Ο κόσμος τους πήρε “χαμπάρι”

339

Του Ηλία Χρυσικού*

Κάποιοι πολιτικοί αριβίστες – τυχοδιώκτες κάνουν καριέρες λέγοντας συνεχώς ψέματα.

Αντί να γίνουν ειλικρινείς προς όλους εμάς, αυτή την ύστατη στιγμή που πολλά γράφονται & ακούγονται, αρνούνται να παραδεχθούν τα λάθη τους.

Η άκρατη αλαζονεία και έπαρση δεν τους αφήνει να δουν πέρα από την μύτη τους και συνεχώς προκαλούν με την διοίκηση που ασκούν.

Ειλικρινά είναι να λυπόμαστε αυτούς τους πολιτικούς ή καλύτερα πολιτικάντηδες, διότι μας αντιπροσωπεύουν στην αυτοδιοίκηση και αναρωτιέμαι γιατί να γίνονται τόσο μοιραίοι.

Γιατί άραγε να εμμένουν στα λάθη τους και γίνονται τόσο θρασύδειλοι, όπου κι αν σταθούν κι όπου βρεθούν ;

Δεν έχουν καταλάβει άραγε πόσο “γυμνοί” είναι ;

Προκαλούν οργή, θυμό και απογοήτευση και δυστυχώς προσπαθούν να πείσουν τους συμπολίτες μας, να τον ακολουθήσουν στο δεύτερο μέρος της πράξης του και να τους χρεωθούμε ακόμη μία ακόμη φορά.

Φωτογραφίζονται, φουσκώνουν σαν τα παγώνια και με αλαζονεία και έπαρση, ισχυρίζονται ότι μπορούν να δώσουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα, -των συμπολιτών μας που “σηκώνουν” τον δικό τους “σταυρό” με τα τόσα προβλήματα-.

Άλλωστε εύκολα θα τους εντοπίσετε και δεν θα δυσκολευτείτε να τους διακρίνετε στο πλήθος.

Θα έρθουν κοντά σας, διότι πλησιάζουν οι Αυτοδιοικητικές εκλογές θα σας “χτυπήσουν στην πλάτη, θα σας χαϊδέψουν τα αυτιά, θα σας κεράσουν και κάτι…και τέλος θα σας ζητήσουν να τους ξαναψηφίσετε.

Φίλοι μου μη τσιμπάτε άλλο. Το τέλος τους θα είναι οδυνηρό, διότι κόσμος τους πήρε “χαμπάρι” και έρχεται η ώρα να διώξουμε τα “σκουπίδια” από επάνω μας.

Άλλωστε εδώ θα είμαστε να τα λέμε…

 

* Ο Ηλίας Χρυσικός είναι δημοσιογράφος – δ/ντης του ρ/σ Ενημέρωση Ν. Πιερίας 92,2 στα fm & αρθρογράφος του pierianews.gr