Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (21/07)

154

Σήμερα η τριπλή σύνοδος Σελήνης-Άρη-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου.

Αυτή η ημέρα είναι ιδιαίτερη καθώς η τριπλή σύνοδος Σελήνης-Άρη-Ουρανού δείχνει πως θα υπάρξουν ξαφνικές υποθέσεις και καταστάσεις, οι οποίες θα δυναμιτίσουν το κλίμα είτε σε προσωπικό είτε σε συλλογικό επίπεδο και θα δημιουργήσουν ένταση. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να δώσει την ενέργεια και το χρόνο του σε «μάχες» χωρίς λόγο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σε φέρνουν μπροστά σε όσα είσαι υποχρεωμένος να κάνεις και πλέον δεν μπορείς να αναβάλλεις με ότι συνεπάγεται αυτό. Με την πίεση των υποχρεώσεων που έχεις, σκέπτεσαι το ενδεχόμενο να αναθεωρήσεις την στάση σου σε επαγγελματικές ευκαιρίες που σου παρουσιαστήκαν στο παρελθόν και δεν πραγματοποίησες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, με ζωτικότητα, ενέργεια και σωστή κρίση θα σας εφοδιάσει η σημερινή μέρα, η δραστική σας κινητοποίηση θα προκαλέσει γεγονότα που θα σας ανοίξουν δρόμους επιτυχίας. Λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, έρχεται κοντά σας πρόσωπο που το προσμένατε αρκετό καιρό, τερματίζουν εμπόδια και καθυστερήσεις περνάτε σε στάδιο επανασύνδεσης. Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για ουσιαστικές αλλαγές και για επίσημες υποσχέσεις, τολμήστε να κάνετε πράξη αυτό που σκέπτεστε, σας διαβεβαιώνω πως το αποτέλεσμα δε θα είναι απογοητευτικό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή μέρα σε κάνει να πεις “Ες αύριον τα σπουδαία” και να παραβλέψεις όσα σε σκοτίζουν, υποχρεώσεις, μπελάδες, και θέλεις να ξεδώσεις στρέφοντας την προσοχή και το ενδιαφέρον σου σε ότι σου είναι ευχάριστο. Όμως η μέρα σου χαλάει την επικοινωνία και δυσκολεύει την συνεννόηση, όσο λιγότερο μιλάς, τόσο περισσότερο θα απολαύσεις την παρουσία του ταιριού σου. Δώσε προσοχή σε ότι κανονίσεις με την παρέα σου για να περάσετε καλά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα σας φέρνει πρόταση για ένα νέο ξεκίνημα, που μπορεί στην αρχή να σας βάλει σε έντονες σκέψεις και προβληματισμούς, όμως πολύ γρήγορα θα πειστείτε πως αυτή η νέα αρχή, θα είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Δεν θα συναντήσετε καμία απογοήτευση γι’ αυτό σας παροτρύνω να δεχτείτε τις καινούργιες προτάσεις και να προβείτε στο τολμηρό βήμα της δοκιμής. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα ανοίξει ορίζοντες διαφορετικούς από αυτούς που είχατε ως τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι η αιτία για παρεξηγήσεις, διαφωνίες συγκρούσεις, έντονες συζητήσεις και διαμάχες. Έτσι ένα ζήτημα που θα προκύψει σε οικογενειακό επίπεδο θα γίνει η σπίθα για ν’ ανάψουν τα αίματα. Κρατήσου μακριά από κάθε οριστικό που θα αποφάσιζες και τις μεγαλοστομίες που θα έλεγες, καθώς τίποτε δεν θα είναι δυνατόν να υλοποιήσεις. Διαφύλαξε την σχέση σου από παρεξηγήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ανανεωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, τολμηρές και ταυτοχρόνως συνετές θα είναι οι κινήσεις σας. Η απόφαση σας να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε, θα δώσει το θάρρος σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας ανοίξει την καρδιά του περνώντας σε άμεσες και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης, θα σημειωθούν γεγονότα που θα σας ανοίξουν σταθερό μέλλον. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού ικανό να αλλάξει βλέψεις και δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη φωτίζει τον τομέα του στενού οικογενειακού και φιλικού σου περιβάλλοντος και νοιώθεις ότι θέλεις να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου, να τους μιλήσεις και να τους συναντήσεις. Έρχεσαι σε επικοινωνία μαζί τους, όμως η μέρα προκαλεί σύγχυση στην επικοινωνία με συνέπεια παρανοήσεις και όχι μόνο. Η ημέρα δεν προσφέρεται για επαφές, οπότε να είσαι συγκρατημένος/η, ιδίως αν κάποιοι έχουν την περιέργεια να μπουν στα προσωπικά σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, πολύ σωστά θα αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες. Έρχονται γεγονότα και απρόσμενα ανοίγματα, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε δράση δυναμική, γοητευτικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, ορθολογική η σκέψη σας. Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες ανοίγοντας σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Η επαφή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με αθώο φλερτ θα ξεκινήσει, σε έναρξη σταθερής σχέσης θα καταλήξει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να θέλεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε ανησυχούν. Η καλλίτερη λύση που έχεις είναι να φροντίσεις να τακτοποιηθούν ώστε να απαλλαγείς από το άγχος που σου προκαλούν και να ησυχάσεις. Η ένταση που νοιώθεις θα σε κάνει να παρεξηγηθείς με το ταίρι σου για θέματα του παρελθόντος που καλό είναι να τα ξεχάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα αναλάβετε άμεση και δημιουργική δράση και θα σας ομολογήσω πως θα τα πάτε μια χαρά. Μια ξαφνική και πολύ ευχάριστη συνάντηση, θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα ζωντανέψει τη θερμή ίσως και παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα γίνει το μοιραίο συμβάν που θα σπάσει την μονοτονία στην καρδιάς σας, εσείς τολμήστε να φανείτε δεκτικοί και εκδηλωτικοί, σας φανερώνω πως το πρόσωπο που θα περάσει στην προσωπική σας ζωή δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη δημιουργεί συγχύσεις, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, ιδίως σε προσωπικές σχέσεις. Η μέρα δυσκολεύει την επικοινωνία σου και σε ότι θέλεις να πεις χωρίς να γίνεσαι σαφής και λόγω της αμετροέπειας που σε κατέχει, οι άλλοι άλλα ακούνε, και άλλα καταλαβαίνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για συναισθηματικές διεκδικήσεις, θα υπάρξουν τυχερές συμπτώσεις, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και την οξυδέρκεια σας. Κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς, τα εμπόδια θα αποσυρθούν και θα έχετε το ελεύθερο να δράσετε όπως ακριβώς είχατε σχεδιάσει. Κάποιες συγκεκριμένες αισθηματικές σας προσδοκίες θα εκπληρωθούν πλήρως, καταφθάνει δικαίωση και συναισθηματική ικανοποίηση. Για όσους από εσάς σκέπτεστε να προβείτε σε προτάσεις, προχωρήσετε άφοβα η στιγμή θα είναι απολύτως ευνοϊκή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Κάτι φταίει με την διάθεση σου, γιατί σου δημιουργεί την τάση να αναζητάς ανύπαρκτες αιτίες και λογούς να μην είσαι ευχαριστημένος/η, αλλά, επί πλέον να σε πιάνουν  ανασφάλειες ότι κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν όσο καλά θέλεις. Δεν φτάνει αυτό όμως, γιατί η σημερινή αστρολογική όψη, που προκαλεί κάθε είδους επιστροφές από το παρελθόν, σου φέρνουν στην επιφάνεια παλιές ιστορίες που θα μπορούσαν να γίνουν ψυχολογικά τραύματα και να προκαλέσουν προσκολλήσεις σε αδικαιολόγητες ιδέες και καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αεράτη και θετική θα είναι η αύρα σας, σήμερα θα είναι δύσκολο σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να συνεχίσει να σας αντιστέκεται. Καταφθάνουν έντονες εξελίξεις, η μέρα σας ή η νύχτα σας ενδέχεται να κλείσει με ένα ραντεβού που θα έχει απρόσμενες και πολύ ευχάριστες  προοπτικές. Θα σας εκδηλωθεί πρόσωπο που έκρυβε απ καιρό θερμό ενδιαφέρον για εσάς, θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα το καλοδεχτείτε ή αν θα το απορρίψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή αστρολογική όψη ενισχύει την δημοτικότητα σου καθώς γίνεσαι περιζήτητος/η από φίλους και γνωστούς που αποζητούν την συντρόφια σου. Η μέρα ανασύρει από το παρελθόν ζητήματα που δημιουργούν διαμάχες και παρεξηγήσεις από το τίποτε. Μην επιχειρήσεις να διαλύσεις τις παρεξηγήσεις, καθώς οι παρανοήσεις θα χειροτερέψουν τα πράγματα, ενώ κράτησε το ταίρι σου έξω απ’ αυτά για να το προστατεύσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, προσοχή στις εικασίες σας, ενδεχομένως να αποδειχτεί πως σε κάποια θέματα αυταπατάστε. Οι δυναμικές σας κινήσεις θα σας δημιουργήσουν ανοίγματα προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα θετικής κατάληξης. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για επανασυνδέσεις και οριστικοποιήσεις, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις, περάστε  σε αποφασιστικές και ουσιαστικές πράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη, σε εξωθεί να ασχοληθείς με την λύση θεμάτων που σχετίζονται με ό,τι θέλεις να πραγματοποιήσεις. Επιστρέφουν από το παρελθόν προτάσεις που σου έγιναν παλαιοτέρα και για τις οποίες μην αποφασίσεις σήμερα. Η επικοινωνία δεν είναι στα καλλίτερα της, οπότε πρόσεξε και προφύλαξε τις σχέσεις με ταίρι και συνεργάτες από παρεξηγήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σωστές θα είναι οι επιλογές σας, επιτυχίες θα έχετε στις προσεγγίσεις σας. Τυχαία συμβάντα θα σας ανοίξουν δρόμο για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες γνωριμίες, οι επαφές σας, συναντήσεις ή συνομιλίες, θα έχουν δυνατές και μοιραίες καταλήξεις. Αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και έντονη γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο παίρνει απόφαση να κινηθεί απελευθερωμένα, τώρα δεν θα καμουφλάρει πλέον την κρυμμένη του έλξη για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα νοιώθεις ότι πρέπει να ενισχύσεις το γνωστικό σου πεδίο με κάποιον τρόπο, είτε ατομικά, είτε σε ομάδα, με γνώσεις επαγγελματικές ή μορφωτικού περιεχομένου. Όμως η σημερινή αστρολογική όψη, δυσκολεύει την επικοινωνία και οι παρανοήσεις με τους άλλους και πρώτο  πρώτο το ταίρι σου είναι παραπάνω από πιθανές. Σ’ αυτήν την περίπτωση δείξε αυτοσυγκράτηση για να μην εκτροχιαστούν τα πράγματα από παρεξήγηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, θα νιώσετε έντονη αυτοπεποίθηση. Τολμηρή και δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, οι πράξεις σας θα είναι στοχευμένες. Δεν αποκλείεται σήμερα ένα καινούργιο πρόσωπο να προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σας, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Ξαφνικό συμβάν θα κλείσει με επιτυχία, έρχονται λύσεις σε περίπτωση που υπάρχουν συναισθηματικά αδιέξοδα. Στην παρούσα φάση, εσείς θα είστε ο οδηγός των ερωτικών σας εξελίξεων, οι επιλογές σας θα σας δικαιώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αναμνήσεις και αναπολήσεις του παρελθόντος σου φέρνει η σημερινή αστρολογική όψη. Ξαναθυμάσαι τι ένοιωσες τότε αλλά και τι σήμαινε για σένα κάθε μια από αυτές τις εμπειρίες. Τήρησε μια στάση αναμονής και αποστάσεις μέχρι να αλλάξουν θέσεις οι πλανήτες. Προς το παρόν μην παίζεις με την φαντασία σου σχετικά με τον δεσμό σου και προσγειώσου στις οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να ταχτοποιήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ενισχυμένη θα είναι η αποφασιστικότητα σας, θα είστε σε θέση να κατασταλάξετε, να κατανοήσετε, και να δείξετε την αγάπη σας με τις σωστές πράξεις. Ως προς το ερωτικό σας ταίρι θα αποβάλλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί, θερμοί και άμεσοι. Αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας, η θερμή σας καρδιά σε συνδυασμό με την εκδηλωτική σας στάση, θα εκτιμηθεί καταλλήλως από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σήμερα θα ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σου δυσχεραίνουν την επικοινωνία και την κατανόηση σε μεγάλο βαθμό. Γίνεσαι καχύποπτος/η, παρανοείς  και βλέπεις φανταστικά σενάρια και κίνητρα πίσω από τις προθέσεις και τις ενέργειες των άλλων. Η μέρα δεν ευνοεί την έναρξη κανενός νέου προγράμματος, εργασίας, σχέσης κλπ, αλλά ευνοεί επιστροφές από το παρελθόν, όποτε μην ξεκινήσεις τίποτε νέο, μην παίρνεις αποφάσεις,  αλλά αναψηλάφησε ότι σου είχε προκύψει παλαιοτέρα και αφού το αξιολογήσεις αποφάσισε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, προσοχή στις ονειρικές εξιδανικεύσεις, αυταπάτες και ψευδαισθήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ίσως να βγείτε εκτός πραγματικότητας, καλό θα είναι με το ταίρι σας να αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις κυρίως για θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Για εσάς τους μοναχικούς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοιχτεί, θα εκπλαγείτε από τις εξομολογήσεις που θα ακούσετε.