Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (15/07)

182

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι σχέσεις, η πληροφόρηση, οι γνώμες και οι συζητήσεις θα έχουν για σένα την τιμητική τους σήμερα. Κράτησε μακριά το ταίρι σου απ’ αυτά. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου επιβάλλει να προσεχείς πολύ για να μην πέσεις θύμα εξαπάτησης και αν πρόκειται να λάβεις αποφάσεις, καλλίτερα να το αναβάλλεις. Πέρασε από φίλτρο όσα καλά ακούσεις, γιατί πολύ πιθανώς είναι μονό κολακείες που λέγονται μονό για να σε εξαπατήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η καρδιά σας θα είναι απελευθερωμένη, σήμερα θα βρίσκεστε σε αναζήτηση νέων στόχων για να ρίξετε τα βέλη σας. Η ξαφνική και πολύ έντονη διάθεση σας για διασκέδαση και διαφόρων ειδών ευχάριστων δραστηριοτήτων θα ανοίξει πορεία περιπετειών. Δεν θα έχετε τη διάθεση για περιορισμούς και πιέσεις, στόχος σας θα είναι να κρατηθείτε μακριά από δεσμευτικές υποσχέσεις. Για την ώρα βασική σας επιθυμία θα είναι η περιπέτεια και όχι το μόνιμο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αστρολογική όψη της ημέρας δεν σου φέρνει τίποτε καλό, μόνο αυξάνει την οικονομική ανασφάλεια, που έχεις ήδη. Μπορεί να καίγεσαι να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά καλλίτερα να το αναβάλεις. Η μέρα σε σπρώχνει σε λάθος επιλογές. Να αναβάλλεις κάθε συναλλαγή και υπόγραφες που σε δημεύουν οικονομικά και να αντισταθείς στην διάθεση που έχει το ταίρι σου για σπατάλες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, έντονη έλξη θα αναζητήσετε στις επαφές σας, ωστόσο ενδέχεται να κρατήσετε την καρδιά σας κλειστή, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να θωρακίσετε ή να προστατέψετε τα αισθήματα σας. Μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός, θα αποτελέσουν πρόκληση που δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη μελλοντικής εξέλιξης. Θα υπάρξει άνοιγμα να περάσει καινούργιο πρόσωπο στη  ζωή σας, στο χέρι σας θα είναι αν θα το αποδεχτείτε ή αν θα το απορρίψετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα νοιώθεις ότι πρέπει επί τέλους  και οι δικές σου επιθυμίες να εισακουστούν και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σου. Όμως επιβάλλεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός/η σε ό,τι σχετίζεται με το επάγγελμα και το σπίτι σου. Να αποφύγεις να ανοιχτείς σε συνεργάτες και συναδέλφους, όπως και να ζητήσεις κάτι. Όσα προκύψουν στο σπίτι και όσες επαγγελματικές προτάσεις  πέσουν στο τραπέζι δεν σε ευνοούν και να τις αποφύγεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις, επιτυχία θα βρείτε στις προσεγγίσεις σας, έρχονται θερμά γεγονότα. Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι σε πρόσωπο που ξέρετε πως σας θαυμάζει και σας διεκδικεί. Θα φερθείτε με κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια τα πραγματικά αισθήματα. Στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δύσκολη και απατηλή ημέρα!! Σε απασχολούν έμμονες ιδέες για πράγματα που δεν έχεις αποκτήσει ή καταφέρει. Σήμερα καραδοκούν οι εξαπατήσεις και οι λάθος αποφάσεις  από λανθασμένες εκτιμήσεις και αντιλήψεις, λόγω κακής πληροφόρησης. Αυτό επιδρά σε όλες τις σχέσεις σου με λάθος συμπεριφορές σε λάθος ανθρώπους, οπότε κρίνε σωστά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θερμές συνομιλίες και ευχάριστα ραντεβού θα σας φέρει η μέρα. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αναστολές και προκαταλήψεις, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα με συναισθηματισμό και απελευθερωμένο πάθος. Η αποφασιστικότητα σας να αλλάξετε τα ανιαρά δεδομένα θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις και διαφόρων ειδών προκλήσεις. Η μέρα σας θα είναι  ευχάριστη, η διάθεση σας ανέμελη, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε νέα ώθηση στις προσωπικές σας επαφές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου επιτρέπει τις διαρκείς επικοινωνείς με τους φίλους σου και να έχεις συλλογικές δραστηριότητες. Κράτησε αποστάσεις από τις απόψεις άλλων για θέματα που σε απασχολούν και θέματα που εκκρεμούν από παλιά και που ζητούν λύσεις η όποιες όμως δεν πρόκειται να έλθουν τώρα.  Να αποφύγεις να  αναμίξεις το ταίρι σου με μεγάλες παρέες, γιατί ίσως δημιουργηθούν διενέξεις, όπως και δάνεια, είτε πάρεις, είτε δώσεις γιατί θα χάσεις φίλους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από ενοχλητικές εκκρεμότητες και γενικά από καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Στόχος σας θα είναι να κυριαρχήσετε, θα θέλετε να περάσει στα χέρια σας ο έλεγχος των καταστάσεων και όντως θα το πετύχετε. Η διάθεση σας για ανέμελη επικοινωνία χωρίς προβληματισμούς θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και προσιτούς. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να καταλήξει σε θερμές εκδηλώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα επικεντρώνεσαι, που αλλού; Στα επαγγελματικά, στα οποία θέλεις να κτίσεις ένα προφίλ με αξιώσεις και να αναγνωριστεί η άξια σου. Όμως, δεν είναι η κατάλληλη μέρα, γιατί σε εμποδίζει. Δεν σταματούν όμως τα εμπόδια εδώ! Δεν ευνοείσαι να κάνεις, ούτε συνεργασίες, ούτε συμφωνίες, είναι δε κάθε επαγγελματική σου επαφή πολύ πιθανόν να αποτύχει ή να εξαπατηθείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να βάλετε ένταση στο συναίσθημα, θα αναζητήσετε πάθος, θα νιώσετε έτοιμοι να εκδηλώσετε την έλξη σας. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ορμητική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, οι προτάσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ανοίξουν στη ζωή σας καινούργιο κύκλο αγάπης με πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το μυαλό σου θα είναι στραμμένο στην επιθυμία σου να φύγεις και να ηρεμήσεις, αφού δεν μπορείς να ασχοληθείς με τίποτε σοβαρό. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σου φέρνουν προβλήματα από τον εργασιακό χώρο, παρεξηγήσεις και απωθημένα. Για να ξεφύγεις από αυτά τα δυσάρεστα, που έτσι κι’ αλλιώς δεν λύνονται σήμερα, κάνε μια εκδρομούλα ή αν δεν γίνεται έστω έναν μακρινό περίπατο, μήπως και  αποφορτιστείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη θερμή και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αποκτήσετε φιλική και ζεστή διάθεση τόσο ως προς το ταίρι σας, όσο και ως προς τα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε τη θετική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, ωστόσο προσοχή στα παραστρατήματα. Για εσάς τους τελείως ελεύθερους, θα προκύψει ξαφνική και απρόοπτη γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Φίλε Σκορπιέ, ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μία προβληματική οικογενειακή σχέση, λύνεται σήμερα, λόγω της ώριμης και σοφής σου αντιμετώπισης! Οι αντιδράσεις σου, στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα Να έχεις δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν και εμπιστεύεσαι! Μπορείς σήμερα και ανταποκρίνεσαι άψογα στις εργασιακές σου και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και μουρμούρα, απέναντι στο έτερον ήμισυ, επειδή σε πιάνουν οι ανασφάλειες σου! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που τώρα σε προσεγγίζει και πάλι!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη σχετίζεται με τις σχέσεις σου σε προσωπικό επίπεδο και το πόσο σημαντικές σου είναι. Σου εφιστά την προσοχή, γιατί είσαι εκτεθειμένος στον κίνδυνο να βγεις από τα όρια, να κάνεις λάθη και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου αλλά και άλλους. Πρέπει επίσης με ανθρώπους που δεν έχουν ακόμη την εμπιστοσύνη σου, να είσαι επιφυλακτικός με το τι λες, τι ακούς και τι αποφασίζεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα η στάση σας θα είναι ευχάριστη και αρκετά τολμηρή, θα φανείτε προσιτοί σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας βρει ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Οι συγκυρίες θα σας δώσουν άνοιγμα για νέα γνωριμία, από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα ανοίξετε νέο κύκλο αγάπης στη ζωή σας. Ζωηρή και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μείνετε μακριά απ’ παρέες και νυχτερινές διασκεδάσεις. Δεχτείτε με αυθορμητισμό το νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι εκκρεμότητες που έχεις παραλείψει να τακτοποίησης θα σε υποχρεώσουν να ασχοληθείς με αυτές, παρ’ όλο που το ταίρι σου σε προτρέπει να το αναβάλλεις. Η σημερινή αστρολογική όψη σου επιβάλλει να προσέξεις ώστε να αποφύγεις λάθη τα οποία είναι πολύ πιθανόν να γίνουν σήμερα. Μην επιδιώξεις να επιλύσεις επαγγελματικά ζητήματα γιατί θα παραμείνουν απραγματοποίητα, και κράτα επιφυλάξεις για κάθε τι που ακούς από οποιονδήποτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα αισθηματικά σας σχέδια. Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι,  με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις βλέψεις σας, καταφθάνουν στιγμές έντονης και αμοιβαίας έλξης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σχετίζονται με την επιθυμία σου να στραφείς και να ασχοληθείς με όσα σου δίνουν ευχαρίστηση και διασκέδαση. Όμως πρέπει να αυτοσυγκρατηθείς και να αποφύγεις την κραιπάλη, τις υπερβολές, την ασωτία που θα σε βγάλουν από τα όρια σου, οικονομικά και φυσικά. Η μέρα ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συναντήσεις κάποιο πρώην ταίρι σου, οπότε, πριν βιαστείς να ενδώσεις, αναλογίσου τι σας ένωσε και, κυρίως, τι σας χώρισε!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα παραμελήσετε οτιδήποτε σας χαλάει τη διάθεση, θα φανείτε δεχτικοί στις νέες προκλήσεις. Με θετικό μάτι θα δείτε το πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, σας φανερώνω πως θα έχει επάνω του στοιχεία ικανά να σας κάνουν να ερωτευτείτε, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απρόοπτα χτυποκάρδια. Τα αισθήματα και η έλξη θα είναι απολύτως αμοιβαία, σήμερα εσείς οι ελεύθεροι μην απορρίψετε καμία πρόταση για έξοδο ή φιλική συνεύρεση.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η αστρολογική όψη της ημέρας τονίζει την ανάγκη να ασχοληθείς με τις υποθέσεις του σπιτιού σου και των δικών σου, λύνοντας ότι απαιτεί την παρέμβαση σου.. Το αποτέλεσμα είναι να αποπροσανατολίζεσαι από λάθος αντίληψη της κατάστασης και κατά συνέπεια, λανθασμένες ενέργειες. Η κυκλοθυμία που έχει το ταίρι σου ή οι αυτοί που σχετίζεσαι, θα σε στενοχωρήσουν με απωθημένα τους, αλλά εσύ αποστασιοποιήσου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την τολμηρή, αισθησιακή, και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα ενδοιασμοί και επιφυλάξεις δεν πρόκειται να φρενάρουν τη δράση σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και παραμελημένα όνειρα, ίσως να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα αρχή. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού και ελκυστικού προσώπου θα βάλει σε λειτουργία τον δυναμισμός σας, κινηθείτε αυθόρμητα θα βγείτε κερδισμένοι!