Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στο ΑΠΘ – Τουλάχιστον ένας τραυματίας

242
ΙΝΤΙΜΕ/ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ομάδα περίπου 20 ατόμων φέρεται να εισήλθε στο campus του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κινήθηκε προς την πλατεία Χημείου, σύμφωνα με τα όσα επικαλείται αυτόπτης μάρτυρας στο Thestival.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξε ένοπλη συμπλοκή με άτομα που ήταν ήδη στον χώρο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ένος τουλάχιστον ατόμου, ενώ στη συνέχεια η ομάδα των περίπου 20 ατόμων αποχώρησε από το campus.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε έξι προσαγωγές. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πέντε άτομα που επέβαιναν σε όχημα που σταμάτησε από αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Αγίου Δημητρίου, ενώ ένα ακόμα άτομο προσήχθη εντός του ΑΠΘ.

ΙΝΤΙΜΕ/ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο άνδρας που τραυματίστηκε, ομογενής από τη Γεωργία, μετέβη πεζός στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ φέρει τραύματα στα πόδια και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Πληροφορίες του Thestival αναφέρουν πως προσήχθησαν και τα άτομα που συνόδευσαν τον τραυματία μέχρι το νοσοκομείο. Αφού τον άφησαν στο «Γεννηματάς», διέφυγαν με αυτοκίνητο ωστόσο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς.