αναζητήσετε αυτό που μπορεί να σας συναρπάσει. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, η γνωριμία σας με ένα καινούργιο εντυπωσιακό πρόσωπο θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με ορμή, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο να μπείτε σε νέες περιπέτειες, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα λάβετε από το ταίρι σας πρόταση που καλό θα είναι να μην την απορρίψετε.