Έλον Μασκ: Στην Ελλάδα ο δισεκατομμυριούχος (φωτο, video)

Έφτασε αργά τη νύχτα της Παρασκευής στο νησί των ανέμων με ιδιωτικό αεροσκάφος

308

Τι και αν έχουν όλα τα πλούτη του κόσμου; Όλοι στην Ελλάδα καταλήγουν και…  συγκεκριμένα στην Μύκονο!

Μετά τους τόσους και τόσους παγκόσμιους σταρ, τώρα και ο δισεκατομμυριούχος Mr. Tesla, Έλον Μασκ, εθεάθη να καταφτάνει στο νησί των Ανέμων με το ιδιωτικό του αεροπλάνο.

Στην Μύκονο ο Έλον Μασκ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 51χρονος διευθύνων σύμβουλος της SpaceX έφτασε αργά τη νύχτα της Παρασκευής στο νησί των ανέμων με ιδιωτικό αεροσκάφος.

Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε εμφάνιση σε εστιατόριο στην Αγία Άννα, με συνοδεία από φίλους και πολλούς σωματοφύλακες.

Πέραν αυτής της εμφάνισης ο Έλον Μασκ δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής στην Χώρα της Μυκόνου ή σε κάποιο διάσημο beach club, ενώ πλην ελαχίστων κανείς δεν γνωρίζει αν ο Μασκ μένει σε κάποια βίλα ή σε θαλαμηγό που έχει νοικιάσει.

Με δεδομένη την… μυστικοπάθεια που τον διακρίνει, είναι αμφίβολο αν θα εμφανιστεί στο νησί ή θα προτιμήσει να μείνει μακριά από κοσμικότητες.

Η κάμερα του Mykonos Live TV «τσάκωσε» στον ιδιοκτήτη της Tesla την ώρα που έφευγε από την Αγία Άννα μαζί με την σύντροφό του Νατάσα Μπάσετ.

Η «αλλεργία» του στις διακοπές

Ο Έλον Μασκ δεν αγαπάει ιδιαίτερα την χαλάρωση και την ξεγνοιασιά ή έτσι αναγκάζεται να κάνει.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι εργάζεται πάνω από 100 ώρες την εβδομάδα και δεν προλαβαίνει να ξεκουραστεί.

«Τα τελευταία 12 χρόνια, προσπάθησα να πάρω μια εβδομάδα άδεια μόνο δύο φορές», είπε το 2015 στη δανική τηλεόραση. «Την πρώτη φορά που πήρα μια εβδομάδα άδεια, ο πύραυλος Orbital Sciences εξερράγη και ο πύραυλος [Virgin Galactic] του Richard Branson εξερράγη την ίδια εβδομάδα.

«Τη δεύτερη φορά που πήρα μια εβδομάδα άδεια, ο πύραυλός μου εξερράγη», είπε ο Μασκ και συνέχισε:  «Το μάθημα εδώ είναι, μην παίρνετε μια εβδομάδα άδεια».

Αλλά και πριν από αυτό, όταν τον Σεπτέμβριο του 2000 ο Musk επιχείρησε να πάει ταξίδι του μέλιτος με την πρώτη σύζυγό του,  την Justine, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά.