Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (12/07)

238

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και το τρίγωνο της με τον Άρη στον Ταύρο.

Η Σελήνη θα περάσει στο γήινο ζώδιο του Αιγόκερω και με την αρμονική όψη που θα σχηματίσει με τον Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα ενισχύσει την ενέργεια, τη θέληση αλλά και την υπομονή σου. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα αποτελέσουν «άσσο στο μανίκι σου» για όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις εις πέρας, καθώς όσο απαιτητικές και αν είναι εσύ θα έχεις τον τρόπο να τις διευθετήσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου δημιουργεί δυσάρεστες συναισθηματικές συνθήκες, χωρίς να συνειδητοποιείς τις αίτιες τους. Πριν εκραγείς με υπερβολές προς λάθος κατευθύνσεις, δώσε διέξοδο στα νεύρα σου σε ανώδυνες και για σένα και τους άλλους, ξοδεύοντας την ενέργεια σου σε αθλητικές σωματικές δραστηριότητες, ώστε να μην διακινδυνεύσεις την σχέση με το ταίρι σου ή άλλες σχέσεις, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές, που θα είναι ακόμη πιο σημαντικές για σένα. Αν είσαι μονός/η η μέρα ευνοεί αισθηματικές επανασυνδέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα αναζητήσετε δημιουργικό αποτέλεσμα, σοβαρότητα θα έχουν οι επιθυμίες σας και οι βλέψεις σας. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε και να προσπαθήσετε να δώσετε ουσιαστικά αποτελέσματα στη σχέση σας ή γενικότερα στις επαφές σας. Για τους ελεύθερους θα δοθεί ευκαιρία νέας γνωριμίας, το ελκυστικό σας παρουσιαστικό δε θα περάσει απαρατήρητο.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Εσύ ανασυντάσσεις τις δυνάμεις σου, γενικά ανασυγκροτείσαι, οπότε θα βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής. Μην υποκύψεις στις παρορμήσεις σου για εκνευρισμό, γιατί μπορεί κατά λάθος ο στόχος να συμβεί να είναι αυτοί που δεν πρέπει, ακόμη και το ταίρι σου. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, κάτι καινούργιο θα σε βάλει ξανά στο παιχνίδι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα σας κυριεύουν έντονα συναισθήματα, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να απελευθερώσετε το πάθος σας. Οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές ίσως και κάπως ρομαντικές, δεν πρόκειται να βάλετε φρένο στις διεκδικήσεις σας. Σε περίπτωση που νιώσετε έντονη ανάγκη να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, σας δίνω την συμβουλή να σκεφτείτε παρά πολύ καλά πριν περάσετε σε δραστικές ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η επικοινωνιακή σου ικανότητα φέρνει και την ανταπόδοση της, γιατί με το να έχεις μεγάλο κύκλο γνωριμιών, κάποιοι επικοινωνούν με σένα και σε συμβουλεύονται. Τα ταίρι σου πιθανόν να σε ξαφνιάσει και καλλίτερα να έχεις προετοιμαστεί. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, μια νέα γνωριμία θα ταράξει τα νερά. Θα αναζητήσεις μια ανάπαυλα ηρεμίας μετά από τις κοπιαστικές δραστηριότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, προσοχή στον τρόπο σκέψης σας, καλό θα είναι να αποφύγετε να προσκολληθείτε σε καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να φθείρουν την αντοχή σας και να ρίχνουν την ψυχολογία σας. Περιορίστε τάσεις αρνητικότητας ή πεσιμισμού. Για εσάς του ελεύθερους, ένα ραντεβού θα σας ανοίξει δρόμο σχέσης, το πρόσωπο που θα συναντήσετε θα τονώσει τον αισθησιασμό σας, η έλξη σας θα είναι δυνατή και αμοιβαία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε αποθαρρύνει από το να κάνεις ουτοπικούς σχεδιασμούς για το επαγγελματικό σου μέλλον, διότι η μέρα μπορεί να σου φέρει αναποδιές. Χαλιναγώγησε τα νεύρα σου προς το ταίρι σου, και προτίμησε μια καλόπιστη συνεννόηση. Αν δεν έχεις ταίρι μια γνωριμία έρχεται από το πουθενά. Η μέρα θα σου φτιάξει με την βοήθεια του φιλικού σου περιβάλλοντος την διάθεση, που θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς σου, προσωπικό και επαγγελματικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να περάσει οπωσδήποτε το δικό σας, τα αισθήματα σας ίσως να είναι κάπως μπερδεμένα. Ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αγνοήσετε τα υπονοημένα που θα σας ρίξει. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου δημιουργεί διάθεση απόδρασης και σου δίνει τις δυνατότητες για ξεκούραση, έστω και για λίγο, ώστε να αλλάξεις παραστάσεις και να ανανεωθείς. Σ’ αυτό βρίσκεις σύμμαχο και το ταίρι σου. Ίσως προκύψει κάτι στον εργασιακό σου χώρο, αλλά που θα αντεπεξέλθεις με επιτυχία. Ίσως αυτό να είναι η αφορμή αν είσαι μονός/η να σκεφθείς σύνδεση με κάποιον/α από εκεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε συναισθηματικά ήρεμοι και κατασταλαγμένοι. Ένα γεγονός που θα προκύψει ύστερα απ μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα διαλύσει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος, θα σας εκπλήξει το πόσο λάθος εκτιμήσατε τα αισθήματα που τρέφει για εσάς. Ουσιαστικά θα προκύψει ένα είδος ερωτικής εξομολόγησης που θα βάλει τα πράγματα σε τάξη ανοίγοντας πορεία δεσμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη, σε κάνει να σκέπτεσαι αυτά που θα ήθελες αλλά δεν κατόρθωσες να πετύχεις ή να αποκτήσεις. Υπάρχουν προοπτικές να εξοκείλεις με το ταίρι σου ή αν δεν έχεις, κάποια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί απρόοπτα. Η σημερινή μέρα θα σε αποφορτίσει και θα σε γαληνέψει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, εναλλαγές θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, λόγια και σκέψεις ίσως να μην έχουν σταθερό οπτικό πεδίο. Σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη αρνητισμούς και φοβίες, προσπαθήστε να αναζητήσετε αιτίες και αποτελέσματα χωρίς την παρέμβαση των ψευδαισθήσεων σας. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα νέας γνωριμίας, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σου ρίξει τα πέπλα για να αντιληφθείς με έκπληξη, τι συμβαίνει σε συνεργασίες και σχέσεις. Αν πάλι έχεις διάθεση για ¨αταξίες¨, καλλίτερα να τις αποφύγεις ή έστω, να προσέξεις πολύ και να προφυλαχτείς, γιατί οι αποκαλύψεις καραδοκούν γενικά, ενώ αν δεν είσαι σε σχέση, κάτι νέο από το πουθενά θα αλλάξει την κοσμοθεωρία και αυτά που θεωρείς κατεστημένα σε πολλά. Την ιδία προσοχή πρέπει να δείξεις και σε συνεργασίες που θα σου προταθούν ή νέες συμφωνίες, τις όποιες καλλίτερα να αναβάλλεις για όταν οι συνθήκες τις ευνοούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας ίσως να βγάλουν στην επιφάνεια το αντιδραστικό σας πείσμα. Ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε επίμονοι, προσκολλημένοι στο παρελθόν. Εσάς που είστε σε σχέση σας δίνω τη συμβουλή να χαλιναγωγήσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, προτιμήστε την διαλλακτικότητα, δώστε στο ταίρι σας περιθώριο συνεννόησης. Σήμερα ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αυτή η νέα γνωριμία θα έχει θετική εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η πλήξη που σου δημιουργεί η καθημερινότητα, σε κάνει να ψάχνεις να βρεις τρόπους να την αλλάξεις. Γίνεσαι νευρικός και εύθικτος, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να βαραίνει τους πάντες και ιδίως το ταίρι σου. Μην καταφεύγεις σε ακραίες επιθυμίες, γιατι η μέρα, μπορεί να τις πραγματοποιήσει. Από το μεσημέρι, αυτό που ευχήθηκες χωρίς να το πολυσκεφτείς, θα σου φέρει ταίρι και άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον σου με όσα προβλήματα ο καθένας σου δημιουργεί. Αν δεν έχεις ταίρι, έρχονται και τα απρόοπτα!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, είναι πολύ πιθανόν στα λόγια σας ή στις βλέψεις σας να φάσκετε και να αντιφάσκετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις για θέματα που απαιτούν δεσμεύσεις ή τελεσίδικα αποτελέσματα. Θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τα συναισθήματα σας, θα βρει τον δρόμο της η καρδιά σας. Το καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα έχεις τις προϋποθέσεις να νοιώθεις ευχαριστημένος. Η ενεργητικότητα που σου χαρίζει η σημερινή μέρα, σε κάνει να θέλεις να νοιώσεις την ανανέωση με το να γνωρίσεις κάποιο νέο σπορ που θα σου προτείνει το ταίρι σου, αν πάλι δεν έχεις, νέα γνωριμία θα σε κινητοποιήσει. Από το μεσημέρι και μετά, θέλεις, δεν θέλεις πρέπει να ασχοληθείς και με τις πεζές και άμεσες υποχρεώσεις σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε. Θα υπάρξει μια μικρή κυκλοθυμία στην καρδιά σας, ίσως να θυμηθείτε αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος, όμως μια ευχάριστη συνάντηση θα ανεβάσει την ψυχολογία σας. Την εμφάνιση του θα κάνει πρόσωπο με μια ευχάριστη πρόταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όλη η προσοχή και η φροντίδα σου θα στρέφονται αποκλειστικά, σε οικογενειακά θεματα, όπως και σπιτιού. Αντιμετώπισε τα χωρίς να αναμίξεις το ταίρι σου, για να μην έχουν δυσμενή επίδραση στη σχέση σας. Σου φέρνει στην επιφάνεια η σημερινή μέρα απρόοπτα έξοδα και ζημιές που σε αιφνιδιάζουν και σου αδειάζουν το πορτοφόλι. Η μέρα από το μεσημέρι και μετά θα σε ανακουφίσει στρέφοντας σε σ’ αυτά που επιθυμείς, όπως σε μια νέα γνωριμία που αν δεν έχεις ταίρι, θα θέλεις να γίνει το επόμενο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με το ελκυστικό σας στυλ θα καταφέρετε να τραβήξετε τα βλέμματα, ιδιαιτέρως γοητευτικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Θα κερδίσετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου, η προσέγγιση του θα είναι άμεση. Για εσάς που είστε σε σχέση, η σημερινή μέρα θα σας φέρει ανοίγματα σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σας. Εσείς οι χωρισμένοι ίσως να αλλάξετε γνώμη για το θέμα της επανασύνδεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πολλή κίνηση σε επικοινωνιακό επίπεδο, επαφές και τηλεφωνήματα με κάθε είδους φίλους και γνωστούς, είναι πολύ πιθανά σήμερα. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σου τεντώνουν τα νεύρα, βάζοντας σε κίνδυνο τις σχέσεις σου, ιδίως με το ταίρι σου. Όμως πρέπει η νευρικότητα και η επιθετικότητα σου να καταλαγιάσουν για να έχεις την νηφαλιότητα και την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις τα όσα οικογενειακά θέματα σου φέρει η μέρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, προσοχή να μην εγκλωβιστείτε σε ανασφάλειες. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στην επικοινωνιακή σας συμπεριφορά, ίσως να εμφανιστούν αναστολές και επιφυλάξεις. Θα υπάρξουν ευνοϊκά γεγονότα που θα φέρουν αισιόδοξα ανοίγματα. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο ανέμελο και πιο ρομαντικό κλίμα μέσα στη σχέση σας..

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Πιθανόν να αντιμετωπίσεις απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, και προς τα πάνω, και προς τα κάτω. Αν παρουσιαστούν έξοδα που θα σε αιφνιδιάσουν, πρέπει να έχεις εξασφαλίσει απόθεμα χρημάτων για να τα αντιμετωπίσεις. Αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και έχει αντίκτυπο στο ταίρι σου που θα του τον μεταδώσεις. Γίνεσαι φιλοσυγγενής και σου έρχεται η επιθυμία να βρεθείς με τους αγαπημένους σου. Αν δεν έχεις σχέση ίσως γνωρίσεις κάποιον/α σήμερα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους αρνητικές παρελθοντικές καταστάσεις ή σχέσεις. Ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο θα τονώσει το ενδιαφέρον σας, θα σας κάνει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και έκφρασης. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο συμβάν που θα ενισχύσει τον αισθησιασμό και τη δυναμικότητα σας. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε ερωτικά, θα καταφέρετε να το διασφαλίσετε δίπλα σας.