Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (25/07)

213

Σήμερα το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με το Δία στον Κριό.

Η ημέρα μπορεί να οδηγήσει σε μία υπερβολή όσον αφορά τη διαχείριση αισθηματικών αλλά και οικονομικών υποθέσεων. Η Αφροδίτη θα συναντήσει μέσω μιας απαιτητικής όψης τον Δία και αυτό σημαίνει πως ελλοχεύει ο κίνδυνος για παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σπατάλες σε οικονομικό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Βγαίνουν στην επιφάνεια οι επαναστατικές σας διαθέσεις, σήμερα θα εναντιωθείτε,  με δυναμισμό θα αναλάβετε την καθοδήγηση των καταστάσεων και των επαγγελματικών σας υποθέσεων, ουσιαστικά θα βάλετε φρένο στις καθυστερήσεις και σε οτιδήποτε δεν σας αφήνει να ελιχτείτε. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε τη βελτίωση, με αποφασιστικότητα βάζετε φρένο σε αρνητικές καταστάσεις, με επιτυχία θα διεκδικήσετε αλλαγές τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον αισθηματικό. Για τους ελευθέρους και μόνους καταφθάνει άνοιγμα νέας αρχής, θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε, με εκδηλωτική στάση θα σας φανερώσει την έλξη του για εσάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, διαφοροποιημένος θα είναι ο τρόπος σκέψη σας, τολμηρή και αρκετά παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, στις ενέργειες σας δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί ούτε ανασφάλειες. Εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε διαφόρων ειδών περιπέτειες, θετικοί θα είστε στα καινούργια ενδεχόμενα σοβαρά ή περιστασιακά, οι προσεγγίσεις σας θα είναι απελευθερωμένες. Επαφές στενού τύπου θα ξεκινήσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο, ενδέχεται να μπει σε δοκιμασία η καρδιά σας, θα αναζητήσετε συναισθηματική ένταση και θα τη βρείτε. Πρόσωπο που έχετε καιρό στο στόχαστρο σας θα σας πλησιάσει με στάση ιδιαιτέρως εκδηλωτική, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό και άνεση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα είστε δραστήριοι, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Άνοιγμα θα έχετε σε μια επαγγελματική υπόθεση που από καιρό σας απασχολεί, μπαίνει το νερό στο αυλάκι τώρα θα καταφέρετε να επιτύχετε στον στόχο σας. Σε συνομιλία τετ α τετ θα καταφέρετε να σπρώξετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε, η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει θετική και άμεση κατάληξη. Εκφράστε τη σκέψη σας, διατυπώστε ιδέες και προτάσεις, ο δυναμισμός σας θα πιάσει τόπο. Στον αισθηματικό σας τομέα λύνεται μια παρεξήγηση, για εσάς τους χωρισμένους αλλάζουν τα δεδομένα, καταφθάνει επανασύνδεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού που θα καταφέρει να ανανεώσει τις αισθήσεις σας. Για εσάς που δεν μπορείτε να βγάλετε από τη σκέψη σας το πρώην ταίρι σας και η συναισθηματική φόρτιση σας καταβάλει, σας φανερώνω πως θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τα παλιά. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βάλετε τέλος σε συναισθηματικές εξαρτήσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να γυρίσετε σελίδα να τερματίσετε το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τολμηρή θα είναι τόσο η σκέψη σας όσο και η δράση σας, αποκτάτε αποφασιστικά, άμεσες θα είναι οι ενέργειες σας. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα φέρει χρήματα στην τσέπη σας, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα βάζετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η γοητεία σας θα είναι αυτή που θα προσελκύσει κοντά σας καινούργια άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ενδιαφέρον θα δείξετε για καινούργιες γνωριμίες, η συμπεριφορά σας θα είναι εκδηλωτική, το παρουσιαστικό σας  ελκυστικό, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία  να βάλετε μπρος για νέα σχέση με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Θα είστε σε θέση να διατυπώσετε τις προτάσεις που έχετε κατά νου, αν θέλετε να πλησιάσετε κάποιο πρόσωπο τότε εκδηλωθείτε ανεπιφύλακτα, περάστε άφοβα σε διεκδικήσεις το αποτέλεσμα θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Ένα προσωπικό σας ραντεβού θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να βγάλετε από τη ζωή σας ή από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που εμποδίζουν την μελλοντική σας πορεία, θα κάνετε πέρα άτομα με συντηρητικές ή προκατειλημμένες απόψεις, δεν θα δεχτείτε ασφυκτικές συνθήκες και ψυχολογικές πιέσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε, θα αναζητήσετε τη μεγάλη ανατροπή. Θα σας πλησιάσει και θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο που θα θέλει να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να γίνετε άμεσοι και τολμηροί, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας αποδείξουν πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας, γι αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό, περάστε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις. Το πρόσωπο που θα καταφέρει να σας πλησιάσει, ναι μεν θα κάνει το πρώτο βήμα, ωστόσο θα περιμένει από εσάς το δεύτερο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τώρα θα κυνηγήστε τις ανάγκες και τα προσωπικά σας θέλω, η στάση σας θα είναι ανυποχώρητη, οι πράξεις σας θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες. Θα εμφανιστείτε  μεθοδικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, γεγονός που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία, το πείσμα σας θα είναι δημιουργικό. Έρχεται οικονομικό άνοιγμα, δεν αποκλείεται να σημειωθεί αύξηση. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, είναι πολύ πιθανό να προκύψει άνοιγμα νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, περνάτε σε άμεση δράση, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, πρωταρχική σας επιθυμία θα είναι να αλλάξετε τα ανιαρά δεδομένα. Λήγει η στασιμότητα, καταφθάνουν εξελίξεις δυνατών συναισθηματικών προδιαγραφών που θα περιμένουν τις αποφάσεις σας, σήμερα δώστε βάση στις συναντήσεις και στα τηλεφωνήματα που θα προκύψουν. Θα σας γίνει πρόταση για ραντεβού, οι περεταίρω επαφές θα εξαρτηθούν από εσάς τους ίδιους, σας ενθαρρύνω να σκεφτείτε αισιόδοξα και να πράξετε δυναμικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σωστή θα είναι η αντίληψη σας, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, με έξυπνο τρόπο θα περάσετε σε άμεσες ενέργειες. Σε επαγγελματικά θέματα φεύγουν οι αναστολές, δεν θα φανείτε διστακτικοί στο καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει έλξη. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην προσωπική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε καινούργια σχέδια, έρχονται ουσιαστικές και θετικές αλλαγές στην καρδιά σας, προετοιμαστείτε για γεγονότα που θα αλλάξουν τα πλάνα και την κατεύθυνση της προσωπικής σας ζωής. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και ελπιδοφόρα κατάληξη, θα χαρείτε, θα ενθουσιαστείτε, σας δίνω τη συμβουλή να έχετε ξεκάθαρη στάση. Καινούργιο άτομο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, οι συμπτώσεις και οι συγκυρίες θα είναι τυχερές, η γνωριμία που θα προκύψει θα έχει μελλοντική εξέλιξη, προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης. Μη καμουφλάρετε τα αισθήματα που θα νιώσετε, σας φανερώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η στάση σας θα είναι μεθοδικά επίμονη, ολοκληρώνετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε αισιόδοξοι και άμεσοι, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, προχωρήστε σε διεκδικήσεις χωρίς ανησυχίες και ανασφάλειες. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει, η έλξη θα είναι αμοιβαία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, οι διαθέσεις σας σε συνδυασμό με τα απρόοπτα γεγονότα θα σας βγάλουν από την αδράνεια, τολμηρή θα γίνει τόσο η σκέψη σας όσο και η δράση σας. Συναισθηματική αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας ένα απρόοπτο γεγονός και επειδή θα το χειριστείτε με ρομαντική και απελευθερωμένη διάθεση, να είστε σίγουροι πως θα έχει αίσια κατάληξη. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε κάλεσμα συμφιλίωσης ή επανένωσης από πρώην ταίρι σας, με θερμά λόγια θα ξεκινήσει η προσωπική σας συνάντηση, θα είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε δωμάτιο για δύο. Στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση, όσο πιο ξεκάθαρα κινηθείτε τόσο πιο άμεσο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Με όποιο πρόσωπο συνομιλήσετε θα καταφέρετε να το οδηγήσετε στα δικά σας νερά, κλείνουν επιτυχώς συμφωνίες και ανοιχτές εργασιακές υποθέσεις. Με τον δυναμισμό σας βάζετε σε τάξη πρόσωπα που διατηρούν την πλάνη πως μπορούν να κατευθύνουν τις κινήσεις σας ή να ελέγξουν τις αποφάσεις σας. Στον αισθηματικό σας τομέα τακτοποιείται ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα, σε περίπτωση που αφορά τσακωμό ή χωρισμό θα λύσετε τους κόμπους, αν επιθυμείτε επανασύνδεση προχωρήστε χωρίς ανασφάλειες σε ουσιαστικές προτάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σε ένταση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, στα κόκκινα θα είναι οι αισθήσεις σας, στην προκειμένη φάση αυτό που θα αναζητήσετε στις επαφές σας θα είναι η απελευθερωμένη έλξη. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα έχει βάσεις συναισθηματικές και πολύ σοβαρές, θα είναι λάθος αν αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με μάτι χαλαρό. Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει η προοπτική της σταθερής σχέσης, τότε φανείτε ξεκάθαροι, προσοχή στο τι θα αφήσετε να εννοηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πρόθυμοι θα είστε να προβείτε σε αλλαγές, αναλαμβάνετε ρίσκα, δεν θα υπάρξει διστακτικότητα. Συνεργάσιμοι και αποδοτικοί θα είστε σε θέματα εργασίας που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση, σε περιπτώσεις που χρειαστεί να συνεργαστείτε θα τα πάτε πολύ καλά δεν θα υπάρξουν αρνητικές συνθήκες. Προχωρήστε σε οικονομικές διεκδικήσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Στον αισθηματικό σας τομέα δεν αποκλείεται σήμερα να προκύψει μια πολύ όμορφη και ρομαντική συνάντηση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τολμήσει να σας φλερτάρει, θα σας αποκαλύψει το ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς. Στο χέρι σας θα είναι αν θα προχωρήσετε τις μεταξύ σας επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα πάρετε τα πάνω σας, δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σας, στόχο θα έχετε να αλλάξετε τις συνθήκες και τα ενδεχόμενα της προσωπικής σας ζωής. Σήμερα θα εμφανιστείτε τολμηροί, δοτικοί και διαχυτικοί, θα είστε έτοιμοι να προσεγγίσετε με στόχο να δώσετε νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε εντελώς ξαφνικά κα απρόσμενα, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τον ενθουσιασμό σας, προσοχή στις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα βγαίνετε από τη στασιμότητα, θα κυνηγήσετε την αλλαγή και τη βελτίωση, τυχόν πρωτοποριακές ή ασυνήθιστες πράξεις θα αποδειχτούν τελικά αποτελεσματικές. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, δώστε προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας. Στον αισθηματικό τομέα, πρόσωπο που ήδη σας γνωρίζει θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει και να σας ανοιχτεί, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα απορρίψετε το ενδιαφέρον του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα προκύψουν απρόοπτα γεγονότα, να περιμένετε εκπλήξεις, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες. Αλλάζουν τα δεδομένα, θα σας ανανεώσει το προσωπικό ραντεβού που θα έχετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει, τερματίζει η στασιμότητα, έρχονται εξελίξεις και αποτελέσματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Η διάχυτη στάση που θα εκδηλώσετε θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές αποκαλύψεις, τετ α τετ συνάντηση θα καταλήξει σε έναρξη δεσμού, εκβληθείτε χωρίς φοβίες δεν θα υπάρχει λόγος να φανείτε επιφυλακτικοί. Καταφθάνει προοπτική σταθερής σχέσης, δείξτε άφοβα το ενδιαφέρον σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα τονώσει την αισιοδοξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα προχωρήσετε σε καινούργιες συνεργασίες, στόχος σας θα είναι να αλλάξετε τα δεδομένα, να επεκταθείτε και να αποκτήσετε προοπτικής άμεσης εξέλιξης επαγγελματικής και οικονομικής. Έρχονται ευνοϊκές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να  ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω, εσείς οι άνεργοι που ψάχνετε εργασία θα λάβετε πρόταση που θα σας ικανοποιήσει. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις τόσο σε εργασιακά θέματα όσο και σε αισθηματικά. Σήμερα θα υπάρξει ευχάριστη συνάντηση που δεν αποκλείεται να ανατρέψει όλη την πορεία της προσωπικής σας ζωής, είναι πολύ πιθανόν να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα έχει κατάληξη μια συνάντηση που πολύ γρήγορα θα πάρει συναισθηματική έκταση. Ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με άτομο που δεν θα είναι περαστικό στη ζωή σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεχάσετε τα παλιά και να προχωρήσετε μπροστά με ανανεωμένες βλέψεις και επιθυμίες. Το πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε είναι πολύ πιθανόν να περάσει στην προσωπική σας ζωή με την προοπτική να παραμείνει σταθερά για χρόνια. Προμηνύεται καινούργια γνωριμία, πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερα να ερωτευτεί, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικό θα καταφέρει να σας ανανεώσει συναισθηματικά και ψυχολογικά.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Όσοι απ’ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές να είστε σίγουροι πως θα τις λάβετε, χρήματα θα εισπράξετε, ίσως να ανοιχτεί προοπτική για αύξηση στα σταθερά μηνιαία σας εισοδήματα. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται ευχάριστες επαφές που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. Θα προκύψει νέα γνωριμία, συνομιλία που θα έχετε με ένα καινούργιο πρόσωπο θα ανοίξει δυνατότητα περεταίρω επαφών. Οικειότητα και έλξη θα εκδηλωθεί μεταξύ σας, δεχτείτε την πρόταση που θα σας γίνει, η πορεία σας θα έχει θετική κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ανήσυχη και άστατη θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι η ποικιλία και όχι ο περιορισμός, τώρα αφήνετε στην άκρη ταμπού, προκαταλήψεις ή επιφυλάξεις. Απρόσμενα γεγονότα θα σας δραστηριοποιήσουν, θα δημιουργηθεί ανάγκη να περάσετε σε γρήγορες και άμεσες πράξεις, σήμερα θα πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και αρκετό καιρό. Εσείς οι μόνοι, κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα βρεθείτε σε ευχάριστες παρέες, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για κουβεντούλα και ότι άλλο προκύψει…