Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (14/07)

206

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα σε απασχολούν θέματα οικονομικής φύσεως και υποχρεώσεων, σε κρατούν απασχολημένο, ακόμη και όταν βρίσκεσαι σε ένα ευχάριστο φιλικό περιβάλλον. Το ταίρι σου σε βοηθά να χαλαρώσεις και σε παροτρύνει να τα αφήσεις στην άκρη για λίγο, ώστε να μπορέσετε να διασκεδάσετε, όσο χρόνο σας δίνεται η ευκαιρία. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, μια νέα γνωριμία μπορεί να σου παρουσιαστεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα ξυπνήσουν μέσα σας περίεργες διαθέσεις, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση, ίσως να εμφανίσετε τάσεις φυγής. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η καρδιά σας με αντιδράσεις σπασμωδικές, ωστόσο αν επιλέξετε να ανοιχτείτε στο ταίρι σας, τότε όλα θα βρουν τον σωστό τους δρόμο. Αφήστε την αισιοδοξία να γίνει οδηγός των πράξεων σας, αν θέλετε να αποσπάσετε τη σκέψη σας από ενοχλητικές καταστάσεις, τότε εστιάστε καθαρά και μόνα στα αισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη στρέφει όλα τα βλέμματα επάνω σου. Είναι ευνοϊκή συγκύρια να διευθετήσεις κάθε είδους ζητήματα και ιδίως αυτά που σχετίζονται με τις σχέσεις σου, είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές, με σύνεση και χωρίς υπερβολική αυτοπροβολή. Προτεραιότητα, βεβαίως, έχει η αισθηματική με το ταίρι σου, στο οποίο χρωστάς να του διαθέσεις κάποιο χρόνο και να του ικανοποιήσεις τις επιθυμίες. Αν δεν έχεις ταίρι, μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να θελήσεις να την πολιορκήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ίσως να μην καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις, καλό θα είναι να κρατηθείτε μακριά από αρνητικές αναμνήσεις, μη δώσετε έκταση σε εσωτερικές φοβίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα χαλαρώσει τις διαθέσεις σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συζητήσεις προσφέροντας σας θερμές και αναζωογονητικές στιγμές. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τις προσωπικές σας ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει άκεφο και καταλαγιάζει τις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν θέλεις να πας πουθενά. Όσο είσαι σ’ αυτήν την διάθεση, σε καταλαμβάνουν σκέψεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και χειροτερεύουν την απαισιοδοξία σου, με αντίκτυπο στην σχέση με το ταίρι σου. Αν προσπαθήσεις να απαλλαγείς από αυτές, θα ξαναγίνεις το παλιό, καλό και αισιόδοξο Διδυμάκι. Αν δεν έχεις ταίρι, μην επενδύσεις αισθηματικά σε νέες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα απομακρυνθείτε από αρνητικές εικασίες και τάσεις πεσιμισμού. Θα εστιάσετε στην αισιόδοξη όψη των γεγονότων και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε πάνω σε νέες βάσεις. Δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε απόφαση να κλείσετε παλιές ερωτικές ιστορίες και ταυτόχρονα να δώσετε ανοίγματα σε κάποια καινούργια πρόσωπα που ήδη έχετε γνωρίσει. Θερμή συνομιλία θα έχει κατάληξη προσωπικής συνάντησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η κοινωνικότητα σου βρίσκεται στα ύψη, καθώς είσαι περιζήτητος/η και σε διεκδικούν φίλοι, παρέες, αγαπημένοι. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη, και επειδή είναι κολλητική, η ευδιάθετη εξωστρέφεια σου φτιάχνει το κέφι και των άλλων, όπου και να βρίσκεσαι, κάνοντας σε δημοφιλή. Εκμεταλλεύσου αυτό το κλίμα για να διασκεδάσεις με το ταίρι και τους φίλους σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η ευχάριστη προσωπικότητα σου, μπορεί να προσελκύσει εύκολα το άλλο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας, ωστόσο θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα  που θα ανεβάσουν το ηθικό σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, αν φανείτε προσιτοί, θα σας δώσει την ευκαιρία στενών επαφών. Η διάθεση σας να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε θα δημιουργήσει καινούργιο άνοιγμα που δε θα είναι καθόλου αρνητικό. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρόκληση που θα υπάρξει, θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η μέρα δεν σε αφήνει να ησυχάσεις από τα επαγγελματικά σου που συνεχίζουν να τριγυρίζουν στο μυαλό σου, όπου και να βρίσκεσαι. Πολύ περισσότερο, αν εργάζεσαι, τις σκοτούρες αυτές τις κουβαλάς παντού και μετά τη δουλειά. Η ημέρα προσφέρεται για κοινωνικές επαφές και δημόσιες σχέσεις, γι’ αυτό χαλάρωσε, πρόβαλε τον εαυτό σου και το μορφωτικό σου επίπεδο σε συζητήσεις ιδίως με το ταίρι σου, που θα ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά τις μετοχές σου. Αν δεν έχεις ταίρι, σήμερα με τα ταλέντα σου, μπορείς να έχεις αισθηματική αποδοχή από μια νέα ή και παλιά γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, απρόβλεπτη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, οι διαθέσεις σας θα είναι ζωηρές, θα νιώσετε έτοιμοι να ζήσετε οτιδήποτε διαφορετικό προκύψει. Απρόοπτες συνομιλίες και συναντήσεις θα αναστατώσουν την καρδιά σας, θα ανταμωθείτε με πρόσωπο που μεταξύ σας θα υπάρξει συναισθηματική ένταση. Εσείς που είστε σε σχέση δείξτε κατανόηση στο ταίρι σας, φανείτε διαλλακτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η φυγή είναι στο μυαλό σου καρφωμένη σήμερα, μακριά από την ρουτίνα και ονειρεύεσαι μέρη ή που έχεις ή δεν έχεις πάει και που βλέπεις σε καρτ ποστάλ. Όμως η μέρα, σε κάνει να αποφασίσεις να βελτιώσεις την εικόνα σου προς τους έξω κάνοντας επαφές και φρεσκάροντας τις γνωριμίες σου. Ακόμη καλλίτερα να βρεθείς με φίλους για ευχάριστη συναναστροφή και συζητήσεις που με τις γνώσεις σου, θα προκαλέσεις τον θαυμασμό όλων, και ιδιαιτέρως του/της συντρόφου σου, ενώ θα μάθεις και συ νέα για σένα  πράγματα. Αν δεν έχεις ταίρι, σήμερα έχεις εύνοια να αποκτήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα βγάλουν στην επιφάνεια τη δεσμοφοβική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στις κουβέντες που θα έχετε με το ταίρι σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση και μάλιστα για λόγους που ίσως να μην καταφέρετε να τους εξηγήσετε. Σήμερα πρόσωπο από τα παλιά θα επικοινωνήσει μαζί σας, είναι πολύ πιθανόν να λάβετε πρόταση για προσωπικό ραντεβού..

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να βρίσκεσαι σε σύγχυση, επειδή δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις σκέψεις, συναισθήματα, απραγματοποίητες επιθυμίες που σου έρχονται στο μυαλό. Ψάχνεσαι να καυγαδίσεις και ο σάκος του μποξ είναι το ταίρι σου, που μια αψιμαχία θα σας ανάψει τα αίματα και θα φρεσκάρει την σχέση σας. Ίσως να το αποφύγεις, και να κατευθύνεις τις σκέψεις σου σε πιο ευχάριστα πράγματα, γιατί ακόμα και τα μικροκαυγαδάκια είναι σαν τις πυρκαγιές που δεν ξέρεις που θα σταματήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε στον εαυτό σας ένα είδος εσωτερική πίεσης, δεν αποκλείεται να παγιδευτείτε σε άτοπες φοβίες. Σήμερα μάλλον θα φανείτε κάπως αναποφάσιστοι σε θέματα προσέγγισης, ωστόσο μια απρόοπτη και κάπως περίεργη συνάντηση με πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα σας βάλει στον πειρασμό να κινηθείτε δραστικά. Αξιοποιήστε τα συμβάντα, περάστε σε άμεσες πράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σε κάνει να δώσεις σημασία και να ρίξεις το βάρος γενικά στις σχέσεις σου, αισθηματικές, προσωπικές, επαγγελματικές, δημόσιες. Το ταίρι σου θα είναι ο πιο πολύτιμος σύμβουλος σ’ αυτό. Η παρουσία των άλλων από τους όποιους θέλεις να έχεις την επιβεβαίωση της αποδοχής τους, εμφανίζονται συνεχώς και την εξασφαλίζεις. Προτάσεις για διασκέδαση θα σε φέρουν πιο κοντά τους και θα είναι απολαυστικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα αλλάξουν για τα καλά οι διαθέσεις σας, εσείς οι ίδιοι θα δώσετε νέα τροπή στις υποθέσεις σας. Σήμερα θα τολμήσετε να περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις, η στάση σας θα είναι εκδηλωτική και αυθόρμητη, τα τηλεφωνήματα που θα κάνετε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Η εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξει τα δεδομένα σας, εντελώς απρόοπτα ανοίγεται κύκλος νέων περιπετειών με κατάληξη που δεν θα είναι καθόλου αρνητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δεν μπορείς να απαλλαγείς από τις έγνοιες που σε φορτώνουν οι εκκρεμότητες, οι υποχρεώσεις και ότι άλλο έχεις αφήσει στη μέση, πράγμα που σου φέρνει νευρικότητα. Η αστρολογική όψη της ημέρας, σε αναγκάζει να ασχοληθείς με το νοικοκύρεμα όλων αυτών και δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Μια βόλτα, ένα θερινό σινεμά και μια συζήτηση για άσχετα θέματα με το ταίρι σου θα σε αποφορτίσει, θα πάρεις μιαν ανάσα και θα σου επιτρέψει να τα φέρεις όλα σε πέρας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση νέων τρόπων χειρισμού προκειμένου να κλείσετε οριστικά κάποιες αρνητικές αισθηματικές σας υποθέσεις. Σήμερα θα καταφέρετε με τη μεθοδική σας στάση να λύσετε παρεξηγήσεις και να βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι διαθέσεις σας, θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας με κίνηση ξαφνική και απρόσμενη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή μέρα, σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις να χαρείς αυτό που θέλεις και κάνεις κέφι, τις παρέες και την προβολή της εικόνας σου ανανεώνοντας τις σχέσεις και επαφές σου. Το σπίτι δεν θα σε κρατάει και θα αποδεχτείς προτάσεις για εξόδους με το ταίρι και τους αγαπημένους σου. Η επιτυχία της εξόδου είναι εγγυημένη. Μην το παρακάνεις όμως, πάντα να είσαι μέσα στα όρια της αξιοπρεπείας σου. Αν δεν έχεις ταίρι, πολλές πιθανότητες να αποκτήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, προσοχή στις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, μη μπερδέψετε το ερωτικό σας ταίρι γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να εισπράξετε τελικά αρνητική και αδιάφορη στάση. Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες που θα απορρέουν κυρίως από την αδυναμία σας να ισορροπήσετε τα αισθήματα σας. Για τους ελεύθερους και μόνους, απρόσμενη συνάντηση θα φέρει ένα ελαφρύ κυματάκι στη καρδιά σας, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα που είναι μια μέρα για να ασχοληθείς με υποχρεώσεις κοινωνικές ή οικογενειακές, σε έχει πιάσει γκρίνια και εσωστρέφεια, γιατί θυμάσαι περσινά ξινά σταφύλια, τι σου έκανε ο ένας και ο άλλος. Άσε τα όλα τα δυσάρεστα που σκέπτεσαι στην άκρη, και ένταξε και το ταίρι σου στις δραστηριότητες σου, ώστε να το έχεις μαζί σου αν προγραμματίσεις επισκέψεις. Η παρουσία του θα βελτιώσει την διάθεση σου, αν πάλι προτιμάς κάντε καμία βόλτα να χαλαρώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα υπάρξουν μέσα σας έντονες συναισθηματικές αλλαγές. Η υπομονή σας μάλλον θα είναι περιορισμένη με αποτέλεσμα να μην είστε πλέον σε θέση να ανεχτείτε κουραστικές καταστάσεις και πρόσωπα που δεν μπορούν να σας προσφέρουν ισορροπία ή ηρεμία. Ένα τηλεφώνημα θα σας ξαφνιάσει, συνάντηση θα υπάρξει με πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στην καρδιά σας. Τολμηρή συζήτηση θα ανοιχτεί με άτομο που στόχο θα έχει να ξεκινήσει μαζί σας σχέση.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή μέρα αυξάνει την κοινωνικότητα σου και θέλεις συναναστροφές με πολλούς ανθρώπους, κοινωνικές και δημόσιες σχέσεις, βελτίωση της εικόνας σου. Αυτή η πρόθεση σου θα πραγματοποιηθεί, αν όπως επιθυμείς, βγεις από το σπίτι, πράγμα που θα κάνει το κέφι σου να ανέβει, γιατί θα διασκεδάσεις με το ταίρι σου και τους αγαπημένους σου και θα αναζωογονηθείς. Αν δεν έχεις ταίρι, η έξοδος μπορεί να σου το φέρει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τις ίδιες σας τις αντιδράσεις, γι’ αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις. Σήμερα σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας, κρατηθείτε μακριά από ζητήματα που σας δημιουργούν συναισθηματικά συμπλέγματα. Για τους ελεύθερους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας φλερτάρει, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη.