ΔΕΥΑΚ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν. Πλαστήρα λόγω εκτελούμενων έργων

Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν από την Πέμπτη 14 Ιουλίου και για 4 εβδομάδες

274

Εργασίες, στο πλαίσιο του έργου «Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης», θα εκτελούνται για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα. Οι εργασίες, ξεκινούν αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου και για τη διευκόλυνσή τους, θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η Β’ φάση των εργασιών θα εκκινήσει από την συμβολή της Νικ. Πλαστήρα και Φαρμάκη μέχρι την συμβολή της Νικ. Πλαστήρα και Παυσανία. Για το διάστημα του μήνα θα ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εγκρίθηκαν με την χορηγούμενη άδεια δικαιώματος εκσκαφής της Π.Ε. Πιερίας και θεωρήθηκαν από την Τροχαία Κατερίνης.

Συγκεκριμένα θα υπάρχει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων κάτω 3,5 τόνων από τις 7 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα καθημερινά, για χρονικό διάστημα ενός μήνα, ανάλογα των καιρικών συνθηκών, και διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων για όλο το διάστημα του ενός μήνα. Για τα οχήματα άνω τον 3,5 τόνων τα οποία κινούνται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα θα απαγορεύεται η είσοδος και θα κατευθύνονται με ευθύνη του τμήματος της τροχαίας Κατερίνης προς την Περιφερειακή Οδό της Κατερίνης.

Η εξυπηρέτηση της κίνησης θα πραγματοποιείται ως εξής:

Τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων τα οποία κινούνται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα με κατεύθυνση από την οδό Φαρμάκη προς την οδό 7ης Μεραρχίας (Νότια), θα στρίβουν δεξιά από την Θουκυδίδη και μέσω της Αττήρων θα οδηγούνται στην οδό Παυσανία και στη συνέχεια θα συνεχίσουν την πορεία τους επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα.

Τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων τα οποία κινούνται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα με κατεύθυνση από την οδό 7ης Μεραρχίας προς την οδό Φαρμάκη (Νότια), θα πρέπει να ακολουθούν την αντίστροφη πορεία.

Στα οχήματα άνω τον 3,5 τόνων τα οποία κινούνται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα θα απαγορεύεται η είσοδος τους και θα κατευθύνονται με ευθύνη του τμήματος της τροχαίας Κατερίνης προς την Περιφερειακή Οδό της Κατερίνης. Η διάρκεια των εργασιών της Β’ Φάσης θα είναι ένας μήνας.