Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (30/07)

235

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από το Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Η ημέρα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα «εγκάρδια» κάτι που δεν θα βοηθήσει προσωπικές συναντήσεις και επαφές, καθώς θα υπάρχει μία παγωμένη ατμόσφαιρα, όμως θα είναι πολύ βοηθητική σε περίπτωση που έχεις να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις. Να θυμάσαι πως αν τις προσεγγίσεις με υπευθυνότητα και προσπαθήσεις να τις διευθετήσεις είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθείς. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τυχεροί θα φανείτε σε θέματα οικονομικής εξέλιξης, θα λάβετε χρήματα, θα προβείτε σε αγορές. Προσοχή στις συνομιλίες σας, τα λόγια σας ίσως να είναι κάπως αντιδραστικά, θα νιώσετε την ανάγκη να εκτονώσετε την πίεση που έχει συσσωρευτεί μέσα σας τον τελευταίο καιρό. Σήμερα θα λάβετε φιλικές  προτάσεις  που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις με αποτέλεσμα να ανέβει η διάθεση σας. Στο κλείσιμο της μέρας ετοιμαστείτε για συνάντηση με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος, προμηνύονται θερμές στιγμές. Δεν θα απορρίψετε το πρόσωπο που θα εκδηλώσει την έλξη του για εσάς, στο χέρι σας θα βρίσκεται το ξεκίνημα νέας και σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σας, οι στόχοι σας θα είναι συγκεκριμένοι, η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με την ελκυστικότητα σας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέα αρχή. Εσείς οι απογοητευμένοι ή δυσαρεστημένοι αφήνετε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και εκδοχές, θα εμφανιστείτε διορατικοί, με δυνατό ένστικτο και έντονη θέληση για αλλαγές. Η γοητεία σας θα είναι ιδιαιτέρως έντονη, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δίνετε λύση σε στάσιμες καταστάσεις, κλείνουν εμπόδια και περνάτε σε νέο ξεκίνημα. Σήμερα κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε πρόσωπο με στυλ τελείως διαφορετικό από τις ως τώρα προτιμήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα απομακρυνθείτε συνειδητά από πρόσωπα που αδυνατούν να σας υποστηρίξουν ή έστω να  συμφωνήσουν με τις ιδέες ή τις απόψεις σας. Προσοχή στις επαγγελματικές διαφωνίες, κρατήστε διπλωματική στάση. Σε φιλική παρέα θα τραβήξετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου που δεν αποκλείεται σε βάθος χρόνου να αποτελέσει ταίρι στη ζωή σας. Θα ξεκινήσετε επαφές που στην πορεία θα πάρουν άλλου είδους διαστάσεις, η μεταξύ σας αμοιβαία συμπάθεια θα εξελιχτεί σε έλξη, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανατρέψετε τα καταπιεστικά δεδομένα της σχέσης σας, στο ταίρι σας θα κρατήστε ξεκάθαρη στάση. Ουσιαστικά θα κάνετε ένα τολμηρό συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα μιλήσετε με ειλικρίνεια με στόχο να απαλλαγείτε από τις μονότονες ή πληκτικές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να φέρετε οριστικές ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή με αφορμή μια καινούργια γνωριμία που θα υπάρξει. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το πρόσωπο που θα γνωρίσετε, σας φανερώνω πως η μεταξύ σας έλξη θα είναι αμοιβαία και θα έχει διάρκεια στο χρόνο, προμηνύεται αρχή σταθερού δεσμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν νέες συνεργασίες, οι προτάσεις σας θα είναι ουσιαστικές και άμεσες. Στον αισθηματικό σας τομέα εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, με ενθουσιασμό θα χειριστείτε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει. Σε περίπτωση που ήδη είστε σε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμευτικές πράξεις. Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, για εσάς τους ερωτευμένους έρχονται ευχάριστες επαφές, η σχέση σας μπαίνει σε τροχιά σταθερότητας και μελλοντικής πορείας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σε τυχαία συνάντηση θα υπάρξει αποκαλυπτική συνομιλία, η τολμηρή σας ειλικρίνεια θα φέρει άμεσα ξεκαθαρίσματα, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο και τελεσίδικο γεγονός. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με το πρώην ταίρι σας, τα λόγια σας θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα βρίσκεται η τελική κατάληξη. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο που η επιτυχημένη σας προσέγγιση θα ανοίξει πορεία δεσμού, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε άμεσα αυθόρμητα και με ειλικρινείς βλέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπαθήστε να αποφύγετε το υπερβολικό πείσμα και τις απότομες αντιδράσεις, η αυτοσυγκράτηση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας κυρίως σε θέματα οικονομικής διεκδίκησης. Θα έχετε διάθεση για ανταγωνιστικές ενέργειες,  προσπαθήστε να τις διατηρήσετε σε ισορροπημένο πλαίσιο. Σε θέματα αισθηματικά  κάπως τολμηρή και ατίθαση θα είναι η καρδιά σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα περάσετε σε πράξεις προσέγγισης. Τα γεγονότα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, θετική ανταπόκριση θα λάβετε στο τηλεφώνημα που θα κάνετε. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, θα τολμήσει να φανερώσει την επιθυμία που θα έχει για επανένωση,  στο χέρι σας θα είναι να ξεκινήσετε νέα αρχή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, απρόοπτα και θετικά ανοίγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, τώρα τα γεγονότα θα σας δώσουν την δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα, να αναλάβετε τα ηνία και να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Μια απρόσμενη συνάντηση θα φέρει έντονες συναισθηματικές ανατροπές, εσείς οι χωρισμένοι παίρνετε τα πάνω σας βγαίνετε από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, σήμερα θα προχωρήσετε σε αποκαλύψεις απελευθερωμένοι από αναστολές και ταμπού. Όσοι από εσάς θέλετε να ξεφύγετε από το απογοητευτικό παρελθόν σας θα τα καταφέρετε, θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, όσο πιο αυθόρμητα και άμεσα κινηθείτε τόσο πιο σύντομα θα σημειωθεί έναρξη καινούργιας σχέσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δημιουργική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας, θα  δείξετε σοβαρότητα και επαγγελματισμό κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση συνεργατών σας ή και κάποιων ανωτέρων προσώπων. Η κοινωνική σας διάθεση θα σας αποτρέψει από την μοναχικότητα, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη, εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα βρει πρόσφορο έδαφος και θα σας προτείνει προσωπικό ραντεβού. Σε φιλική συνάντηση δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εκπλήξεις, κρατήστε ζωηρό το ταπεραμέντο σας, γοητευτικό πρόσωπο θα καταφέρει να βρει τον κατάλληλο τρόπο να σας πλησιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να στρίψετε προς άλλη κατεύθυνση το τιμόνι της προσωπικής σας ζωής, ενδεχομένως να ξεφύγει λίγο η αντιδραστική ή εξτρεμιστική σας τάση, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές. Η παρορμητικότητα σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις κάπως ασυνήθιστες ή ανατρεπτικές, θα ξυπνήσει μέσα σας η ανάγκη να βγείτε εκτός κατεστημένου, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, οι θερμές σας διαθέσεις θα σας κάνουν προσιτούς σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα τολμήσει με άμεσο τρόπο να σας φανερώσει την έλξη του. Θετικοί θα είστε στις νέες περιπέτειες, θα υπάρξει ξάφνιασμα από απρόοπτο συμβάν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ευχάριστες και δημιουργικές θα είναι οι επαφές σας επαγγελματικές φιλικές ή οικογενειακές. Σήμερα οδηγός των ενεργειών σας θα είναι η αισιοδοξία, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλωθείτε αυθόρμητα,  εκφραστείτε ελεύθερα, διατυπώστε τις απόψεις σας. Στον αισθηματικό σας τομέα η θερμότητα που θα δείξετε στο ταίρι σας, θα βοηθήσει στο να περάσετε ευχάριστες στιγμές μεταξύ σας. Εσείς οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε καταφθάνει ολοκαίνουργια γνωριμία, θα σας ενθουσιάσει το ελκυστικό πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας φλερτάρει. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα, σας συμβουλεύω να μην αδρανήσετε, αρπάξτε την ευκαιρία χωρίς καθυστερήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ενέργεια, ένστικτο και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, αν προσεγγίσετε με αμεσότητα δεν θα απογοητευτείτε, εσείς που θέλετε επανασύνδεση μη τρενάρετε άλλο τις πράξεις σας. Θα είστε συζητήσιμοι και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, δεν θα φοβηθείτε να εκφράσετε ελεύθερα απόψεις και αισθήματα, οι ατίθασες διαθέσεις σας θα σας οδηγήσουν σε τολμηρές πράξεις. Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει αρχή μεγάλων αλλαγών, απρόοπτη συνάντηση και ένας ειλικρινής διάλογος με συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτεί σημαδιακός, θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ζωής. Ανοίγεται νέος κύκλος αγάπης, τα αισθήματα θα είναι δυνατά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, θα μιλήσετε ευθέως, θα εμφανιστείτε αποκαλυπτικοί και αρκετά τολμηροί στις προσεγγίσεις σας. Στις συζητήσεις σας θα είστε ξεκάθαροι, σαφήνεια θα έχουν τα λόγια σας, σε θέματα διαφωνιών προσοχή στις πεισματικές αντιδράσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα θα προκύψει δυνατότητα νέας αρχής, θα λάβετε πληροφορίες που θα φέρουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, το πρώην ταίρι σας θα κάνει την εμφάνιση του με τολμηρή πρόταση που θα σας ενθουσιάσει. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σήμερα θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε, ανοίγεται καινούργιος ορίζοντας στην προσωπική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη ζωτικότητα, τη διαίσθηση και τη θετική σας στάση θα καταφέρετε να επιτύχετε και να σταθεροποιηθείτε, σας δίνω τη συμβουλή να μην κάνετε πίσω, διεκδικήστε αυτό που επιθυμείτε. Θετικό άνοιγμα θα υπάρξει για εσάς που προσμένετε δεσμευτικές προτάσεις. Απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε, πρόθυμοι θα είστε να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις. Προοπτική νέας γνωριμίας θα υπάρξει από εντελώς τυχαίο γεγονός, δείξτε το ενδιαφέρον σας δεν θα λάβετε απόρριψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Στόχος σας θα είναι να  ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες ή αιωρούμενες καταστάσεις, η στάση σας θα είναι αποφασιστική. Ξαναβρίσκετε την ψυχική σας δύναμη, θα είστε σε θέση να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις και να λύσετε ψυχολογικά συμπλέγματα που είναι η αίτια των ανασφαλειών σας. Η απόφαση σας να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας και τα αισθήματα σας θα φέρει άνοιγμα στην προσωπική σας ζωή. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης με πρόσωπο που ο λόγος χωρισμού ήταν ανούσιος ή παρορμητικός. Για εσάς τους ελευθέρους  θα υπάρξει ευχάριστη γνωριμία, ελκυστικό και εντυπωσιακό θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα συνομιλήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα βρείτε τρόπο να ανταπεξέλθετε με επιτυχία σε δυσκολίες υποθέσεις, η ακμαία αυτοπεποίθηση σας σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε και να επιτύχετε. Σωστός θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο στόχαστρο σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Για όσους από εσάς είναι απαραίτητη η ανανέωση και η νέα γνωριμία, ετοιμαστείτε, τυχαίο συμβάν θα φέρει κοντά σας άτομο πολλά υποσχόμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σε επαγγελματικά ζητήματα θα νιώσετε έτοιμοι να ρισκάρετε, τα βήματα σας θα είναι τολμηρά ωστόσο προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, λογαριάστε πολύ καλά τις οικονομικές συνιστώσες. Ένταση και ορμή θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, αποφύγετε να φανείτε απόλυτοι είτε στις απόψεις σας είτε στις επιθυμίες σας. Επειδή θα προσπαθήσετε με επιμονή να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις πιέσεις, γι αυτό προσοχή να μην πέσετε σε πράξεις  σπασμωδικές ή ανεξέλεγκτα παρορμητικές. Κρατήστε θετική και ήρεμη στάση σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, εστιάστε το ενδιαφέρον σας σε φιλικές παρέες. Σε συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα θα σας ανοιχτεί καινούργια προοπτική, το πρόσωπο που θα σας συστήσουν θα σας γοητεύσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, αλλαγή θα φέρετε στα αρνητικά δεδομένα, επιθυμία σας θα είναι να ανανεώσετε τη σχέση σας, να της δώσετε νόημα ίσως και σασπένς. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συγκέντρωση στον στόχο σας και μεθοδικότητα. Θα είστε έξυπνοι και ευρηματικοί θα βρείτε τον τρόπο να κλείσετε υπέρ σας επίμαχα ζητήματα, θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τις εντυπώσεις ή τα πορίσματα. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, η μεταξύ σας δυνατή και αμοιβαία έλξη θα φέρει ανατροπές θετικής κατάληξης. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αν θέλετε γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα τότε κινηθείτε αναλόγως με τις προσδοκίες σας, ξεκαθαρίστε από την αρχή στόχους και αισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Με παρορμητικό τρόπο θα διεκδικήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων, στόχος σας θα είναι να περάσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας κερδίζοντας το πάνω χέρι. Στα αισθηματικά σας, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσει το ταίρι σας. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δημιουργήσει την ανάγκη συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος, δεν θα λείψουν οι εντάσεις, ωστόσο αν φανείτε συγκρατημένοι τότε όλα θα λυθούν και μάλιστα υπέρ σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, τώρα διαφοροποιείται η στάση σας, η γνώμη σας αποκτά νέα κριτήρια, σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να μείνετε προσκολλημένοι ή παγιδευμένοι. Τα γεγονότα και οι νέες ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε δυνάμεις, με διορατικότητα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια ή μικρό δυσκολίες, εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση δε θα εκτροχιαστείτε από τον στόχο σας.  Αυτοπεποίθηση και μεθοδική επιμονή θα είναι τα δυο βασικά σας στοιχεία, σήμερα θα καταφέρετε να ανοιχτείτε και να προσεγγίσετε, η στάση σας θα είναι απελευθερωμένη. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν καινούργιες προκλήσεις ικανές να δώσουν νέα διάσταση στην προσωπική σας ζωή, αξιοποιήστε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έντονο θα είναι το πείσμα σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε τραβηγμένες καταστάσεις, κρατήστε ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σας. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η επιθυμία σας να έχετε υπό τον έλεγχος σας τις καταστάσεις θα σας ωθήσει σε πράξεις ρίσκου. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, η απόφαση σας ναι μεν θα είναι παρορμητική, ωστόσο το αποτέλεσμα άμεσο ή έμμεσο δεν θα είναι απογοητευτικό. Στον αισθηματικό σας τομέα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη σας. Σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από περιορισμούς και όρια, τα γεγονότα θα σας δώσουν την κατάλληλη ώθηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, νέοι τρόποι δράσης θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα επιλέξετε έναν μη συνηθισμένο τρόπο αντίληψης και αντιμετώπισης. Για εσάς τους ελευθέρους, οι πράξεις σας παρά το ότι θα είναι παράτολμες ωστόσο το αποτέλεσμα θα σας βγει σε καλό. Η θετική ανταπόκριση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην προσωπική σας ζωή. Εσείς οι ερωτευμένοι θα περάσετε σε προτάσεις και ενέργειες που θα εντυπωσιάσουν το άτομο που έχετε στο στόχαστρο σας, θα εκδηλωθεί θερμή και αμοιβαία έλξη.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, αν μελετήσετε τα επιχειρήματα σας θα καταφέρετε να κερδίσετε στις διαπραγματεύσεις σας. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, θα προβείτε σε αγορές που από καιρό έχετε κατά νου. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για διαφορών ειδών δραστηριότητες, κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα, θα υπάρξουν απρόοπτες και ευχάριστες συναντήσεις. Η γοητεία σας θα είναι έντονη θα καταφέρετε να προσελκύσετε κοντά σας ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα ανοίξει νέες προοπτικές στην προσωπική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, με δική σας πρωτοβουλία θα προκαλέσετε αναλυτικές συζητήσεις και άμεσα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με το πρώην ταίρι σας, λύνετε η διαφωνία  ή ο λόγος που σας οδήγησε στον χωρισμό. Θετική κατάληξη ενός ραντεβού θα ικανοποιήσει τις συναισθηματικές σας απαιτήσεις, θα είστε σε θέση να οδηγήσετε την πορεία σας σε επιτυχημένη κατάληξη. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση περάσετε σε διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να δώσετε δεσμευτική όψη στην εξέλιξη των επαφών σας, δεν αποκλείεται να παρθεί απόφαση συγκατοίκησης.