Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (23/07)

214

Σήμερα το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με το Δία στον Κριό.

Η ήμερα καταδεικνύει πως η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της και οι συζητήσεις όπως και οι επαφές με φίλους, γνωστούς, συναδέλφους και πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, θα έρθουν σε προτεραιότητα. Οι συζητήσεις θα είναι χαρούμενες και φαίνεται πως κάποιες από αυτές θα φέρουν και πληροφορίες για πρόσωπα και θέματα που σε ενδιαφέρουν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει τη διάθεση σας για να κυνηγήσετε και να εξουσιάσετε, σήμερα δε θα σας πτοήσουν τυχόν δυσκολίες. Δώστε βάση στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.  Στα αισθηματικά σας, ένας αναλυτικός διάλογος θα δώσει φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, αυτά που θα ακούσετε θα αλλάξουν τη γνώμη και τις βλέψεις σας. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να προκύψει έναρξη σχέσης με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η καρδιά σας, σε τυχαία συνάντηση δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις, σήμερα θα προκύψει απρόσμενη γνωριμία. Η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει δημιουργικές αλλαγές, αποκτά σταθερή βάση η προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα κυνηγήσετε με μεθοδική τακτική στόχους και επιθυμίες, δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας, πρακτικές οι ενέργειες σας. Σήμερα θα επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας σκοπούς καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, με σοβαρό και ώριμο σκεπτικό θα επανεξετάσετε προοπτικές και ενδεχόμενα. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα καινούργιο άτομο θα κάνει την εμφάνιση του, για εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα είναι πολύ καλή ευκαιρία να προχωρήσετε μπροστά διαγράφοντας το παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, εν θα έχετε υπομονή σε θέματα πίεσης, οξύθυμη θα είναι η στάση σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εξάρσεις και τις υπερβολές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, ενδέχεται να σας εκπλήξει η έντονη έλξη που θα σας εκδηλώσει. Δεν θα λείψουν οι αναστατώσεις, καταφθάνει ξαφνικό συμβάν, η σημερινή μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ευρηματική σκέψη και εμφάνιση νέων ιδεών θα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά σας. Θα είστε ενισχυμένοι με σταθερή θέληση για δράση, η αισιοδοξία που θα νιώσετε θα αποτρέψει τυχόν αναστολές. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κερδίσετε αυτό στο οποίο θα στοχεύσετε, τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε αισθηματικά. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποκαλύψει τα θερμά αισθήματα που τρέφει για εσάς, δεν αποκλείεται να ξαφνιαστείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις και ξαφνικές αμοιβαίες εξομολογήσεις. Θα έχετε τη διάθεση να φανείτε ειλικρινείς τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα κοινά σας σχέδια. Η μέρα σας θα έχει όμορφα και απρόσμενα γεγονότα, έρχονται συναισθηματικές εκπλήξεις, δεν αποκλείεται να προκύψει και μια ολοκαίνουργια γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σκέψη σας θα είναι στρατηγική και διπλωματική, στην πράξη όμως ενδεχομένως να παρασυρθείτε από την παρορμητικότητα σας και να υποκύψετε σε σπασμωδικές ενέργειες. Προσοχή στη διάσταση της αντιδραστικότητας σας, σε εργασιακά ζητήματα καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, θα υπάρξει κίνδυνος μετά να το μετανιώσετε. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που οι απόψεις τους σας προκαλούν εκνευρισμό, είναι πολύ πιθανό είναι να παρατηρηθούν τάσεις απομόνωσης ή εσωστρέφειας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να εκδηλωθείτε, αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα που θα εμφανιστούν. Η εξομολόγηση που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξει τις συνθήκες της ζωής σας, καταφθάνει άνοιγμα για ολοκαίνουργια σχέση. Σταθερή πορεία θα έχουν οι επαφές σας με άτομο που ήδη γνωρίζετε, προμηνύεται αρχή δεσμού με μελλοντικές εξελίξεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε ακόμα και να επαναστατήσετε. Θα μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, θα κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς, τώρα θα καταπολεμήσετε τάσεις πεσιμισμού. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες. Στον αισθηματικό σας τομέα, πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να επανασυνδεθεί μαζί σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα έχετε τη διάθεση να πολιορκήσετε και να κατακτήσετε. Σήμερα ένα γοητευτικό πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Εσείς οι ελεύθεροι θα βρεθείτε στο επίκεντρο δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γνωριστείτε με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Το γοητευτικό παρουσιαστικό σας δε θα περάσει απαρατήρητο, κρατήστε προσιτή στάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ζωτικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα σημειωθεί άνοιγμα νέας επαγγελματικής συνεργασίας. Προσοχή να μην παρασυρθείτε από τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, αυτό θα σας στοιχίσει σε εργασιακές συζητήσεις. Αυτά που θα σας διατυπώσετε ή που θα προτείνετε θα πρέπει να στηρίζονται επιχειρηματολογικά, τεκμηριώστε και εξηγήστε με σαφήνεια. Στα αισθηματικά σας, ένα πρόσωπο από το παρελθόν ενδέχεται να ζητήσει επανασύνδεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα εμφανιστείτε εκδηλωτικοί και εξωστρεφείς, ανοιχτή θα κρατήσετε την καρδιά σας. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υπάρξει θερμός διάλογος που θα καταλήξει σε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, τώρα θα δοθούν εξηγήσεις, αλλάζει η ψυχολογία σας, ενδυναμώνονται τα μεταξύ σας αισθήματα. Δεχτείτε προτάσεις για συναντήσεις, θα δείτε πως η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στην αισιόδοξη όψη του νομίσματος, αλλάζετε την οπτική σας, ανανεώνετε τον τρόπο σκέψης σας. Τις επαγγελματικές σας υποθέσεις θα τις χειριστείτε οργανωμένα και μεθοδικά, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει σταθερότητα απόψεων, ευρηματικοί θα φανείτε σε ζητήματα που απαιτούν λύσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα καταφθάνει ουσιαστική αλλαγή. Εσείς οι μοναχικοί θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ολοκαίνουργια σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποια επικοινωνιακά σας ζητήματα. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις. Μέσα στη σχέση σας θα επικρατεί ηρεμία, ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, προστασία και ασφάλεια θα λάβετε από το ταίρι σας. Εσείς οι μοναχικοί θα καταφέρετε να βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας στο πολύ ζεστό περιβάλλον που θα σας δημιουργήσει συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σημασία θα δώσετε στην επαγγελματική σας πορεία. Θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια και τις κινήσεις σας, ανεξέλεγκτη θα είναι η ανταγωνιστική σας διάθεση, καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε αθέμιτες πράξεις. Ανυπόμονη και παρορμητική θα είναι η στάση σας, ίσως να μην καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε αισθήματα πάθους. Αναθεωρείτε, άλλαζε τρόπο σκέψης και δράσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας για νέες εμπειρίες, ένα συγκεκριμένο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε στη ζωή σας σασπένς και ένταση. Περιορισμένη θα είναι η υπομονή σας, σε περίπτωση που το ταίρι σας θα αδυνατεί να σας καταλάβει, προσοχή στα ξεσπάσματα και τις νευρικές αντιδράσεις. Σήμερα δεν θα ανεχτείτε περιορισμούς, με απελευθερωμένη διάθεση θα πάρετε απόφαση να κινηθείτε χωρίς ανατολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει την αγωνιστικότητα και την ανάγκη σας για επιβολή, ωστόσο προσοχή στις εξουσιαστικές ενέργειες. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, ναι μεν θα εμφανιστείτε συζητήσιμοι, όχι όμως με διαλλακτική διάθεση. Στα αισθηματικά σας, για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση αμοιβαίας έλξης. Η απόφαση σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε θα δημιουργήσει άνοιγμα επανένωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, απαλλάσσεστε από αναστολές, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, θα νιώσετε την ανάγκη να δράσετε άμεσα και εκδηλωτικά. Πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό θα καταφέρετε τελικά να το κερδίσετε, οι προσπάθειες σας θα κλείσουν με επιτυχία και συναισθηματική ικανοποίηση. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανόν να μπείτε σε σκέψεις μόνιμης δέσμευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, ο χειρισμός σας θα είναι ώριμος και μεθοδικός. Ο ορθολογισμός σας θα σας αποτρέψει από λανθασμένες ή αφελείς σκέψεις και πράξεις, οι αποφάσεις σας θα είναι συμφέρουσες, πριν κινηθείτε θα σκεφτείτε σε βάθος. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε πρόσωπο ευδιάθετο, καλοπροαίρετο και αυθόρμητο. Η μεταξύ σας έλξη θα ανοίξει δίοδο στενών επαφών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθηση σας, έντονη θα είναι η γοητεία σας. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και με αυθορμητισμό στις εκδηλώσεις σας, σήμερα θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με επιτυχημένη κατάληξη. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ολοκαίνουργια άτομα, κάποιο από αυτά θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα έχετε τη διάθεση να δοκιμάσετε μια διαφορετική τακτική συμπεριφοράς. Στις επαγγελματικές σας συζητήσεις προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. Με πείσμα και πάθος θα εκφράσετε τα επιχειρήματα σας, το νου σας να μην σας συνεπάρει η ορμή και η ανυπομονησία. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες αισθηματικές σας εκκρεμότητες, θα καταφέρετε να δώσετε ομαλό αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας φέρει απρόοπτα συμβάντα που θα αναζωογονήσουν επιθυμίες και βλέψεις, τώρα περνά η προσωπική σας ζωή σε νέα τροχιά. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, έντονο θα είναι το ταπεραμέντο σας, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα ανοίξει δίοδο καινούργιας σχέσης.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Διαφοροποιημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, εμπνευσμένες και καινοτόμες θα είναι οι ιδέες σας. Κοφτερά θα είναι τα λόγια σας, θα περάσετε σε παράτολμες πράξεις. Μεθοδική θα είναι η τακτική σας σε θέματα που σας πιέζει ο χρόνος και οι προθεσμίες. Στον αισθηματικό σας τομέα, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ενθουσιώδης και τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα με αφορμή μια απρόσμενη τυχαία συνάντηση θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, αλλάζουν οι αρνητικές συνθήκες. Ευχάριστη αντάμωση με πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στη προσωπική σας ζωή. Θα προκύψει επανασύνδεση που αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα έχει διάρκεια και σταθερό μέλλον.