Λάκης Γαβαλάς: χ@στηκα για το σπίτι στη Μύκονο

275

Τους λόγους για τους οποίους απαρνήθηκε την άλλοτε αγαπημένη του Μύκονο για την Πάρο εξήγησε ο Λάκης Γαβαλάς, σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά»,  ο εκκεντρικός επιχειρηματίας είπε ότι δεν θέλει να πηγαίνει πλέον στο νησί των Ανέμων, αφού «για να συνεννοηθείς πρέπει να μιλάς αραβικά τριτοκοσμικά».

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο» ανέφερε.

Για τη βίλα του στη Μύκονο, ο Λάκης Γαβαλάς σημειώνει: «Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χ@στηκα για το σπίτι στη Μύκονο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Ο Λάκης Γαβαλάς αυτήν την περίοδο κάνει διακοπές στην Πάρο και γεμίζει μπαταρίες για έναν δυναμικό χειμώνα. «Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά, συγκεκριμένα περνάω τέλεια στο εστιατόριο (αναφορά ονόματος εστιατορίου) με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουμε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο».

Ο Λάκης Γαβαλάς γίνεται φέτος 70 ετών και θα το γλεντήσει με ένα σούπερ πάρτι. «Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις» λέει.