Ευχαριστήριο της κας Φλώρας Σορώτου απελθούσας Δ/ντριας Εκπαίδευσης στην Δ/νση Πρωτοβάθμιας

287

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες, συνεργάτες/ιδες,

Συγχαίρω ολόψυχα την κ. Παρθένα Τριανταφυλλίδου, για την επιλογή της ως Δ/ντρια Εκπ/σης στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο απαιτητικό έργο της.

Η προσωπικότητα, η επιστημονική της γνώση και η πολύχρονη εμπειρία της σε θέσεις στελέχους της εκπαίδευσης, διασφαλίζουν όχι μόνο τη συνέχεια στο πολύπλευρο έργο της ΔΙΠΕ Πιερίας, αλλά και την έτι περαιτέρω αναβάθμιση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Κλείνοντας τον δικό μου κύκλο ανάληψης καθηκόντων ως Δ/ντρια Εκπ/σης στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τον Αναπλ. Περιφερειακό Διευθυντή της ΠΔΚΜ και τους/τις συνεργάτες/ιδες του, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και τους/τις συνεργάτες/ιδες της, τους Δημάρχους Πιερίας και τους/τις συνεργάτες/ιδες τους, τους/τις Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, διατελέσαντες και διατελούντες, τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά σε υπηρεσίες και φορείς, που με τον θεσμικό τους ρόλο, συμπορεύτηκαν και στήριξαν τις όποιες προσπάθειες της ΔΙΠΕ Πιερίας για εξωστρέφεια και αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της.

Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, Διευθυντές/ντριες, Προϊσταμένους/ες και τους/τις εκπαιδευτικούς που υπηρετούσαν και υπηρετούν στη ΔΙΠΕ Πιερίας, τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά, για την εξαιρετική συνεργασία μας και την προσφορά τους στην εκπαίδευση των μαθητών και μαθητριών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό μας.

Ευχαριστώ θερμά την Ένωση Γονέων Δ.Ε. Κατερίνης, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών, συλλογικότητες και ατομικά, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα σχολεία μας, στους/στις εκπαιδευτικούς των παιδιών τους και για τη συνεργασία.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, Προϊσταμένους/ες, διοικητικούς και εκπαιδευτικούς, στα γραφεία της ΔΙΠΕ Πιερίας, για την άψογη συνεργασία μας. Η συμβολή τους ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι καθοριστική για την αποτελεσματικότητα και την αμεσότητα που οφείλει να λειτουργεί κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Εύχομαι υγεία και κάθε καλό στην προσωπική και επαγγελματική πορεία όλων!

Φλώρα Σορώτου