Ο Cristiano Ronaldo έκανε botox στα γεννητικά όργανα. 5 ακόμα διάσημοι άντρες που έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις

262

Μπορεί τα περισσότερα ειδησεογραφικά sites να ασχολούνται με τον Cristiano Ronaldo ως προς το σε ποια ομάδα θα τον βρει να παίζει ο χειμώνας, αλλά τις τελευταίες μέρες ξένα sites απασχολούνται με μία άλλη είδηση για τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Ο Cristiano Ronaldo έκανε Botox στα γεννητικά του όργανα και η ιστοσελίδα Marca ανέλαβε να μιλήσει με ειδικούς για να μας εξηγήσει τι ακριβώς είναι το scrotox, όπως αναφέρεται στα ξένα μέσα η διαδικασία.

Η είδηση, σαφώς, μας κάνει εντύπωση, αλλά ο Cristiano Ronaldo δεν είναι ο πρώτος διάσημος που θέλει να ανανεώσει την εμφάνισή του με αισθητικές επεμβάσεις. Κι ας μην μιλάμε για την εμφάνιση του προσώπου του. Παρακάτω εκτός από τις πληροφορίες για το scrotox θα βρεις ποιοι ακόμα διάσημοι άντρες έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις και το έχουν παραδεχτεί.

Οι διάσημοι άνδρες που έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις είναι αρκετοί. Ο Cristiano Ronaldo όμως έκανε σίγουρα την πιο παράξενη. Ο Dr. Esteban Sarmentero εξήγησε τη διαδικασία στην οποία υποβλήθηκε ο Cristiano Ronaldo στο Radio Marca.

Τι είναι το Botox στα γεννητικά όργανα και γιατί το έκανε ο Cristiano Ronaldo

«Ο λόγος για τον οποίο ο Cristiano Ronaldo έκανε ενέσεις Botox, είναι πιθανόν διπλός: Πρώτον για να λειάνει και δεύτερον για να προλάβει τη συστολή του όσχεως ώστε οι όρχεις του να μοιάζουν πιο ογκώδεις», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ο Cristiano Ronaldo πραγματοποίησε τη διαδικασία ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ήταν «λίγες μόνο ενέσεις» κι «ένα αισθητικό φρεσκάρισμα» και όχι επέμβαση». Όπως τόνισε ο Dr. Esteban Saramentero, οι ενέσεις «δεν πονάνε» ενώ «η χρήση τους είναι για καθαρά αισθητικούς λόγους, δεν έχουν σκοπό να βελτιώσουν τη λειτουργία των ανδρικών γεννητικών οργάνων».

Όπως συμβαίνει και με το Botox γεννηκά έτσι και το scrotox διαρκεί περίπου 6 μήνες και έπειτα πρέπει να επαναλαμβάνεται για να παραμείνει ίδιο το αισθητικό αποτέλεσμα. Ο ίδιος γιατρός διευκρίνισε ότι αυτή η διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με αυτή της επιμήκυνσης πέους.

Και τώρα που έμαθες τα πάντα για το scrotox που έκανε για να ανανεωθεί ο Cristiano Ronaldo, είσαι μάλλον έτοιμη να δεις ποιοι είναι οι διάσημοι άντρες που έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις και το έχουν παραδεχτεί. Τίποτα τόσο ακραίο, βέβαια δεν έχουν πει δημόσια. Ίσως και να έπρεπε όμως για να σπάσει οριστικά το ταμπού που αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις και για να διακηρύξουν την αυτοδιάθεση του σώματός τους. Μια ιδέα δίνουμε.

 

Cristiano Ronaldo botox διάσημοι άντρες που έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις@2022 Chris Pizzello/Invision/AP Images

 

Όπως ίσως μαντεύεις ο λόγος που οδηγήθηκε σε μία αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό του ο Christian Bale ήταν για έναν ρόλο του. Ο ηθοποιός που μπαίνει all the way στο πετσί του ρόλου, χρειάστηκε να βάλει θήκες στα δόντια του για την ταινία American Psycho και τον ρόλο του Patrick Bateman.

«Μου άρεσαν τα παλιά μου δόντια. Έχω το καλούπι τους κάπου σε ένα ράφι μου. Αλλά με τον Patrick Bateman η εξωτερική του εμφάνιση ήταν πιο σημαντική από ότι των περισσότερων χαρακτήρων. Είναι εντελώς επιφανειακός και τρομερά νάρκισος. Κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και δεν ήταν σωστό αυτό που έβλεπα. Με προειδοποίησαν ότι αν βάλω θήκες ίσως αποκτήσω ένα ψεύδισμα και ότι μπορεί να φαίνεται στα κοντινά. Οπότε σκέφτηκα “μου αρέσουν τα δόντια μου, αλλά δεν είμαι τόσο κολλημένος μαζί τους που θα χαλάσω όλη την ταινία επειδή αρνούμαι να τα φτιάξω”», είχει πει στη βρετανική εφημερίδα Guardian το 2000.

Mickey Rourke

 

Cristiano Ronaldo botox διάσημοι άντρες που έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις@2022 Andy Kropa/Invision/AP Images

 

Το boxing ήταν ο λόγος που ο Mickey Rourke ξάπλωσε στο χειρουργικό τραπέζι για να πραγματοποιήσει μία σειρά πλαστικών επεμβάσεων. Ο ηθοποιός ξεκίνησε το box στη δεκαετία του 90 και προκάλεσε βλάβες στο πρόσωπό του. Αλλά όπως είπε στη Daily Mail το 2009 εμπιστεύτηκε «το λάθος άτομο» για να «βάλει πίσω στη θέση του το πρόσωπό» του.

«Τα περισσότερα που έκανα ήταν για να να διορθώσω το χάλι στο πρόσωπό μου από το boxing αλλά πήγα στο λάθος άτομο για να το βάλει πίσω στη θέση του. Είχα σπάσει δύο φορές τη μύτη μου. Έκανα 5 επεμβάσεις στη μύτη μου και μία στο ζυγωματικό μου που είχα συνθλίψει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Διάσημοι άντρες που έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις και το παραδέχτηκαν:  Simon Cowell

 

Cristiano Ronaldo botox διάσημοι άντρες που έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις@2022 Willy Sanjuan/Invision/AP, File/AP Images

 

Botox, αλλά στο πρόσωπό του, έχει κάνει και ο γνωστός κριτής talent shows, Simon Cowell. «Ελπίζω να δείχνω καλύτερος τώρα. Ίσως έκανα κάπως υπερβολικό Botox τα τελευταία χρόνια, επειδή όλοι στην τηλεόραση το κάνουν», είχε παραδεχτεί με ειλικρίνεια.

Steven Tyler

 

@2022 Jordan Strauss/Invision/AP Images

 

Πλαστική επέμβαση χρειάστηκε να κάνει ο Steven Tyler μετά από ένα ατύχημα που είχε, πέφτοντας στο μπάνιο το 2011 σε ένα ταξίδι του στην Παραγουάη. Ο Steven Tyler είπε στο Today Show ότι πήγε στο νοσοκομείο και εκεί «Έραψαν το μάτι μου, έκαναν λίγη πλαστική χειρουργική και έφτιαξαν ένα δόντι μου όλα σε ένα». Νοικοκυρεμένα, θα προσθέσω.

Διάσημοι άντρες που έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις και το παραδέχτηκαν: Gene Simmons

 

@2022 Susan Walsh, File/AP Images

 

Ο τραγουδιστής των KISS έχει παραδεχτεί ότι έχει υποβληθεί σε face lift. Μάλιστα το έκανε μαζί με τη σύζυγό του, Shannon Tweed, και δεν το έκρυψε ποτέ όπως κι εκείνη. Ωστόσο, ο Gene Simmons σε συνέντευξή του είπε πώς δεν προτείνει την πλαστική χειρουργική σε άλλους.

«Δεν προτείνω τίποτα απ’ όσα έχω κάνει σε κανέναν. Απλά επειδή εγώ παρήγγειλα κάτι στο μενού δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις κι εσύ. Παρήγγειλε ό,τι σε κάνει χαρούμενο. Το ταξίδι του καθενός μας πρέπει να είναι προσωπική επιλογή», είχε πει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα The Sydney Morning Herarld. Κι ίσως αυτή να είναι η καλύτερη τοποθέτηση για όλα όσα συζητήσαμε παραπάνω.