Η πιο… τρελή παραγγελία καφέ έγινε στην Πιερία: Ζήτησε 7 σιρόπια, 2 γάλατα και σαντιγί

Από την παραγγελία με τους 4 καφέδες που έλαβε το κατάστημα στην Πιερία, μόλις ο ένας μπορεί να χαρακτηριστεί φυσιολογικός.

239

Κατά καιρούς τα καταστήματα εστίασης, λαμβάνουν διάφορες κουφές παραγγελίες από πελάτες, με κάπως ιδιαίτερα γούστα.

Ελάχιστες όμως μπορούν να φτάσουν σε αυτή που αναδημοσίευσε η σελίδα στο Facebook «Διανομείς της Ελλάδας», η οποία έγινε χθες στην Πιερία.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, εκτός από τα 4 νερά και την μπαγκέτα, περιελάμβανε 4 καφέδες και 1 σοκολάτα, εκ των οποίων μόνο ο ένας καφές μπορεί να χαρακτηριστεί φυσιολογικός. Όλα τα άλλα ήταν τρελά, καθώς η παραγγελία είχε τα… πάντα.

Ο πρώτος κατά σειρά έπρεπε να είχε σιρόπια καραμέλα, βανίλια, σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα και σαντιγί, ο δεύτερος καραμέλα, φουντούκι, σοκολάτα και σαντιγί, ενώ η σοκολάτα περιορίστηκε σε βανίλια, φράουλα, μπανάνα και σαντιγί.

Την παράσταση όμως έκλεψε ο τελευταίος, ο οποίος έπρεπε να έχει δύο διαφορετικά είδη γάλακτος (φρέσκο και εβαπορέ), 7 σιρόπια (καραμέλα, φουντούκι, βανίλια, σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα και καρύδα), κανέλα, τρούφα, σκόνη σοκολάτας και σαντιγί.

Πραγματικά, αν η παραγγελία είναι πραγματική και δεν ήταν φάρσα, είναι απορίας άξιο πως αυτοί που παρήγγειλαν τα παραπάνω, κατάφεραν να τα πιουν.