Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (27/07)

249

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η ημέρα θα δημιουργήσει μία γλυκιά και νωχελική ατμόσφαιρα, η οποία θα μας παρασύρει όλους στο δικό της ρυθμό. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως δεν έχεις την ενέργεια να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις, για αυτό προτίμησε να κινηθείς σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και αφιέρωσε χρόνο στην ξεκούραση σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και οι Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Έχεις τα κέφια σου και η καλή ψυχολογική σου διάθεση θα ενεργήσει ώστε να έχεις περισσότερη ενέργεια, που θα σου επιτρέψει οι συναναστροφές σου με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς να είναι ευχάριστες και επιτυχημένες. Η σημερινή αστρολογική όψη μπορεί να βάλει στο στόχο και την σχέση σου, που με επεμβάσεις τρίτων μπορεί να υπονομεύει με κακόβουλες ενέργειες τις οποίες πρέπει να εξουδετερώσεις μη αφήνοντας τους να επέμβουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ναι μεν θα είστε δεχτικοί στις απρόοπτες προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους, ωστόσο ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις ίσως να είναι παρορμητικός ή επιπόλαιος. Ενδέχεται κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να δώσετε οριστικό τέλος με πρόσωπο που νιώθετε πως σας καταπιέζει. Σήμερα η στάση σας θα είναι απόλυτη και άκαμπτη, δεν αποκλείεται με το ταίρι σας να υπάρξουν εντάσεις και πεισματικές συγκρούσεις κυριαρχίας. Αν δεν θέλετε να δημιουργούν θυμοί ή κόντρες μεγάλης διάρκειας τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία σας, ρίξτε νερό στο κρασί σας.  Ένα ευχάριστο συμβάν θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, θα συμβεί απρόοπτη συνάντηση θετικής εξέλιξης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη βγάζει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες που απαιτούν τακτοποίηση και σε κάνουν να ανησυχείς, σαν αγχώδης που είσαι γύρω από όσα σχετίζονται με χρήματα. Σχετικά με προτάσεις που έχουν οικονομικό χαρακτήρα, κρατά, για καλό και για κακό, μικρό καλάθι, γιατί μπορεί να είναι, όχι μόνο άνθρακες ο θησαυρός, αλλά ίσως να κρύβεται και κάποια απάτη πίσω τους. Στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεσαι και που αποζητάς κάποιον καλό λόγο για να τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου, κλείσε τ’ αυτιά σου στους κόλακες, γιατί κάτι θα θέλουν να σου αποσπάσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ανταγωνιστική θα κάνει τη στάση σας, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σας. Πεισματική θα είναι η συμπεριφορά σας, καλό θα είναι να αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί, κρατηθείτε μακριά από ζητήματα που σας δημιουργούν διχασμούς. Σήμερα δεν θα είστε σε θέση να ανεχτείτε κουραστικές καταστάσεις και πρόσωπα που δεν μπορούν να σας προσφέρουν ισορροπία ή ηρεμία. Σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε επιλεκτικοί ως προς τα θέματα των συζητήσεων σας, σε περίπτωση που επιδιώξετε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην πιέσετε για άμεσα αποτελέσματα. Εσάς τους ελευθέρους ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας ανοίξει την καρδιά του φέρνοντας ευχάριστες εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα σε προσεγγίσουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σε κολακέψουν χαϊδεύοντας τα αυτιά σου με κολακευτικά λόγια και υπερβολές, που θα πρέπει να τις διπλοκοσκινήσεις και να τις διυλίσεις. Το κίνητρο τους μπορεί να είναι ύποπτο και συ θα πρέπει να αναρωτηθείς σε τι πραγματικά αποσκοπούν. Τα ψέματα και οι εξαπατήσεις πάνε κι έρχονται και συ πρέπει να κρατηθείς μακριά, είτε μη λέγοντας τα, είτε μη ακούγοντας τα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα που ίσως να προκαλέσουν ξεσπάσματα και εξάρσεις. Εσείς οι χωρισμένοι σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας, η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι αόριστη. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα σας ανοίξει προοπτική σχέσης, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε. Αν θέλετε να σταθμεύσετε συναισθηματικά καταλήγοντας σε σταθερό ταίρι θα πρέπει να κινηθείτε με ωριμότητα. Οι εξελίξεις και τα ενδεχόμενα θα είναι ανάλογα με τη στάση σας γι αυτό προσπαθήστε να εντοπίσετε τι ακριβώς αναζητάτε και προσμένετε. Εσείς που έχετε ήδη σταθερό ταίρι καλό θα είναι να μην κλονίσετε την ισορροπία του δεσμού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή ημέρα για σένα παίρνει μια ονειρική μορφή, στην οποία θέλεις να βρίσκεσαι, παραβλέποντας την πραγματική της, που δεν φαίνεται να σε ικανοποιεί όπως είναι. Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να έχεις τάσεις φυγής και απαλλαγής από όλα όσα δεν σε ικανοποιούν. Δείξε ανοχή προς το ταίρι σου και τα τυχόν ελαττώματα του, που νομίζεις ότι έχει, κανείς δεν είναι τέλειος/α, ούτε και συ βεβαίως. Η φυγή από την πραγματικότητα, δεν είναι ποτέ η ενδεδειγμένη λύση, γιατί έτσι τα προβλήματα δεν λύνονται από μόνα τους, αλλά μένουν πίσω και μας περιμένουν. Βιαστές αποφάσεις που υπαγορεύονται από την παρόρμηση της στιγμής, πρέπει να τις αποφύγεις, αλλά να ενεργείς μετά από ώριμη σκέψη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα εμφανιστούν καχύποπτες σκέψεις, δεν αποκλείεται να είναι κάπως αρνητική η εκδοχή που θα δώσετε σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε ξεκάθαρα με το ταίρι σας, ίσως να μην καταφέρετε να απαλλαγείτε από εμμονές ή ζήλειες. Προχωρήστε σε αναλυτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις για τη μελλοντική πορεία του δεσμού σας. Θα θελήσετε να δώσετε τέλος σε υποθέσεις που σας χαλούν την ψυχολογία ή σας οδηγούν πίσω και όχι μπροστά. Θα βρείτε τη δύναμη να βάλετε φρένο στις απογοητεύσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα διεκδικήσετε αλλαγές ωστόσο η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι επίμονη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μεγάλη η διάθεση σου σήμερα  για την συμμέτοχη σου σε ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες, μεγάλη και η εύνοια σου για να είναι επιτυχημένες. Νοιώθεις να έχεις πιο μεγάλη δύναμη ανάμεσα σε φίλους και ομοϊδεάτες. Ο χρόνος είναι αυτός που χτίζει την εμπιστοσύνη ανάμεσα στους ανθρώπους, και αν δεν έχει αποδείξει την αξιοπιστία κάποιος, μην αφεθείς εύκολα να πιστέψεις τα όσα αδοκίμαστοι άνθρωποι θα θελήσουν να σου πουν. Φίλτραρε τα όσα ακούς με το φίλτρο της λογικής και δεν θα χάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ενδεχομένως να εμφανιστείτε αντιδραστικοί και απόλυτοι στις απόψεις σας, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις. Σήμερα προσοχή σε ανασφάλειες και σκηνές ζήλειας, καλό θα είναι να μην φανείτε υπερβολικοί. Θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε πιέσεις με κύριο στόχο να διατηρήσετε κατά κάποιον τρόπο την προσωπική σας ανεξαρτησία ή ελευθερία. Προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ταίρι σας θα εμφανιστούν στο προσκήνιο θέματα κυριαρχίας, δεν θα λείψουν οι εντάσεις. Αν θέλετε να σας κατανοήσουν και να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή συναισθηματικές εντάσεις, τότε φανείτε ξεκάθαροι και διαλλακτικοί. Η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο θα δώσει νέα πνοή στην καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι γεγονός ότι η καριέρα και το επαγγελματικό σου προφίλ κατέχουν κορυφαία θέση στην ζωή σου, σαν εργατικό, τι λέω, εργασιομανές Ζώδιο που είσαι. Η σημερινή αστρολογική όψη σου φέρνει κάποιες δυσκολίες και πιθανότητες αποτυχίας, λόγω παραπλανήσεων. Προκειμένου να τις αποφύγεις, καλό είναι να μην προχωρήσεις σε δυναμικές ενέργειες, αλλά να τηρήσεις στάση αναμονής, και μην υποκύψεις σε δήθεν ευκαιρίες, μέχρις ότου οι συνθήκες γίνουν ευνοϊκότερες για τις επιδιώξεις σου. Επειδή και η προσωπική σου ζωή σε ενδιαφέρει εξ ίσου, βρες τρόπο ώστε να καταφέρεις να βρεις χρόνο και για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, το νου σας να μην πείτε λόγια για τα οποία πολύ σύντομα θα μετανιώσετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε θυμούς και εκνευρισμούς, ναι μεν θα νιώσετε πως το ταίρι σας δεν μπορεί να σας κατανοήσει, αλλά και εσείς από την πλευρά σας είστε σίγουροι πως μπορείτε να μπείτε στη θέση του άλλου; Καλό θα είναι να μην δείτε μονόπλευρα τις καταστάσεις αυτό θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, για να μην παγιδευτείτε μέσα στις ίδιες σας τις αντιδράσεις, θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε και τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. Η συμβουλή μου είναι να χαλιναγωγήσετε τάσεις ανυπομονησίας, να κινηθείτε μεθοδικά, και να διατυπώσετε τις επιθυμίες σας με σαφήνεια.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Νοιώθεις σήμερα τις υποχρεώσεις να βαραίνουν στους ώμους σου, και θέλεις να τις αγνοήσεις και έχεις την παρόρμηση να ασχοληθείς μόνο με αυτά τα θέματα που σε αποφορτίζουν και σε ευχαριστούν. Η σημερινή αστρολογική όψη σε ευνοεί σ’ αυτήν σου την επιδίωξη ώστε να περάσεις ευχάριστα και όπως το θέλεις. Αυτό θα το επιτύχεις, αν προγραμματίσεις σωστά τις αποδράσεις σου από τις σκοτούρες, με βόλτες που θα σου καθαρίσουν το μυαλό, με συναναστροφές φίλων που θα σε κάνουν να νοιώσεις ευχάριστα  και με κοινωνικές επαφές που ίσως σου ανοίξουν κάποιο παράθυρο για φλερτ που θα σε αναζωογονήσει ψυχολογικά, αλλά χωρίς βάθος και σοβαρές προοπτικές. H μέρα ενεργεί ώστε να εξωραϊστούν πρόσωπα και πράγματα, οπότε χρειάζεται προσοχή για λανθασμένες κρίσεις, ιδίως αν προκύψουν προτάσεις για αισθηματικές αταξίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ανατροπές θα σημειωθούν στην καρδιά σας, κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας δημιουργήσει εσωτερικούς διχασμούς, ίσως να μπερδευτείτε ανάμεσα στα παλιά και στα καινούργια, καλό θα είναι να αποφύγετε το ενδεχόμενο της διπλής σχέσης. Γοητευτικό πρόσωπο θα σας αναστατώσει συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανόν να σας συνεπάρει έντονος ενθουσιασμός. Γι’ εσάς που αναζητάτε ποικιλία στην προσωπική σας ζωή, σας δίνω τη συμβουλή να προσέξετε τις κινήσεις σας. Εσείς που είστε σε δεσμό, ίσως να υπάρξουν κάποια συμβάντα εκνευρισμού, ωστόσο αν αποφύγετε τις υπερβολές και τα έντονα λόγια θυμού τότε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε. Προσπαθήστε να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με χαλαρότητα και συγκατάβαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Με τις ευαίσθητες χορδές, σου έχεις να κάνεις σήμερα, που θα πάλλονται έντονα, καθώς τα συναισθήματα σου χτυπούν κόκκινο, ανεξαρτήτως για ποιο αίτιο, σημαντικό η όχι και τόσο. Η σημερινή αστρολογική όψη συμβάλλει στο να παθιάζεσαι και να είσαι ή του ύψους ή του βάθους, καθώς καμία άλλη λύση πιο μετριοπαθής δεν ταιριάζει με το ψυχισμό σου, αυτά που αισθάνεσαι ότι θέλεις, δεν ταυτίζεται με τα όσα σήμερα σου πηγαίνουν. Όμως εσύ θέλεις να ταυτιστείς με το ταίρι σου σε βαθμό υπερβολής ώστε του ασκείς υπέρμετρες πιέσεις και αυτό δεν είναι ότι καλλίτερο θα μπορούσες να επιλέξεις για να το επιτύχεις, καθώς μπορεί να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι εκδηλώσεις σας ίσως να βγουν εκτός ελέγχου. Αντιδραστικότητα θα υπάρξει στα λόγια σας, οι κουβέντες που θα πείτε στο ταίρι σας θα είναι κάπως αιχμηρές. Προσέξτε να μην παραβιάσετε τα όρια, επικεντρωθείτε στην αυτοσυγκράτηση και όχι στην αντίδραση. Σας συμβουλεύω να κινηθείτε με ειλικρίνεια και ευθύτητα, αποφύγετε τις υποβολές. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να φέρετε κάποιες αλλαγές μέσα στην σχέση σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις συναισθηματικής έξαρσης. Στην προσπάθεια σας να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις, το νου σας να μην παραφερθείτε. Για κάποιους από εσάς απρόοπτη συνάντηση με πρώην ταίρι σας θα πάρει διαστάσεις που ίσως να σας βάλουν σε έντονες σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε νέου είδους δραστηριότητες αλλά και την λήψη αποφάσεων που αφορούν σοβαρές υποθέσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη ευνοεί τις παραπλανήσεις, τις εξαπατήσεις και γενικά τις λάθος εκτιμήσεις καταστάσεων και προσώπων τα οποία αν εμπιστευτείς πιθανότατα θα πέσεις θύμα εξαπάτησης. Ακόμα και στον αισθηματικό τομέα, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν περιπτώσεις που τα ψέματα θα πρωταγωνιστούν, οπότε, πρόσεξε και τι λες αλλά και τι ακούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, ευέξαπτες οι αντιδράσεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας κενά. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες του δεσμού σας. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και τι νιώθετε για να μην υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές. Σήμερα ίσως να το μπερδέψετε το ταίρι σας, ωστόσο τα αισιόδοξα γεγονότα που θα προκύψουν θα καταφέρουν τελικά να ισορροπήσουν τις μεταξύ σας επαφές. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει καινούργια γνωριμία, δίνοντας σας τη δυνατότητα να δώσετε νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κάθε προσπάθεια σε κάθε τομέα για να το κατορθώσεις, έχεις πολύ μικρές πιθανότητες επιτυχίας. Αυτό το ανατρεπτικό σκηνικό, επηρεάζει την ικανότητα σου να εκτιμήσεις σωστά συνθήκες, ανθρώπους και καταστάσεις, πράγμα που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και αποτυχία νέων εγχειρημάτων, λόγω κακών επίλογων, κυρίως ανθρώπων που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, είτε λόγω ελλείψεως ικανοτήτων και αξίας, είτε λόγω μικρού ηθικού βάρους. Η πολυπραγμοσύνη σου αυτή παραγκωνίζει την ενασχόληση με το ταίρι σου, και προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες, αντί να ασχοληθείς μαζί του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οι αντιδράσεις σας ίσως να κλονίσουν την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να προχωρήσετε σε αναλύσεις, εξηγήσεις, και υποσχέσεις γι αυτό θα πρέπει να προσέξετε τα επιφανειακά ή επιπόλαια λόγια. Θα ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, αν θέλετε να δώσετε λύσεις σε αιχμηρά ζητήματα τότε φανείτε ειλικρινείς, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπεκφυγές. Με πρόσωπο από το παρελθόν θα σας δοθεί ευκαιρία για ξεκαθάρισμα, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση, οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από την δική σας στάση. Σας δίνω τη συμβουλή να σκεφτείτε ώριμα και προνοητικά, αποφύγετε την ανυπομονησία και τις πιεστικές ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πρώτο και κύριο που κάνεις, είναι να επιδιώξεις να κανονίσεις συναναστροφές με τους φίλους σου, να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν, σε ψυχαγωγούν και τις απολαμβάνεις. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σου αλλάξει την ένταση με την οποία θέλεις πράγματα και λειτουργείς, κάνοντας σε επιρρεπή στο ξεπέρασμα ορίων και σε υπερβολές που σε παρασύρουν σε “αταξίες” που θέτουν σε κίνδυνο την σχέση σου, πράγμα που υπό κανονικές συνθήκες  θα ήθελες να το αποφύγεις πάση θυσία. Αν όμως δεν έχεις ταίρι, μέσα στο πλαίσιο της διασκέδασης, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες για κάτι μόνο προσωρινό και εφήμερο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα ο μόνος τρόπος για να γλυτώσετε από τις διαφόρων ειδών εντάσεις, είναι να προσέξετε πολύ καλά τι θα πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και με ποιον τρόπο θα το διατυπώσετε. Εσάς τους προσφάτως χωρισμένους θα σας πλησιάσει το πρώην ταίρι σας, θα σας δώσει το έναυσμα για άνοιγμα τολμηρής συζήτησης που θα φέρει τελικά οριστικές λύσεις. Αν θέλετε να διεκδικήσετε θα πρέπει η τακτική σας να είναι μεθοδική, οι πράξεις σας συνετές και ώριμες. Προσωπική συζήτηση θα ανοιχτεί με άτομο αισθηματικού ενδιαφέροντος που τον τελευταίο καιρό υπήρχαν σκαμπανεβάσματα μεταξύ σας. Σας συμβουλεύω τα βήματα σας να είναι σταθερά και βάσιμα, περιορίστε την αντιδραστικότητα σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η αδυναμία σου να συγκεντρωθείς και να πάψεις να είσαι αφηρημένος/η, αλλά να είσαι απροσάρμοστος/η,  χαρακτηρίζει την ημέρα σου σήμερα, με την επίμονη άρνηση σου να καταπιαστείς με ό,τι σοβαρό που για να διεκπεραιωθεί σε θέλει προσεκτικό/η  και σε εγρήγορση. Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να θέλεις ακόμη περισσότερο να αποδράσεις από τα δύσκολα, αλλά και την τάση για να εξαπατηθείς. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα άτομα που θα έκανες ανοίγματα, γιατί μπορεί να μην το αξίζουν. Πάρε το ταίρι σου και περάστε ευχάριστα μαζί αυτήν την περίεργη για σένα ημέρα, αφού θέλεις πραγματικά να του χαρίσεις ωραίες στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ίσως να μη υπάρξει ισορροπία στις αντιδράσεις σας, ενδεχομένως να εμφανίσετε πείσμα. Μάλλον θα αισθανθείτε πως δεν ξέρετε τι θέλετε, θα δυσκολευτείτε να εντοπίσετε από πού πηγάζει το κάθε σας συναίσθημα γι αυτό θα υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε πιεστικές ή σπασμωδικές ενέργειες. Προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, αδιάλλακτοι θα είστε στις συζητήσεις με το ταίρι σας, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση σας. Αποφύγετε την ένταση στους διαλόγους σας, καλό θα είναι να μην παρατραβήξετε το ήδη τεντωμένο σκοινί. Κάποιο πρόσωπο φιλοδόξει να διεισδύσει στην προσωπική σας ζωής, θα είναι λάθος αν το απομακρύνετε. Η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διορθώσετε παλιά λάθη.