Μελισσοκόμοι Πιερίας: 1η θερινή Αγορά Μελιού

341

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Παραλία Κατερίνης η 1η ΘΕΡΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΛΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ που διήρκησε από 27/7 έως 31/7. Πλήθος κόσμου, δοκίμασε και γεύτηκε τα προϊόντα που προσέφεραν οι μελισσοκόμοι της Πιερίας. Οι επισκέπτες έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ποιότητα του Πιερικού μελιού και πολλοί από αυτούς θα το μεταφέρουν με τις αποσκευές τους στις πατρίδες τους.

Ο Δήμος Κατερίνης, για άλλη μια φορά, ανταποκρίθηκε πλήρως στα αιτήματα συνδιοργάνωσης της εκδήλωσης, αποδεικνύοντας την έμπρακτη στήριξή του στον προτωγενή τομέα, για αυτό και τον ευχαριστούμε ολόψυχα.

Επίσης , ευχαριστούμε πολύ την Βιομηχανία Γάλακτος ΦΑΡΜΑ ΠΙΕΡΙΑΣ για την χορηγία της στην εκδήλωση καθώς και την επιχείρηση εστίασης PACMAM στην Παραλία Κατερίνης για τον εξοπλισμό που μας παρείχε. Η συμμετοχή τους είχε ιδιαίτερη αξία για εμάς.

Τέλος ευχαριστούμε όλους αυτούς που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την μελισσοκομία, προτιμώντας τα προϊόντα μας. Νοιώθουμε ευγνωμοσύνη και ευθύνη απέναντί τους.

Οι δράσεις εξωστρέφειας του συλλόγου μας σχετικά με την προώθηση του πιερικού μελιού θα συνεχιστούν! Ραντεβού στην επόμενη δράση του συλλόγου μας!

Για το ΔΣ του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας

Ο Πρόεδρος

Τσερτικίδης Νικόλαος