Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (17/07)

153

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει ευνοϊκές συνθήκες στην επικοινωνία σας, θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια και διορατικότητα, στόχος σας θα είναι να δώσετε πρακτικές λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή θα απομακρυνθείτε από ανιαρές καταστάσεις, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε συμβάντα που να μπορούν να σας αναζωογονήσουν. Εσείς οι ελεύθεροι ή χωρισμένοι ξεκινάτε ολοκαίνουργια αρχή με νέο πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, τα πολύ θερμά λόγια που θα ακουστούν σε τηλεφώνημα θα φέρουν κατάληξη προσωπικής συνάντησης με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ανεπιφύλακτα σας φανερώνω πως απόψε θα χαρείτε, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο η νύχτα σας να κλείσει με αναπάντεχες συναισθηματικές αποκαλύψεις. Για εσάς που βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, προσοχή στην πεισματική συμπεριφορά, καλό θα είναι να αποφύγετε τα αιχμηρά λόγια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τη στάση σας, τώρα οι ενέργειες σας θα είναι πρακτικές. Οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, η μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Για εσάς που τσακωθήκατε με ταίρι σας πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε διαλλακτικοί, έρχεται λύση παρεξήγησης, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα υπάρξει από την πλευρά σας ένα είδος πεισματικής αντίστασης, σας συμβουλεύω στις επαφές με το ταίρι σας να μην αφήσετε να τεντωθεί το σκοινί,  κρατήστε στάση διπλωματική προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μέσα στη σχέση σας. Ευχάριστη συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά πολύ πιθανόν να ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, φανερώστε ξεκάθαρα τα αισθήματα σας, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ουσιαστική θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με συνεργάτες και συναδέλφους, όσο και με πρόσωπα αισθηματικού ενδιαφέροντος. Ένα καινούργιο άτομο θα θελήσει να δημιουργήσει μεταξύ σας σχέσεις φιλίας και συνεργασίας. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ανοίγεται ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, εσείς με δικές σας κινήσεις θα καταφέρετε να ξεκλειδώσετε κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις, θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις, με αποτέλεσμα να κλείσει ο κύκλος της αυταπάτης και να κάνετε μια νέα αρχή πολύ πιο βάσιμη και ουσιαστική. Λόγια καρδιάς που θα ακουστούν ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα σας πείσουν πως αξίζει να δείξετε εμπιστοσύνη, τώρα θα καταφέρετε να προχωρήσετε χωρίς ανασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας ανέμελη θα κάνει τη σκέψη σας, απεγκλωβίζεστε από αρνητικές εικασίες, τώρα θα αποκτήσει αισιοδοξία η δράση σας. Άνεση και ευγλωττία θα σας χαρακτηρίζει, στις επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις θα μιλήσετε τεκμηριωμένα, θα καταφέρετε να πείσετε και να επηρεάσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που είστε σε σχέση, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, περάστε σε άμεσες προτάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, δημιουργικές και θερμές εξελίξεις θα αλλάξουν το κλίμα στην καρδιά σας, ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να μετατρέψετε την ανιαρή στασιμότητα σε νέο ξεκίνημα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φανερώσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας και σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς επιθυμείτε επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε το μεγάλο βήμα της επανένωσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι εσωτερικές σας αντιθέσεις θα σας ωθήσουν στο να δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι. Θα αλλάξετε συναισθηματική και ιδεολογική τοποθέτηση, η αφορμή θα δοθεί από ένα απρόοπτο συμβάν που θα φέρει έντονες αναστατώσεις και σκέψεις. Πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στις επαφές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει ερωτικά ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά τότε θα φέρετε ουσιαστικές αλλαγές στην  προσωπική σας ζωή, είτε είστε σε σχέση είτε είστε μόνοι. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα φέρουν ευχάριστη κατάληξη αρκεί να μην καμουφλάρετε το αισθήματα σας. Περάστε σε αποκαλύψεις, απελευθερώστε την θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα ώθηση, έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει ανατροπές στο σκεπτικό σας, διαφορετικός θα είναι ο τρόπος δράσης και αντιμετώπισης. Τώρα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες καταστάσεις φράζουν την προσωπική σας εξέλιξη, αισθηματική ή επαγγελματική. Παίρνετε απόφαση να υλοποιήσετε κάποιες εσώψυχες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας κατάσταση. Σήμερα θα συναναστραφείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ευνοϊκά γεγονότα θα δημιουργήσουν ισορροπημένο κλίμα στη σχέση σας, ενδέχεται να εμφανιστούν τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Για τους ελεύθερους δίνω τη συμβουλή να επιμεληθείτε ιδιαιτέρως την εμφάνιση σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά πρόσωπο ικανό να ιντρικγάρει το ενδιαφέρον σας. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι συζητήσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί το έναυσμα για νέες αναζητήσεις και καινούργιες διεκδικήσεις, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να διατυπώσετε τις ιδέες σας. Θα είστε σε θέση να παραγκωνίσετε ανούσια πρόσωπα με επιφανειακούς σκοπούς, θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε άτομα που μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει θερμό και ξαφνικό ραντεβού που θα επαναφέρει στη ζωή σας συναισθηματική ισορροπία, θα ανοίξει προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού. Μπαίνει σε τάξη και ασφάλεια η προσωπική σας ζωή, σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές σκέψεις, καταφθάνει πρόσωπο που θα αποτελέσει στήριγμα και ταίρι ζωής. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του σχετικά με τα αισθήματα του για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει μεταστροφή στις επιθυμίες και στις ανάγκες σας. Σήμερα θα κάνετε το βήμα να ανοιχτείτε σε επαγγελματικό ίσως και οικονομικό επίπεδο, θα αναζητήσετε συνεργασίες και επαφές που να μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ναι μεν θα ξεκινήσει φιλικά, δεν αποκλείεται όμως να πάρει προσωπικές διαστάσεις. Θα σας δοθεί ευκαιρία έναρξης νέας σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε και να βελτιώσετε τη σχέση που ήδη έχετε, στην παρούσα φάση δεν θα έχετε διάθεση να κυνηγήσετε το καινούργιο ή το διαφορετικό. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε παλιές γνωριμίες παρά σε άτομα που δεν μπορούν να σας προσφέρουν τίποτα το βέβαιο ή το σίγουρο. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε μια επιτυχημένη και μόνιμη επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε κάποια δεδομένα της καθημερινότητα σας, είτε αυτά αφορούν θέματα επαγγελματικά είτε αισθηματικά. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να θέσετε διαφορετικούς στόχους, καταφθάνει συνάντηση με άμεσα και τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα. Η ειλικρίνεια σας σε προσωπική συζήτηση με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αλλαγές, με δική σας πρωτοβουλία αλλάζετε την πορεία των επαφών σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε πιέσεις με κύριο στόχο να διατηρήσετε κατά κάποιον τρόπο την προσωπική σας ανεξαρτησία ή ελευθερία. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ταίρι σας, σε περίπτωση που βγάλετε εγωιστική ή πεισματική συμπεριφορά θα υπάρξει κίνδυνος ρήξης και εντάσεων. Αν θέλετε να σας κατανοήσουν και να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή συναισθηματικές εντάσεις, τότε φανείτε ξεκάθαροι και διαλλακτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα απορρίψετε πρόσωπα που στο παρελθόν ή στο πρόσφατο παρόν σας δημιούργησαν απογοητεύσεις. Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε επιθυμίες που τον τελευταίο καιρό της είχατε αφήσει στην άκρη, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως αφήσατε πολύ χρόνο να σας φύγει χαμένος. Νέες οικονομικές προοπτικές θα σας ανοιχτούν, αν επιθυμείτε να ανεβείτε ένα σκαλί παραπάνω, τότε μην δειλιάσετε να δράσετε αποφασιστικά και άμεσα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, λαμβάνουν τέλος οι αλλοπρόσαλλες καταστάσεις και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, έρχεται σταθερότητα με θερμές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρινείς κουβέντες και συνειδητοποιημένες επιθυμίες, θα φέρουν ισορροπία στις προσωπικές σας επαφές. Γνώριμο σας πρόσωπο που εδώ και αρκετό καιρό κρυβόταν πίσω από το δάχτυλο του, αποφασίζει να σας φανερώσει τα αισθήματα του, φανείτε θερμοί και καταδεχτικοί θα σας βγει σε καλό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η αστρολογική όψη της ημέρας. Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Στον αισθηματικό σας τομέα, κατόπιν ουσιαστικής και τολμηρής συζήτησης ξεκαθαρίζετε με το ταίρι σας επίμαχα ζητήματα. Για τους μοναχικούς, καταφθάνει καινούργια προοπτική που δεν πρέπει να την χάσετε, ανοίγεται ευκαιρία έναρξης σταθερού δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει έντονο ξάφνιασμα που τελικά θα στρέψει το ενδιαφέρον και τη δράση σας σε αναζήτηση καινούργιων περιπετειών. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει αναποδογύρισμα στη σκέψη σας, θα παρατηρηθεί σύγχυση στην καρδιά σας. Ίσως να αναζητήσετε καινούργιο ταίρι, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, αν υπάρχει ήδη πρόσωπο στη ζωή σας τότε καλό θα είναι να μη δώσετε τροφή για παρεξηγήσεις.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Θα εμφανιστούν στη σκέψη και στην καρδιά σας εσωτερικά διλλήματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε όχι μόνο την καθημερινότητα σας, αλλά και την επαγγελματική σας πορεία. Σήμερα ένα απρόοπτο και τυχερό συμβάν θα σας πείσει, πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα βρείτε το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά διεκδικώντας και ρισκάροντας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να νιώσετε περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι μέσα στη σχέση σας, το νου σας σε κινήσεις διπλών αισθηματικών παιχνιδιών γιατί το πιθανότερο είναι να βγείτε στο τέλος εκτεθειμένοι. Αν κάτι σας πνιγεί και νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, καλό θα είναι να εξωτερικεύσετε αυτό που νιώθετε. Περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.