Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (16/07)

256

Σήμερα η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου.

Η επικοινωνία σήμερα θα έχει την τιμητική της όμως φαίνεται παρά το γεγονός πως θα υπάρχουν αρκετές συζητήσεις και επαφές, ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο να βγει ένα συμπέρασμα από αυτές. Ίσως κάποια πράγματα να σε μπερδέψουν ή είναι εξίσου πιθανό τα συναισθήματα να κάνουν έντονη την παρουσία τους σε μία συζήτηση και να μη σε αφήσουν να βγάλεις σαφή συμπεράσματα. Καλό θα ήταν να δώσεις χρόνο όπου βλέπεις πως τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα σας, σήμερα δεν θα αφήσετε να σας ξεφύγουν οι νέες ευκαιρίες. Θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε εσείς, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Έρχονται αισθηματικές επιτυχίες, για τους ελεύθερους προμηνύεται νέα γνωριμία. Περάστε σε προσεγγίσεις, σήμερα θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε κίνηση επανασύνδεσης. Εσείς οι ελεύθεροι, η ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση, αυθόρμητες πράξεις θα γίνουν από πλευράς σας, δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία. Για εσάς που ήδη έχετε συγκεκριμένο πρόσωπο στην καρδιά σας, σε συνάντηση σας θα υπάρξει έντονη συναισθηματική ένωση, θα ακουστούν αμοιβαίες εξομολογήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μια νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα, δώστε την απαιτούμενη σημασία. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, ωστόσο θα υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξει ευχάριστο συμβάν, η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σας ενθουσιάσει, εσείς που είστε σε δεσμό προσοχή στις επιπολαιότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξει προοπτική σταθερής σχέσης με πρόσωπο ταιριαστό στον χαρακτήρα σας και στις προτιμήσεις σας. Μια τυχαία συνάντηση θα σας φέρει πολύ κοντά με άτομο που δεν αποκλείεται η χημεία και η οικειότητα που θα αισθανθείτε να σας οδηγήσει τελικά σε έναρξη σταθερού δεσμού. Θα διαπιστώσετε πως θα είναι καθαρά στο χέρι σας η μεταξύ σας πορεία και εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, η σημερινή αστρολογική όψη σας ανοίγει νέες ευκαιρίες, τώρα θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο στάσιμο. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές ωστόσο καλό θα είναι τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε συνετά πλαίσια, προσπαθήστε να αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Ανεβασμένη θα είναι η λίμπιντο σας, εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση προσοχή στους πειρασμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική καταστάλαξη, έρχονται  αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί. Ενδέχεται να αλλάξετε απόψεις, ίσως να αποποιηθείτε τον εργένικο τρόπο ζωής, τώρα θα εφαρμόσετε διαφορετική τακτική συμπεριφοράς και δράσης. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να αναρωτηθείτε τι πραγματικά έχετε ανάγκη και κατά πόσο οι πράξεις σας εκπροσωπούν τις επιθυμίες σας. Ευχάριστη συνάντηση θα σας οδηγήσει σε έναρξη σταθερής σχέσης, η πορεία σας δε θα σας απογοητεύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με δυνατό ένστικτο και έντονη διαίσθηση, ο συναισθηματισμός και η διορατικότητα σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Μείνετε πιστοί στο ένστικτο σας και ακολουθήστε το άφοβα, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και αισθηματικά. Χαρούμενη, εγκάρδια, και γενναιόδωρη θα είναι η στάση σας. Σήμερα θα διατυπώσετε τις απόψεις σας με ηρεμία και απόλυτη σιγουριά, θα καταφέρετε να κατευθύνετε το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο θερμός και ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα συνομιλήσετε θα λύσει κόμπους και εμπόδια, θα περάσετε σε στάδιο επανασύνδεσης με πρόσωπο που ποτέ δεν έσβησε η μεταξύ σας έλξη. Σήμερα θα φανερωθούν δυνατά αισθήματα αγάπης, τερματίζουν αμφιβολίες και ανασφάλειες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα τηρήσετε σε κάποια δύσκολα ζητήματα επαγγελματικά ή συναισθηματικά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και πολλά υποσχόμενες. Δυνατή έκπληξη θα σας φέρει μια τυχαία συνάντηση, δεν αποκλείεται να σημειωθεί έναρξη δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα, σήμερα θα επανεξετάσετε τη στάση σας, δεν αποκλείεται να αλλάξετε απόψεις, θέσεις και επιθυμίες. Σοβαρότητα και κατανόηση θα δείξετε στο ταίρι σας, ίσως να ανοιχτούν από την πλευρά σας συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για καινούργια αρχή, αν διατηρείτε χαλαρή σχέση τώρα θα προχωρήσετε σε στάδιο αρκετά πιο σοβαρό, στόχος σας θα είναι το ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε ουσιαστικές αλλαγές, φεύγουν οι αρνητικές σκέψεις, θα απεγκλωβιστείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις. Στα επαγγελματικά σας οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Η διάθεση σας για ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσει να τερματίσετε παρεξηγήσεις ή διχογνωμίες. Για εσάς τους χωρισμένους θα προκύψει αφορμή επανένωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, στις προσωπικές σας επαφές θα θελήσετε σταθερότητα και συναισθηματικό βάθος. Κατόπιν συζήτησης με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ερωτήματα, τα συμπεράσματα σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τόσο το παρόν σας όσο και το μέλλον σας. Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρώην ταίρι σας θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης, έρχεται σμίξη μακροχρόνιας πορείας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Έντονος θα είναι ο αυθορμητισμό σας, η μέρα θα φέρει γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν. Στα επαγγελματικά σας, η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας θα σας ωθήσουν να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας, φεύγουν τα εμπόδια, περνάτε σε περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Στον αισθηματικό σας τομέα, ελκυστικό πρόσωπο θα σας ερωτευτεί, με αυτό το άτομο θα νιώσετε έντονα αισθήματα ίσως και ανεξέλεγκτο πάθος, προσοχή στις υπερβολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας τα φέρουν όλα βολικά με αποτέλεσμα να βρει ηρεμία και γαλήνη η καρδιά σας. Έρχονται εξομολογήσεις και βαθιές συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα φέρουν δυνατούς δεσμούς ένωσης δημιουργώντας προοπτική δεσμεύσεων. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε σε συνάντηση με πρόσωπο, που τελικά τα θερμά σας λόγια θα καταφέρουν να ενώσουν τους δρόμους σας. Κρατήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, καταφθάνει ξεκίνημα δεσμού με μακροχρόνια πορεία αγάπης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει συνομιλίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, φεύγουν ανασφάλειες και τάσεις ηττοπάθειας. Πάρτε την απόφαση να δράσετε δυναμικά, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει δυνατότητα νέας σχέσης, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε και να αποκτήσετε σταθερό ταίρι στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, συναισθηματικό άνοιγμα θα υπάρξει στην καρδιά σας από μια παλιά υπόθεση αγάπης που τη θεωρούσατε κλειστή. Θα σας πλησιάσει πρώην ταίρι με καινούργιες διαθέσεις και τελείως διαφορετικά δεδομένα. Σε προσωπική συνάντηση ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, αυτή την φορά το τέλος δεν θα είναι απογοητευτικό. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, έρχονται εξελίξεις αισιόδοξες και ενθαρρυντικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έντονος θα είναι ο ενθουσιασμός σας, θα ανεβάσετε ψηλά τον πήχη των διεκδικήσεων σας, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για νέο ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, ωστόσο  προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία. Σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, με το ταίρι σας θα νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η μέρα θα σας ωθήσει στο να κάνετε μια ουσιαστική βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο, αυτά που θα συνειδητοποιήσετε θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ήρεμη και ισορροπημένη στάση. Από σήμερα ενισχύεται η αισιοδοξία σας, τώρα θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε άμεσες διεκδικήσεις. Για τους ελεύθερους ανοίγεται προοπτική σοβαρής γνωριμίας με πρόσωπο που θα έχει κατασταλαγμένες βλέψεις και επιθυμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ομαλή εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, οι ενέργειες σας θα είναι αποτελεσματικές, η δράση σας εποικοδομητική. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε απ’ παγίδες. Ίσως να μην είναι συγκρατημένες οι οικονομικές σας κινήσεις, αποφύγετε τις υπερβολικές αγορές. Στα αισθηματικά σας, για τους μοναχικούς ή χωρισμένους έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, η μέρα σας φέρνει έναρξη σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να κλείσετε ανοιχτά θέματα και να περάσετε σε βαθιές εξομολογήσεις. Σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας θα έχει θερμή κατάληξη δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε επίσημες δεσμεύσεις. Σήμερα τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα για μια καινούργια αρχή με δυνατές μελλοντικές διαστάσεις. Περάστε σε δυναμικές κινήσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έντονη θα είναι η αισιοδοξία σας, ενδυναμωμένη η θέληση σας, θα προχωρήσετε σε αποφασιστικά βήματα, δε θα αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει ανούσια. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί και θερμοί, προσοχή να μην πληγώσετε ή απατήσετε το ταίρι που έχετε δίπλα σας. Εσείς οι ελεύθεροι που θέλετε να βρείτε ένα ταιριαστό ταίρι δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, μια αεράτη και εντυπωσιακή παρουσία θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα υπάρξουν ευχάριστα συμβάντα που θα ενισχύσουν την αισιόδοξη και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Η μέρα θα κρύβει απρόοπτες εκπλήξεις και έντονες συναντήσεις, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Πρόσωπο από το παρελθόν σας θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σας εντυπωσιάσει, στόχο θα έχει να επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, δε θα δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Διαίσθηση, ευαισθησία και ρομαντισμός θα διακρίνουν τις ενέργειες σας. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην προσωπική σας ζωή. Ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης, εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί  θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα έχετε τη διάθεση να τα δείτε όλα από τη θετική τους πλευρά, γι αυτό θα ανταμειφθείτε αναλόγως. Θα προκύψουν συναντήσεις και συνομιλίες με πολύ όμορφη κατάληξη, η θερμή σας διάθεση θα σας κάνει προσιτούς και ελκυστικούς. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα δείξετε θα προσελκύσει κοντά σας νέα πρόσωπα, ανοίγεται ευκαιρία σταθερής σχέσης  μελλοντικής εξέλιξης.